• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Vallahi mübarek cuma gününüde şu kayınvalide kayınpeder triplerine alet ediyorlar ya pes.Bir arkadaşın kayınvalideside aynı bu şekilde cumaları eşin aramıyor diye çocuğunu doldurup arkadaşın üzerine salmıştı neredeyse boşanacaklardı.Ya bizden uzak olsunlar mutlu olsunlar demiyorlarda heryerden nasıl sorun çıkarsak diye uğraşıyor şu büyükler.Herhalde onların artık uğraşacak hiç birşeyleri kalmadığından takıyorlar bu durumlara
Aynen. Bizde kayınbabam yüzünden eşimle 5 defa boşanma noktasına geldik

Meraba arkadaşlar canım fazlasıyla sıkkın benim eşim benim ailemi arayıp sormuyo aynı bugün olduğu gibi cumaları cuma mesajı atıp geçiyo. Bu benim içinde ailem içinde sorun değil kesinlikle ne ben ne de ailem bu konuda eşime baskı yapmıyoruz. Ama ben ayda 4 cuma varsa kayınbabamı 1 cuma aramıyim kayınbabam 1 ay boyunca konuyu açıp açıp niye aramadın noldu diye laf sokuyo 1 ay konuşuyo bunu bıktım artık. Benimde yaramaz bir bebeğim var bazen onla uğraşmaktan arayamıyorum bazen başım çok şiddetli ağrıyor dayanamıyom telefonla konuşacak halim bile olmuyor. Bazen de çocuk geceleri uyutmadığı için gündüz çocuk ne zaman uyursa ben de onla beraber uyuyorum arayamıyorum. Bu durumu kayınbabama defalarca anlattım ama anlamıyor çocuk ağlasın varsın götü çıkmaz ara diyor ve mesaj atıp geçtiğimde veya en az 10 dakka konuşmadan baba çocuk ağlıyor diye 2 dakka konuşup telefonu kapattığım zaman çocugun da ağladığını duydugu halde o gün eşimi arayıp bana msj attı veya konuşmadan hemen kapattı diye dolduruyor. Ben kendimi köle esir gibi hissediyorum. Benim kendi babam bile bana niye aramadın diye hesap sormuyo ben mecbur muyum baskıyla aramaya. Kayınbabam devamlı kendini baskıyla arttırıyor bana. Eşime anlatamiyom ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo beni savunmuyo. Daha geçen gün başım çok fena ağrıyordu arayamadım msj attım geçtim kayınbabam hemen 2gün sonra beni arayıp hesap sordu bir baş ağrısından aranmazmıymış dedi. Bir de dalga geçer gibi geçmiş olsuna gelemedik kusura bakma dedi. Baba migren ağrısı gibi çok şiddetli dedim haa görümcem için ablanında öyle tutuyo bazen başı dedi ilaç kullanmak istemiyorum sevmiyorum dedim. Neyse bir de kayınbabam sürekli laf sokan biri arayasım gelmiyo pişman ediyo aradigima. Size sorum ne yapmak lazım her hafta baskıyla aramak istemiyorum içimden gelerek aramak istiyorum bu durumdan bıktım artık.
bu işler baskıyla olmaz ki, bende gerek olmadıkça aramam kv kp i-eşimde benim aile üyelerimi aramaz.. ama bayram olur gidilir, kandilde muhakkak aile buyukleri aranır, dogum gunu olum dogum vs özel durumlarda aranılır..
onun harıcı de konusacak bır mevzu varsa arasırız..
ama tabıkı herkes kendı aılesını ıstedıgı kadar arar, konusur ...

Kocam bilmiyor ama bilse de beni savunmaz ot gibi birşey kocam. Annemi babamı üzemem anne baba hakkı diyo devamlı
Nasıl yani, adam seninle sevişse baba hakkı mi diyecek? Hiç tutmadım ben senin kayınpederi, dikkatli ol. Devamlı gelinle telefonda dedikodu yapan, göğüslerine yorum yapan KP mi olur allah aşkına yahu?

Hani biz marjinaldik!

Nasıl yani, adam seninle sevişse baba hakkı mi diyecek? Hiç tutmadım ben senin kayınpederi, dikkatli ol. Devamlı gelinle telefonda dedikodu yapan, göğüslerine yorum yapan KP mi olur allah aşkına yahu?

Hani biz marjinaldik!
Olmaz tabi ama bi de bu insan ibadetinde. Bende anlayamıyorum

Anne ve babaniza durumu anlatin onlarda esinizi bu sekilde rahatsız etsinler

Arkadaşlar artık çok yoruldum bebeğim daha çok küçük onla mı ilgilencem kayınbabamla mı 2 güne bir arayıp çocuğun durumunu rapor vermemi bekliyo. Aramadığım zaman neden aramadın kontörün yoksa attırıverim diyo veya ertesi gün aramadın merak ettim deyip eve çat kapı geliyo hesap sormaya
Bu ne yahu? Ne konuşacaksınız iki günde bir arayıp?
Çok merak ediyorsa oğlunu arasın sorsun
Birde laf anlamıyor baskı yaptığı yetmiyormuş gibi hesap soruyor.

Benim eşim de ot gibi birşey adam beni zerre kadar bile ailesine karşı savunmuyor. babası bana laf söylerken bile ailesinin karşısında kedi gibi oturuyor ama ben bişey diyim bana aslan kesiliyo
boYle adamdan koca olmaz dövmüste seni onceki konubdan hatirliyaorum tek care ayrilmak

Kp mi her Cuma aranıyor ben kv yi ayda yılda özel anlarda ararsam ne ala :KK57::KK53:çok beklenti içindeler bu kadar görüşmeye gerek yok ki eşin müdahale etmeli herkes kendi ailesiyle görüşsün:KK59:

Hiç sevmem böyle insanları. Kp sadece bayramda ve babalar gününde ararım. Sevgilin olsa o kadar trip atmaz. Ben olsam terslerim.

Back