Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Ilk gaz cikarmasinda tepkiniz ne oldu acaba,dazla tepki vermediyseniz,yada gulusup gectiyseniz,o yuzdende saliveriyor olabilir.

istememe sevmemenize saygı duyarım ancak bu insanlık hali, doğamızda olan bir şey 'ay iğreç konu kapansın' demek çok saçma, siz osurmuyor musunuz? :KK70:

Anaaaa :KK57:
Çok ilginç gerçekten ben eşimle 6 yıldır birlikteyim hiç öyle bir şey yaşamadım :KK60:
Sevgiliniz değişikmiş ne desem bilemedim.
bu yazdıgına yorum yapmadan edemıcem kulaklarınız tıkanmıstır bence sızın 6yıldır yanında yapmıo yanı ınanmam buna :KK70: degısık dıe bse yok hadı sevgılıyken tamam olmaz da evlıyken her erkek yapar bunu :)))

bu yazdıgına yorum yapmadan edemıcem kulaklarınız tıkanmıstır bence sızın 6yıldır yanında yapmıo yanı ınanmam buna :KK70: degısık dıe bse yok hadı sevgılıyken tamam olmaz da evlıyken her erkek yapar bunu :)))

Yok ya yapmadı sessiz yapıp kokmuyorsa bir şey diyemem tabi :KK53:
Ama öyle bir şey olmadı gerçekten :KK60:

Evliliğimizin 4. yılı bitmek üzere. Bir kez bile şahit olmadım. İnanın her erkek bunu yapmaz.

Bence gayet olagan br durum. Sizi mukemmele yakin gormustur ama evlilikte oyle olmaz. Her halinie gorecek. Bilemiyorum ben normal karsiladim. Hos bir davranis degil ama abartilacak bir sey de degil

osuruyor diyemi ayrılacaksın adamdan.. millet aldatıyor be :KK45: saatlerce skype da konuşuyormuşsunuz geliyor demek ki :) tek derdiniz bu olsun bişey olmaz :KK48:

Bence abartilacak bir şey yok. Seni kendine yakin buluyor ve rahat davraniyor demekki :KK49:. Benim eşim de yapiyor ben igrenmek yerine gülüyorum. Sonuçta ayni evdeyiz kendi evinde niye rahatsiz olup başka bir yere geçsin ki.

Afedersiniz ama bu rahatlik gorgu kurallarina uygun degil ve paylasim yapmissiniz. Size tek cozum yolunu hemen yaziyorum. O bunu tekrarladiginda hemen camlari acin ve kotu soz soylemeden oda parfumu cikartip odaya sikin. Hatta kusarmis gibi blof yapin. Kendisini kotu hissedecek ve asla yapmayacaktir. Yanina yaklasmayin ve vucud dilinizle tepki gosterin. Bunun dogal bir sey oldugunu ama sizin veya baskasinin yaninda olmayacagini tek cumle belirtip sadece surat ifadenizi degistirin. Garantisini veriyorum kendisini kotu hissettirmeyi basarirsaniz asla teklarlamaz. Olduda yanlislikla yapti hemen ozur diler :))

Hoş değil bence ya hoşu bırak yani normal mi bu durum allah aşkına. Saygısızca bence yani terbiyesizliktir bu samimiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum bence sen uyarmaya devam et bu nedir ya ayıp:KK62::KK62:

X