How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

cok mutsuzum

$IMG_1598.jpg $album 065.jpg $IMG_0173.jpg

Arkadaşım selam ,yaşadıklarına üzüldüm.ah bu erkekler .Allah 3 çocuk vermiş daha ne istiyorsun demi ama ,sonra o çocukların psikolojileri ne olacak evde sürekli kavga eden anne-baba Allah yardımcın olsun ,kocanın bir an önce aklı başına gelsin inşallah

Insallah hersey youluna girer canim, ama anladigim kadariyla esinin senden sogumasi kapanmis olman öylemi?
Yani sen acikken hersey iyiydi ama tesettüre girdikten sonra aldatmalar ve sana karsi sogumalarmi basladi?
Biraz aciklarmisin nerden kaynaklandigini?

Arkadaşım selam ,yaşadıklarına üzüldüm.ah bu erkekler .Allah 3 çocuk vermiş daha ne istiyorsun demi ama ,sonra o çocukların psikolojileri ne olacak evde sürekli kavga eden anne-baba Allah yardımcın olsun ,kocanın bir an önce aklı başına gelsin inşallah

evde kavga yok yani cok olmuyo haftada birkere diyebilirim sesizlik ben mutfakata o salonda bi bakiyom keyfim gelmis herseyi unutmusum bi bakiyom elim ayagim titreyip bi tuaf oluyom cocuklar sa napabilirim onlar benim canlarim bi is bulsam yemin gidecem hayirlisiyla

Insallah hersey youluna girer canim, ama anladigim kadariyla esinin senden sogumasi kapanmis olman öylemi?
Yani sen acikken hersey iyiydi ama tesettüre girdikten sonra aldatmalar ve sana karsi sogumalarmi basladi?
Biraz aciklarmisin nerden kaynaklandigini?

bana kapandigimdan mem nun oldugunu soyledi ama kapandim kapanali eskisi gibi ailece hic biyere cikmaz olduk eskiden boyle degildi hissediyorum oyle oldugunu malisef

kediye kuşlara tavşana bittim bittim:27:

bende beslemeyi o kadar çok istiyorumki ama:/ küçük bebeğim olacak zor olur sanırım beklemek lazımm:77:

bu arada allah sabır versin canım inş bir an önce evini bulup işini bulup kocaya tekmeyi basarsın. öpüyorummm

kediye kuşlara tavşana bittim bittim:27:

bende beslemeyi o kadar çok istiyorumki ama:/ küçük bebeğim olacak zor olur sanırım beklemek lazımm:77:

bu arada allah sabır versin canım inş bir an önce evini bulup işini bulup kocaya tekmeyi basarsın. öpüyorummm

ilgin icin cok sagol canim bebek bekliyormusun tebrik ederim bunu benim kendi doktorum soylemisti hamile kadinlarin evde hayvan beslemesi anne karnindaki bebege zarari olabiliyor cocugun 1 yasina geldiginde tavsiye edebilirim ayni zamanda hayvanlar insanlarin bagisIklIk sistemini guclendiriyor

kizlar canim SIKILIYO biseyler yazin sohbet edelim bana bi akil verin ben esime aldigim ispion programli telefonu nasil yutturup verecem kousmuyorumya onu dusunuyorum su an yardimci olursaniz sevinirim

Son düzenleme:
öncelikle allah yardımcın olsun,acilen kendini toparlaman lazım sana en iyi yardımcı allahtan sonra sensin çocukların ve kendin için elinden geleni yap profesyonel yardım al alıyosun anladığım kadarıyla fakat bazen yeterli gelmeye biliyo yılmadan devam et umarım hakkında hayırlısı olur,dualarım seninle

öncelikle allah yardımcın olsun,acilen kendini toparlaman lazım sana en iyi yardımcı allahtan sonra sensin çocukların ve kendin için elinden geleni yap profesyonel yardım al alıyosun anladığım kadarıyla fakat bazen yeterli gelmeye biliyo yılmadan devam et umarım hakkında hayırlısı olur,dualarım seninle

sagolasin hem agliyom hem guluyom normale ne zamn donecem ben

Back