- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Adam benle bozmuş kafayı sabah akşam konuşcak durcak benle kadın gibivalla tuhaf))) benım kayınbabam benımle telefonda konuşmaya meraklı degıl konuşsakta 10 dakıka degıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam benle bozmuş kafayı sabah akşam konuşcak durcak benle kadın gibivalla tuhaf))) benım kayınbabam benımle telefonda konuşmaya meraklı degıl konuşsakta 10 dakıka degıl
Valla benim 2 tane kaynanam var kayınbabam da kaynanalık yapıyokayınpeder kaynanalrdan betermiş ya
Bende bi anlayabilsem bıktım yaKaynana desen tamamda.kp ne alaka 10 dk ne konusulurki ben babamla konusmam 10 dk.tuhaf
Buna çok güldüm yaa.. Neyse sende kaynana değil de kayınpeder sorunu var anlaşılan...Bir de dalga geçer gibi geçmiş olsuna gelemedik kusura bakma dedi.
senin gibi üyelerin eski konularını hatırlayanlara hayranım.. ben hatırlayamıorm bi yorum yapıorm sonra bi bakıorm ki çok alakasızmış meğersem dertlerin içinde dertler varmış..o kadar sorunlarınız olmasına rağmen hala evli kalabiliyorsunuz ama bunu mu dert ettiniz
aa bence tersle... ve mesafe koy.Arkadaşlar artık çok yoruldum bebeğim daha çok küçük onla mı ilgilencem kayınbabamla mı 2 güne bir arayıp çocuğun durumunu rapor vermemi bekliyo. Aramadığım zaman neden aramadın kontörün yoksa attırıverim diyo veya ertesi gün aramadın merak ettim deyip eve çat kapı geliyo hesap sormaya
senin gibi üyelerin eski konularını hatırlayanlara hayranım.. ben hatırlayamıorm bi yorum yapıorm sonra bi bakıorm ki çok alakasızmış meğersem dertlerin içinde dertler varmış..
İşte bende bunu anlamıyorum tamam büyüğniye her cuma kayınpeder aranıyor ya :/
gariplik bende herhalde, eşim bazen babasıyla konuşurken alıp konuşmazsam (0 da babalar gününde falan sadece) hiç aramam ayrıca. sadece o zamanlar konuşuruz.
özel olarak bi de her cuma neden aramak zorundasınız ki.
ikisi de var ama kayınbaba sorunu daha fazlaBuna çok güldüm yaa.. Neyse sende kaynana değil de kayınpeder sorunu var anlaşılan...
Çok yoruldum artık 2 senedir adam vazgeçmedi huyundanarama arkadaşım alışırlar merak etme.
arayamadım de geç ve sonra söylediği şeyleri kesinlikle kafana takma.
böyle böyle alışacaklar mecbur.
sen onun kızı değilsin her cuma neymiş ya kusura bakmasın.
ben babamı aramıyorum hiç kimseyi de arayamam.
Senin yine iyiymiş benim her cumaSiz de sadece cumaları mesaj atın, aramayın. Laf söylerse "oğlunuz da öyle yapıyor" dersiniz.
O değil de benim ateist kayınpeder kandillerde aramıyoruz diye bozuk atmıştı ya
Mesafeli halimiz bile böyle napcamı şaşırdımaa bence tersle... ve mesafe koy.
Senin yine iyiymiş benim her cuma
Yok hayır ama bebeğimi kucağıma aldığım zaman bana doğru bakıp çocuğun kafası göğüslerinin arasına gelince kafası kaymıyo yanlara rahat oturuyo diyoAsılmıyor di mi sana?
Böyle bir cümle kurabilen KP!!!Yok hayır ama bebeğimi kucağıma aldığım zaman bana doğru bakıp çocuğun kafası göğüslerinin arasına gelince kafası kaymıyo yanlara rahat oturuyo diyo
arayıp ne diyecektiniz ki kandilin mübarek olsun denilmezde :)Siz de sadece cumaları mesaj atın, aramayın. Laf söylerse "oğlunuz da öyle yapıyor" dersiniz.
O değil de benim ateist kayınpeder kandillerde aramıyoruz diye bozuk atmıştı ya
Benim eşim de ot gibi birşey adam beni zerre kadar bile ailesine karşı savunmuyor. babası bana laf söylerken bile ailesinin karşısında kedi gibi oturuyor ama ben bişey diyim bana aslan kesiliyotövbe yarabbim yaaa!!!
Ne alaka bir kp'e düşer mi bukadar konuşmak !
Ne kadar laçka bir durum!!
Eşin bunun neresinde yahu o el koyması lazım.
Diğer günler çuvala mı girmiş, her cuma aranacak diye bir kaide olamaz !!robot mu var karşısında ?
Yok birde arayıp 10 dk zaman belirlemiş adam kendine la havle, ne duyacağız daha .
Valla sen eşinle halletmen lazım başka çaresi olamaz bu işin.