Çok mutsuzum

Bence psikopat kp ne derse desin takmayacaksın aldırmayın sen onun kölesi değilsin inanmazsa inanmasın ya kıyamam sana inşallah arkadaşlar daha güzel yorumda bulunur sana destek olurlar ben şaşırdım cidden laftan anlamayan kp arsız yüzsüz adama nasıl konuşulur bilemedim Rabbim seni korusun şerrli insanların şerrinden amin

Amin abla çok sağol. Öyle bişey olmalı ki kayınbabam beni arayıp laf sokmaya veya bana neden aramadın diye hesap sormaya çekinmeli ama ne

Zoraki şeyleri hiç sevmem..Eşinin içinden gelmiyorsa aramasın, sen de arama içinden gelmiyorsa..Bu ana babalar da ne kadar boğuyorlar insanı..Cumalarda arayan gelin daha çok seviliyor kural bu anladım ben onu..Sevmesinler canıma minnet, mesafe girer işte ne güzel kafa dinlenir..Bu arada ben aramam,eşim arada arar.. elimden gelse bayramda da gitmem ama işte o kadar prosedürsüzlük de olmuyor evlilikte..

Keşke bende sizin gibi aramaktan kurtulsam ama nerde hep baskı var. Kocam zaten benim tarafımda olmadı hiç evlendiğimiz günden beri. Hayatım karardı.

Arama.. Aramadıkcada alışacak her cuma aramak neymiş yahu. Telim bozuktu de ıkı hafta Arama sonra alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…