- Konu Sahibi yazyagmuru_76
-
masallahbende kendi resminiz sandim
Arkadaşım selam ,yaşadıklarına üzüldüm.ah bu erkekler .Allah 3 çocuk vermiş daha ne istiyorsun demi ama ,sonra o çocukların psikolojileri ne olacak evde sürekli kavga eden anne-baba Allah yardımcın olsun ,kocanın bir an önce aklı başına gelsin inşallah
Insallah hersey youluna girer canim, ama anladigim kadariyla esinin senden sogumasi kapanmis olman öylemi?
Yani sen acikken hersey iyiydi ama tesettüre girdikten sonra aldatmalar ve sana karsi sogumalarmi basladi?
Biraz aciklarmisin nerden kaynaklandigini?
kediye kuşlara tavşana bittim bittim
bende beslemeyi o kadar çok istiyorumki ama:/ küçük bebeğim olacak zor olur sanırım beklemek lazımm
bu arada allah sabır versin canım inş bir an önce evini bulup işini bulup kocaya tekmeyi basarsın. öpüyorummm
erkekler neden böyle iğrenç olmak zorunda acaba? Allah yardımcın olsun kardeşim dualarım seninle...
kizlar canim SIKILIYO biseyler yazin sohbet edelim
öncelikle allah yardımcın olsun,acilen kendini toparlaman lazım sana en iyi yardımcı allahtan sonra sensin çocukların ve kendin için elinden geleni yap profesyonel yardım al alıyosun anladığım kadarıyla fakat bazen yeterli gelmeye biliyo yılmadan devam et umarım hakkında hayırlısı olur,dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?