Çok mutsuzum

Aynen. Bizde kayınbabam yüzünden eşimle 5 defa boşanma noktasına geldik

bu işler baskıyla olmaz ki, bende gerek olmadıkça aramam kv kp i-eşimde benim aile üyelerimi aramaz.. ama bayram olur gidilir, kandilde muhakkak aile buyukleri aranır, dogum gunu olum dogum vs özel durumlarda aranılır..
onun harıcı de konusacak bır mevzu varsa arasırız..
ama tabıkı herkes kendı aılesını ıstedıgı kadar arar, konusur ...

Kocam bilmiyor ama bilse de beni savunmaz ot gibi birşey kocam. Annemi babamı üzemem anne baba hakkı diyo devamlı
Nasıl yani, adam seninle sevişse baba hakkı mi diyecek? Hiç tutmadım ben senin kayınpederi, dikkatli ol. Devamlı gelinle telefonda dedikodu yapan, göğüslerine yorum yapan KP mi olur allah aşkına yahu?

Hani biz marjinaldik!

Olmaz tabi ama bi de bu insan ibadetinde. Bende anlayamıyorum

Anne ve babaniza durumu anlatin onlarda esinizi bu sekilde rahatsız etsinler

Bu ne yahu? Ne konuşacaksınız iki günde bir arayıp?
Çok merak ediyorsa oğlunu arasın sorsun
Birde laf anlamıyor baskı yaptığı yetmiyormuş gibi hesap soruyor.

Benim eşim de ot gibi birşey adam beni zerre kadar bile ailesine karşı savunmuyor. babası bana laf söylerken bile ailesinin karşısında kedi gibi oturuyor ama ben bişey diyim bana aslan kesiliyo
boYle adamdan koca olmaz dövmüste seni onceki konubdan hatirliyaorum tek care ayrilmak

Kp mi her Cuma aranıyor ben kv yi ayda yılda özel anlarda ararsam ne ala çok beklenti içindeler bu kadar görüşmeye gerek yok ki eşin müdahale etmeli herkes kendi ailesiyle görüşsün

Hiç sevmem böyle insanları. Kp sadece bayramda ve babalar gününde ararım. Sevgilin olsa o kadar trip atmaz. Ben olsam terslerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…