merhaba arkadaslar moralim çok bozuk dün nişanlımla kına yeri bkmaya gittik kına için düğün salonu bktık kız tarafı ödüyorya babam verick parasını biz dolandık ettik pazartesindn tut pazarına kadar heryer dolu bi yerde salı günü müsait 500 tl diyor diğer yerdede 1200tl diyor kına benim bildiğim cuma olur ve uzktn akrabvalarımızda geliyor kına için salı günü gelemezlr anneme söyledim salı gününü tut gelmey versinlr olsun diyor ben cuma istiyorum kuzenlerim gelemicek diye onlrsız anlamı yok kınamın benim mutlulugumu düşünmüyorr çok önmli para para bişekilde bulunur ama mutluluk anlık onu nasıl kazanıcz kınadanda sohuttulr hereydende ablamla annem sizce neden böel yapıyorlr benim mutlulugumdn çokmu önemli nişanlım ben öderim sıka canını hallederiz dedi 850 tl dedim ababma kabul etti tut dedi tuttuk ama 1200 du 1000 e indirttik ama yinede mutsuzum çnkü ablamla annemin beni değil parayı önemsemesi çok gücüme gitti ben olsaydım eger öle demek yerine sen tut kardesim birlkte hallederiz demsini beklerdim ama çok hayal kırıklıgına ugrattı beni çok mutsuzum bu kişi benim ablam iyiliğimdn başka düşüncesi mutlulugumdn başka düşüncesi olmamalı