- Konu Sahibi yazyagmuru_76
-
ne kadar ihtiyacim varmis birilerinin bana teselli vermesine sagolun kizlar cok tessekur isim gercek ten cok zor beni korkutan ben onu birakmaya calistim en kotusu bir ay sonra evden gittiginde kimi taniyorsa kapina araliksiz yolladi telefon lar tehditler insanin bir hayati paylastigi insan bir anda caniye donusuyor anlamiyorum 17 senelik esimi daha yeni taniyorum cok uzucu
aman bence tehdıtlerıne kulak asma en fazla öldürür ki zaten enınde sonunda ölmıycezmı bence kurtul ondan bır an once ve kendıne yenı bır yol çiz tehditmiş rezillikmiş yok şu şunu demış bu bunu demıs takma bence
Allah kolaylık versin canım. Aileden maddi-manevi destek almadan çok zor çocukların çok mu küçük? birbirinize kol kanat gerseniz destek olsanız. Evlat bu mücadelene başlaman için onların sana bir sarılması bir gülücüğü yeter. Allah yar ve yardımcın olsun ne diyim birde üç tane çocuk daha zor.herkese meraba uzun zamandir sizlerin yazilarina goz atiyorum kendimi o kadar yanliz hisediyorumki esimle aramda hersey duygusal olarak bitmis durum da eminki beni aldatiyor her gece koltukta uyuyor konusmuyor ne dersem kavga cikartiyor evi pansiyona cevirdi resmen sadece evin giderlerini karsiliyor cocuklarina bile ilgisi yok bukelomun gibi herseyi dene dim renkten renge girdim birturlu evliligimi yoluna sokamadim uc cocugum var iki kere bosanmaya kalkistim ailem ailesi cok buyuk baski da bulundu yurt disinda yasiyorum devlet cok yardimlari var ama simdi tekrar yardim yerlerine gitmeye mecalim de kalmadi devamli uyumak istiyorum cocuklara iyii gorunmeye calisiyorum ama bi yerde patlak veriyo ustelik en son esim evden gittiginde beni etrafa kotu gostermek icin cevreye ben cok iyi bir adamim profili cizmek icin iftiralar bulundu neler yapmadiki kirayi odeyemedigimden ev sahibi mahkemeye verdi mecbur kabul ettim keske etmeseydim cokk buyuk bi hata etim aile cevresiyle kapi kapiyaya oturuyoruz nerdeyse ailemden hic bir destek alamiyorum kendimi baglanmis yollarim kapanmis hissediyorum is ariyorum bulamiyorum esimle ayni cati altinda yasayamiyorum sakinlestiriciler olmasa herhalde cok daha kotu olacam bosanmak icin gucumu toplamaya ihtiyacim var beni yalniz birakmayin cevaplarinizi gonulden bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?