• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Siz hangi duayı edersem çocuğumun göz rengi yeşile döner diyen üyesiniz değil mi?

Bir de kayınpederi soğutma duası lazım şimdi.

Pasif birisiniz belli. Ben olsam inada aramam ne derse desin.

Çok yoruldum artık 2 senedir adam vazgeçmedi huyundan
Huylu huyundan asla vazgeçmez. Malesef zorla kendilerinden nefret ettiriyolar. Her cuma aramak Görevin olmuş. Anlatamazsın bu yapıda ki insanlara. Boşuna kendini yıpratma. Ara geç bence onun sitemlerini dinlemektense

Kaynana gibi her .oka karışan kp im olsa her cuma arar cuman mübarek olsun anne derdim ..
Bunu her seferinde yapardım ne annesi deyince de kv sandım derdim :D

Cuma mesajları da moda:KK35: oldu . Yahu daha evvel cuma yok muydu hani hafta 6 gündü 1 gün daha mı eklendi tövbe ya cumaya gideni millet camide görüyordu Allah kabul etsin diye esenleniyordu. Anlamakta zorluk çekiyorum

Huylu huyundan asla vazgeçmez. Malesef zorla kendilerinden nefret ettiriyolar. Her cuma aramak Görevin olmuş. Anlatamazsın bu yapıda ki insanlara. Boşuna kendini yıpratma. Ara geç bence onun sitemlerini dinlemektense
Öyle yapıyorum ama bu sefer arayınca da bir konu bulup laf sokuyo aradığıma pişman ettiriyo beni. Arasam laf yiyom aramasam laf yiyom

Öyle yapıyorum ama bu sefer arayınca da bir konu bulup laf sokuyo aradığıma pişman ettiriyo beni. Arasam laf yiyom aramasam laf yiyom
O tip insanları tanıyorum. Işte onların sonu Yanlızlık . Çünkü etraflarımdan insanları uzaklaştırıyorlar. Bende öyle bir aileyle muhattap olmak zorunda kaldım malesef. İş eşinde biter ama belliki ondanda fayda yok. Ama Çözümü gerçekten yok. Sen takmamayı öğreneceksin . Ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gideceksin diye bir laf vardır

O tip insanları tanıyorum. Işte onların sonu Yanlızlık . Çünkü etraflarımdan insanları uzaklaştırıyorlar. Bende öyle bir aileyle muhattap olmak zorunda kaldım malesef. İş eşinde biter ama belliki ondanda fayda yok. Ama Çözümü gerçekten yok. Sen takmamayı öğreneceksin . Ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gideceksin diye bir laf vardır
Evet canım haklısın eşim ot gibi birşey ben yüzde yüz haklı olsam bile beni asla savunmuyo hep onlardan yana oluyo babası bana laf söylerken bile susup oturuyor. Peki napıcam ben kayınbabam her hafta bir konu bulup laf sokuyo bana eşimle onun yüzünden kaç kez boşanma noktasına geldik bebeğim var onun için sürüyor evliliğim. Eşimi seviyorum aslında ama ailesi yüzünden anlaşamıyoruz bir çözümü yok mu hiç mi yok bu kayınbabam nolcak böyle

Meraba arkadaşlar canım fazlasıyla sıkkın benim eşim benim ailemi arayıp sormuyo aynı bugün olduğu gibi cumaları cuma mesajı atıp geçiyo. Bu benim içinde ailem içinde sorun değil kesinlikle ne ben ne de ailem bu konuda eşime baskı yapmıyoruz. Ama ben ayda 4 cuma varsa kayınbabamı 1 cuma aramıyim kayınbabam 1 ay boyunca konuyu açıp açıp niye aramadın noldu diye laf sokuyo 1 ay konuşuyo bunu bıktım artık. Benimde yaramaz bir bebeğim var bazen onla uğraşmaktan arayamıyorum bazen başım çok şiddetli ağrıyor dayanamıyom telefonla konuşacak halim bile olmuyor. Bazen de çocuk geceleri uyutmadığı için gündüz çocuk ne zaman uyursa ben de onla beraber uyuyorum arayamıyorum. Bu durumu kayınbabama defalarca anlattım ama anlamıyor çocuk ağlasın varsın götü çıkmaz ara diyor ve mesaj atıp geçtiğimde veya en az 10 dakka konuşmadan baba çocuk ağlıyor diye 2 dakka konuşup telefonu kapattığım zaman çocugun da ağladığını duydugu halde o gün eşimi arayıp bana msj attı veya konuşmadan hemen kapattı diye dolduruyor. Ben kendimi köle esir gibi hissediyorum. Benim kendi babam bile bana niye aramadın diye hesap sormuyo ben mecbur muyum baskıyla aramaya. Kayınbabam devamlı kendini baskıyla arttırıyor bana. Eşime anlatamiyom ailemin arkasından konuşma deyip tersliyo beni savunmuyo. Daha geçen gün başım çok fena ağrıyordu arayamadım msj attım geçtim kayınbabam hemen 2gün sonra beni arayıp hesap sordu bir baş ağrısından aranmazmıymış dedi. Bir de dalga geçer gibi geçmiş olsuna gelemedik kusura bakma dedi. Baba migren ağrısı gibi çok şiddetli dedim haa görümcem için ablanında öyle tutuyo bazen başı dedi ilaç kullanmak istemiyorum sevmiyorum dedim. Neyse bir de kayınbabam sürekli laf sokan biri arayasım gelmiyo pişman ediyo aradigima. Size sorum ne yapmak lazım her hafta baskıyla aramak istemiyorum içimden gelerek aramak istiyorum bu durumdan bıktım artık.
Anladığım bir durum bu hep aynı olay. Yapılması gereken eşin her cuma msj atıyor ise Ailene sen de her cuma msj atacaksın onun ailesine. Soran olursa siz oğlunu zu böyle yetiştirmişken benden nasıl fazlasını bekliyorsunuz. Benim Ailem neden eşime hesap sormuyor. Olmalı.

Evet canım haklısın eşim ot gibi birşey ben yüzde yüz haklı olsam bile beni asla savunmuyo hep onlardan yana oluyo babası bana laf söylerken bile susup oturuyor. Peki napıcam ben kayınbabam her hafta bir konu bulup laf sokuyo bana eşimle onun yüzünden kaç kez boşanma noktasına geldik bebeğim var onun için sürüyor evliliğim. Eşimi seviyorum aslında ama ailesi yüzünden anlaşamıyoruz bir çözümü yok mu hiç mi yok bu kayınbabam nolcak böyle
aslinda bir sey soylemiyecektim ama biraz eli masali olcaksiniz gerekirse ailenizi devreye sokun bizim kizimiz sahipsiz degil gibisinden

aslinda bir sey soylemiyecektim ama biraz eli masali olcaksiniz gerekirse ailenizi devreye sokun bizim kizimiz sahipsiz degil gibisinden
Annemi babamı devreye soktum çok olaylar yaşandı babam bu kız sahipsiz değil dedi ama adam laftan anlamıyor yine aynı kayınbabam

Emri vakileri hiç sevmem hem kp ne diye arayıp ne konuşulur ki çok sıkıcı bir durum cidden , bayram olur seyran olur ararsın vs önemli birşey olur aranır bence içinden gelmiyor ise arama kızan kızdığı yere bir kova soğuk su döksün ..

Emri vakileri hiç sevmem hem kp ne diye arayıp ne konuşulur ki çok sıkıcı bir durum cidden , bayram olur seyran olur ararsın vs önemli birşey olur aranır bence içinden gelmiyor ise arama kızan kızdığı yere bir kova soğuk su döksün ..
Aramak zaten hiç içimden gelmiyo 1kere aramayıncada 1 ay boyunca neden aramadın bilmem ne diye laf sokuyo 1 ay zulmediyo laflarıyla

Canım çokda umurunda olmasın kp anlasın ya senin işin gücün yokda kp uğraşmayın hiç takmayacaksın konuşmayıp kaale bile alma hehü de geç belki zamanla bırakır ilgisizliğini görünce

Canım çokda umurunda olmasın kp anlasın ya senin işin gücün yokda kp uğraşmayın hiç takmayacaksın konuşmayıp kaale bile alma hehü de geç belki zamanla bırakır ilgisizliğini görünce
Tamam canım dediğin gibi yapıcam he hü deyip geçcem bi de böyle denicem bakalım bırakcak mı peşimi

Yani arama ya inadına arama hatta sırf sana dahada gıcık olsun diye arama zamanla senin bu vurdum-duymaz lığına uyum sağlayacaktır sorarsa hep aynını söyle vaktim yok çocuğumla ilgileniyorum de geç fazla laf kalabalığına girme konuşsun dursun kendi kendine boşver ! Hayat senin hayat !

Yani arama ya inadına arama hatta sırf sana dahada gıcık olsun diye arama zamanla senin bu vurdum-duymaz lığına uyum sağlayacaktır sorarsa hep aynını söyle vaktim yok çocuğumla ilgileniyorum de geç fazla laf kalabalığına girme konuşsun dursun kendi kendine boşver ! Hayat senin hayat !
Tamam canım aramayınca da 2 gün sonra evime gelip neden aramadın diye hesap sormaya kalkıyo çat kapı geliyo

Arama ve açıklama yapma. Sen başım arıyordu diyince sanki sana inanacak veya üzülecek mi?

Ay ne bicim kp bu seni arkadasi mi zannediyor ne konusacakmissin onunla her cuma her cuma
Adama bak ta kendini seyhulislam saniyor herhalde

Back