Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

bi geyik vardı hani geğirmenin gaz çıkarmadan ayıp karşılandığı ülke diye, neresiydi o

kocam da yapar
alıştım artık
ama aramızda anlaştık,
yorganın altında yapmayacağına yemin etti..
ölüm riski var diye o da

ben evlenipte eşinin yanında osurmayan adam olduğuna inanmıyorum varsa da istisnadır tebrik edip madalya takmak gerekir =) öyle zart zurt yanında dolaşır demiyorum ama oluyor başlarda ay pardon ay kusura bakma sonra bi bakmışsın sen de normal karşılamaya başlıyorsun. iki kişi aynı hayatı paylaşmaya razıysan osuruğu geyiriği göze batmamalı sonuçta bunun hastalığı var rahatsızlığı var. sonuç olarak çok afedersiniz ama evlendikten sonra aynı tuvaleti paylaşmayacak mısınız? arkasından tuvalete girmek zorunda kalacağın zamanlar olmayacak mı ya da o senin arkandan tuvalete hiç girmeyecek mi? ya da bir ömür karşılıklı pembe kakiş yapıp hiç kokmayacağını mı düşünüyorsunuz? öyle bişi yok gözünüze batan başka şeyler de olmalı ki bu detay iyice canınızı sıkmaya başlamış bence gaz konusuna gelmeden önce asıl canınızı sıkanın ne olduğunu çözmenizde fayda var.

Kusura bakmayin..

adamın rahatligina bak yaa

Diyecek birsey yok Dikkat etmesi lazim ama ne yazikki zot

AMAN CANIM NE VAR ONDA YA...
BİZ EŞİMLE SENFONİ YAPIORUZ :)))
ÇOK DA GÜLÜYORUZ BU HALLERİMİZE.
YERİNE GÖRE ROMANTİK DE YAPARIZ.
YANİ HEPSİ YERİNE GÖRE.
YAAA İNSAN OSURUYOR DİYE AYRILIR MI SEVGİLİSNDEN.
ŞİMDİDEN OSURUYOR DİYE TİKSİNİRSEN ÖNÜNÜMÜZ DÜŞÜNEMİYORUM SİZİN.
AMA TABİ GELECEKLE İLGİLİ PLANLARINIZ YOKSA O ZAMAN BAŞKA CANIM...

sanırım senin yanında çok rahat ediyor istediğini yapabileceğini zannediyor
bu kadar rahatlık gereksiz...

Normal diye karsilayan pek cok arkadas olmus
Demek ki kisiye gore degisiyor durum

Evlenince görürsün iğrençliği
Hele doğum falan yapınca o zaman adam senin başında bekler osur diye

canım benim eşimde aynı,ama midesi rahatsız .senin sevgilinin midesinde de bir sorun olabilir.hele bakliyat yediği zaman durdurabilene aşk olsun,ben de yatakta yaptığı zaman çok sinir oluyorum,buz gibi hava da içeriyi kaç defa havalandırdığımı bilirim.senin yanına gelirken söyle gaz yapan şeyler yemesin.

ya bende de bi problem var galiba yaz kış, gece gündüz günde 40 kere oluyodur
napıcam bilmiyorum. işyerinde evde sürekli kendimi sıkmaktan mahvoldum.

Evlenince görürsün iğrençliği
Hele doğum falan yapınca o zaman adam senin başında bekler osur diye

Ayyy sezeryan sonrası benim başıma gelen tam da buydu hastanede gazım çıkmadı benim doktor eve git rahatla dedi eşime de numarasını vermiş gaz çıkınca haber verin diye te Allahım
ama tabi bu sağlık meselesi ameliyat sonuçta şu an bile isteye ne eşim ne ben yaparız bunu

bir zamanlar bi sevgilim vardı. okumuş görgülü kaliteli biri.. birgün oturuyoruz ünideki evimde.. bu ossurdusonra birsey yok gibi sakaya verdi espri fln.. son ossuruşu oldu ertesi gün posta. 9 aylık sevgilimdi. hiç affımm olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…