How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

cok mutsuzum

bir es esiyle diologa girmiyorsa koltukta uyuyorsa nasilsin demeye bile tepki gosteriyorsa saglik problemi de yoksa illa bir seyleri gozlemi gormek gerekiyo bence aldatiyo anlamina gelir aslinda esimin 10 sifreli tel faturali faturasinii istedim operatorden hep kendi numarasini ariyodu supelendim bende esimin telinden kendi numarasini aradim sabah 7 SULARINDA BIR BAYAN ALO DEDI elim ayagim titredi fransa da boyle bi sistem var telofnun sirketine tel actim meger esim iki ayri tel ayni numara uzerine iki tel almis belki inanmiyacaksinizdir ama bunlar dogru malisef ben bunu kagitlar uzerinde ispatladigim halde kabullenmedi beni ptal yerine koydu goz gore gore

kapandınız diye mi eşiniz size böyle davranıyor?allah allah ne enteresan insanlar var..

neyse bu evlilik bitmiş gibi gözüküyor.bence çocuklarınız büyük olması sizi için çok iyi,sizi anlayabilirler.bulunduğunuz ülkenin
şartlarını bilemem ama şuna inanın ki türkiyede bu işler çok zor.hem boşanma sürecinde hem de boşandıktan sonra kadın çok fazla
yıpranıyor.iş bulmakta ayrı bir dert.arkanızda bir ailenizde yokmuş.bu yüzden düzeninizi bozmadan ayrılmaya bakın.çocuklarınız okullarını bitirsinler.
sizde bir işe girip birikim yapmaya çalışın.allah yardımcınız olsun.

nefret ediyorum erkeklerden hep ayni hikayeler sitede biraz yazilara bakip dertli kardeslerimim yazilari na cevap vermek bile beni sakinlestiriyor bir arkadas esimi tavayla dogmek istiyorum diye baslik atmis onun durumuna uzuldum ama basligi beni guldurdu allah da onu guldursun yanlizligimi ancak bu sekilde yok edebiliyorum ev icin dosyami belediyey verdim kizlar dua edin de bi ran once tasinayim yok sa bu adami ben tavayla oldurecem

bu evlilik bitmiş :S devlet yardım ediyor diyorsun canım birde sen gir işe idare edersin boşan bence..
hemde boşanırken nafaka talep edersin.. aldattığına göre sorun çıkmaz boşanmada.. haklarını kullan artık uyuma lütfennn:19:

aman bence tehdıtlerıne kulak asma en fazla öldürür ki zaten enınde sonunda ölmıycezmı bence kurtul ondan bır an once ve kendıne yenı bır yol çiz tehditmiş rezillikmiş yok şu şunu demış bu bunu demıs takma bence

Bu nasıl bir yorum ya:):)ŞAKA DEĞİL Mİ??EE ozman hepimiz bir gün öleceksek toplu intihar yapalım.En azından hayattaki zorluklarla uğraşmayız.

Konuyla ilgilide söyleyeceğim şu:toparlanıp kendi hayatınıza bakmalısınız.Yoksa hep mutsuz olursunuz.Çözümler arayıp mutlu olmaya çalışın.İnş sizin için hayırlısı olur.Sizi istemeyeni kapı önüne siz koyun.Muhakkak bir gün gelince sizi gene yanında isteyecek.Sizde kendi gücünüzle ona sadece gülersiniz...

her seyden once bugun berat yani kurtulus gecesi allahim sizlere afiyet versin kardesler bu aksam esimin kardesine gittik turkiyeye yarin sabah yola cikiyorlar herkes ordaydi esimin ailesinden tatli bi huzur sardi beni taki eve gelincceye kadar aile ortami ne guzel tabi benimki mi deyim elinkimi deyim o da garip koltuga sesiz ce yatti guluyorum artik ama aci dolu bi gulumseme hersey zaman istiyo cikicam ins bu durumdan su ana kadar hic internet yazi yazmamistim mutlu oluyorum sizinlz bunlari paylasmaktan her isimi sesizce yapmaya karar verdim cunki etraf karisinca dogru kaaralar alamiyorum heepinize saygilar:42:

Kocamı yanmaz yapışmaz teflon tavayla dövesim var...!!

Dinlenip dinlenip bir daha dövesim var... bu arkadasim basligina mest oldum :) cocuklarimin babsini boyle hayal ettikce super zevk aliyorum bu yaziyi kopyaladigim icin ins yazi sahibi kizmaz

Dinlenip dinlenip bir daha dövesim var... bu arkadasim basligina mest oldum :) cocuklarimin babsini boyle hayal ettikce super zevk aliyorum bu yaziyi kopyaladigim icin ins yazi sahibi kizmaz

seni biraz sevinçli görmek güzell :D

Siz bence artık o eşinizi bi kenara itin beraber yaşasanızda göze alın bunu
Çünki okuduğum kadarıyla anne baba ayrı sizde tr dönme şansınız çok düşük tekrar düzen kurmak 3 çocuk çok zor..
Birde oranın sistemine düzenine alışmışsınız sil baştan başlamanız gerekecek..
Çocuklarınız için var olun onlar için ayakta durun..
Bunları söylüyorum ama inanın içinizin acısını anlayabiliyorum
Eş güvenebilceğiniz arkanızı yaslayabilceniz beraber ömür tüketmeyi hayallediğiniz hayat arkadaşınız..

Eşinizide Rabbim ıslah etsin..

evet bende okumustum o arkadasımızın konusunu kızıcagını sanmıyorum sızde esınıze kızgınsınız sonucta bende o baslıga mest olmustum herhande bayanların hepsı zaman zaman esını yanmaz yapısmaz tavavayla dövesi gelıyodur:66:sizede cok üzüldüm erkekler bukadar adi olmak zorundamı?evlenınce ılgılerı neden azalıyo bızde keske onlar gıbı olsaydık bız bayanlarsa dahada sevıyoruz onlarsa bızden sıkılıyolar cok yazık bu erkekler çok oyuncu gercek olan bır sevgı bıtmez cunkü

biraz once iyi bi kapistik yemek yapmadim diye 17 senedir iki yeya uc defa yapmamisimdir o kadar tatsizdimki o yemek bile zehir olurdu canim istemedi kendime azcik olsa hakim olmaya calistim allahim bu iskence nezaman bitecek dun cocuklari cinemaya goturdum hary poter 3D bakmak istediler eve saat on siralari donduk burnumuzdan getirdi ruh hastasi

sunu da demeden duramadim hani derler ya kadinin dusmani gine kadin ben buna inan miyorum erkek namusunu korursa hangi kadin olursa olsun bisey olmaz beni aldatan esimdir o kadin degildir namussuz kotu yola dusmus erkekler

canim sen evli misin?Hemde 3 coccugun mu var, cok sasirdim:53:
albumlerde resimlerini gormustum,15-16 yaslarinda gorunuyorsun
Yoksa benim mi yanlisim var?

Back