How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

cok mutsuzum

yazyagmuru_76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
63
0
36
Fransa
herkese meraba uzun zamandir sizlerin yazilarina goz atiyorum kendimi o kadar yanliz hisediyorumki esimle aramda hersey duygusal olarak bitmis durum da eminki beni aldatiyor her gece koltukta uyuyor konusmuyor ne dersem kavga cikartiyor evi pansiyona cevirdi resmen sadece evin giderlerini karsiliyor cocuklarina bile ilgisi yok bukelomun gibi herseyi dene dim renkten renge girdim birturlu evliligimi yoluna sokamadim uc cocugum var iki kere bosanmaya kalkistim ailem ailesi cok buyuk baski da bulundu yurt disinda yasiyorum devlet cok yardimlari var ama simdi tekrar yardim yerlerine gitmeye mecalim de kalmadi devamli uyumak istiyorum cocuklara iyii gorunmeye calisiyorum ama bi yerde patlak veriyo ustelik en son esim evden gittiginde beni etrafa kotu gostermek icin cevreye ben cok iyi bir adamim profili cizmek icin iftiralar bulundu neler yapmadiki kirayi odeyemedigimden ev sahibi mahkemeye verdi mecbur kabul ettim keske etmeseydim cokk buyuk bi hata etim aile cevresiyle kapi kapiyaya oturuyoruz nerdeyse ailemden hic bir destek alamiyorum kendimi baglanmis yollarim kapanmis hissediyorum is ariyorum bulamiyorum esimle ayni cati altinda yasayamiyorum sakinlestiriciler olmasa herhalde cok daha kotu olacam bosanmak icin gucumu toplamaya ihtiyacim var beni yalniz birakmayin cevaplarinizi gonulden bekliyorum

işin zor..
ama bir yerlerden başlaman lazım eğer ayrılmak istiyorsan..
böyle kendini bırakarak sakinleştiriciyle falan ne yapabilirsinki..
kalk silkelen. madem yardım yerleri var araştır ..
bir an önce işini bul yoluna bak..
çocukların için ayakta olman lazım ..
Allah yar ve yardımcın olsun..:7:

biran önce kendıne gelmenı tavsıye ederim hayatttakı tek erkek o degıl senı üzen bır adam ıcın hıc kendını bu kadar yıpratmaya degmez bence artık cocukların ıcın guclu olmalısın bır an önce eşinden kurtulup bulundugun ulkenın sosya ımkanlarından faydalanıp iş bulmaya calısmalısın bence Allah yardımcın olsun

üzgünüm ama bu yazdığın kelimeler ve durumun bana tecrübelerim doğrultusunda bu evliliğin sonuna çok yaklaşıldığını gösteriyor.

ailenin durumu nedir?

türkiyey gelmen durumu nedir?

çocukların durumu?

yani bir kaç soru var.

ayrıca bu evlilik hakkında net olarak fikrin ve hissettiklerinde çok önemli.

ne kadar ihtiyacim varmis birilerinin bana teselli vermesine sagolun kizlar cok tessekur isim gercek ten cok zor beni korkutan ben onu birakmaya calistim en kotusu bir ay sonra evden gittiginde kimi taniyorsa kapina araliksiz yolladi telefon lar tehditler insanin bir hayati paylastigi insan bir anda caniye donusuyor anlamiyorum 17 senelik esimi daha yeni taniyorum cok uzucu

Önce şuan içinde bulunduğun bunalımdan ve karamsarlıktan sıyrılmalısın. Yapmak zorundasın çünkü evlatların var. Çocuğun olmasa acını dibine kadar yaşa ama onlar için sakin sakin yaşamalısın...

Silkinip kendine geldikten sonra da hiçbir bağının kalmadığı eşini terket. Ayaklarının üstüne önce sen basmalısın, kimse gelip koltukaltına girmez. Önce sen sağlam dur, çocuklarına nasıl güclü bir anneleri olduğunu göster.

tr ye nasil gelebilirim cocuklarimin okulu var annem babam ben onbes yasindayken ayrildilarankara da 1993 te fransaya geldim gelmeyi cok isterdim

ne kadar ihtiyacim varmis birilerinin bana teselli vermesine sagolun kizlar cok tessekur isim gercek ten cok zor beni korkutan ben onu birakmaya calistim en kotusu bir ay sonra evden gittiginde kimi taniyorsa kapina araliksiz yolladi telefon lar tehditler insanin bir hayati paylastigi insan bir anda caniye donusuyor anlamiyorum 17 senelik esimi daha yeni taniyorum cok uzucu

aman bence tehdıtlerıne kulak asma en fazla öldürür ki zaten enınde sonunda ölmıycezmı bence kurtul ondan bır an once ve kendıne yenı bır yol çiz tehditmiş rezillikmiş yok şu şunu demış bu bunu demıs takma bence

icinde bulun dugum bud urumdan elimden geldigi kadar cabuk cikmayi ben de cok istiyorum ama hem sabretmek hemde esimle mucadele etmek cok cok zor

öncelikle allah kolaylık versin sana.ama bence kendin ve cocukların için bu manasız evlilikten kurtulup kendine yeni bi düzen kurmalısın.hayat hepimize bazı sınavlar veriyor malesef.böle bi evlilik ortamında sen ve cocukların ne kadar mutlu oluabilir ki.sadece kağıt üzüreinde evlilik.ilk başta tabiki bazı zorluklarla karsılacaksın.ama üstesimden geleceğine inanıyorum.dularum seninle........

anladığım kadarıyla bu evlilik zaten bitmiş yani hayatına bian önce çeki düzen ver topla kendini herşeye rağmen herkese karşı ayakta olmalısın en azından bunu çocukların için yapmak zorundasın ve öyle bi kocadanda boşanmalısın bence

sizin bu yazdiklariniz bana oyle morel veriyorki ailelerin yok ayrilma filan o kadar bogucuki biraz daha iyi hissediyorum hepinize cok tessekur ederim kalbim aciyor ama bu gun bu yazilardan sonra gerekli evraklarimi toplamaya basladim is bulup yeni ev aricam bu da cok zaman alacak ins basaririm insanin esi tarafin dan sevilmedigini hissetmek cok aci izdirap dolu duygular arasin dan biran once kurtulumak istiyorum evlilik guzel dir ama saadakat sizlik olunca olmuyor

Nasi bi baba ?
Cocuklarina nasi davraniyo ? Onlar babalarina duskun mu ?
Bence once baskasi var mi yok mu onu anlamali. Belki esin bunalimda ve sana soylemiyo. Belki psikolojik sorunlari var. Hemen kestirip atmak olmaz.
Birlikte bi aile danismanina gitseniz ? Fransa da tr den cok daha iyidir bu psikolojik destekler.
Esinle adam gibi al karsina konus. Bu evliligi kurtarmak istiyo mu ? Yoksa kendi hayatina bakmak mi istiyo ? Bu arada da sen de elinin altinda mi ol istiyo.
Bi konus bakalim ne diyecek ? Kurtarmak icin birlikte plan yapin, aile danismanina gitmeyi falan teklif et kabul edicek mi ?

aman bence tehdıtlerıne kulak asma en fazla öldürür ki zaten enınde sonunda ölmıycezmı bence kurtul ondan bır an once ve kendıne yenı bır yol çiz tehditmiş rezillikmiş yok şu şunu demış bu bunu demıs takma bence

Şaka mı bu?Ne demek en fazla öldürür ki zeten eninde sonunda ölmiycez mi_?BU kadar mı razı olduk bu adamların yapdıklarına???

herkese meraba uzun zamandir sizlerin yazilarina goz atiyorum kendimi o kadar yanliz hisediyorumki esimle aramda hersey duygusal olarak bitmis durum da eminki beni aldatiyor her gece koltukta uyuyor konusmuyor ne dersem kavga cikartiyor evi pansiyona cevirdi resmen sadece evin giderlerini karsiliyor cocuklarina bile ilgisi yok bukelomun gibi herseyi dene dim renkten renge girdim birturlu evliligimi yoluna sokamadim uc cocugum var iki kere bosanmaya kalkistim ailem ailesi cok buyuk baski da bulundu yurt disinda yasiyorum devlet cok yardimlari var ama simdi tekrar yardim yerlerine gitmeye mecalim de kalmadi devamli uyumak istiyorum cocuklara iyii gorunmeye calisiyorum ama bi yerde patlak veriyo ustelik en son esim evden gittiginde beni etrafa kotu gostermek icin cevreye ben cok iyi bir adamim profili cizmek icin iftiralar bulundu neler yapmadiki kirayi odeyemedigimden ev sahibi mahkemeye verdi mecbur kabul ettim keske etmeseydim cokk buyuk bi hata etim aile cevresiyle kapi kapiyaya oturuyoruz nerdeyse ailemden hic bir destek alamiyorum kendimi baglanmis yollarim kapanmis hissediyorum is ariyorum bulamiyorum esimle ayni cati altinda yasayamiyorum sakinlestiriciler olmasa herhalde cok daha kotu olacam bosanmak icin gucumu toplamaya ihtiyacim var beni yalniz birakmayin cevaplarinizi gonulden bekliyorum
Allah kolaylık versin canım. Aileden maddi-manevi destek almadan çok zor çocukların çok mu küçük? birbirinize kol kanat gerseniz destek olsanız. Evlat bu mücadelene başlaman için onların sana bir sarılması bir gülücüğü yeter. Allah yar ve yardımcın olsun ne diyim birde üç tane çocuk daha zor.

Yaşadıklarınızdan sonra ruh sağılınızın bozulmamasına imkan yok evet. Bu da sağlıklı düşünmenizi engelliyor ne yazık ki. Ailenizde size sahip çıkabilecek hiç mi tanıdığınız yok. Bu kadar mı yalnızsınız.
Yaşadığınız ülkede yararlanabileceğiniz imkanların hepsini öğrenebildiniz mi
Çocuklarınız kaç yaşındalar

Son düzenleme:
evet cok yanlizim annem sadece benden maddi yonden yaralandigi icin ayrilmami bir cok engelledi artikne olursa olsun bana karismamalarini soyleyip kararlarimi kendim vermek istiyorum belki bu yazdigim tuafinaza gidebilir ama gercekler bundan ibaret babam beni sormaz bile ne haldeyim esim yardim almayi kabul etmiyor sadece asiri derecede calismayi tercih ediyor cocuklara gelince onlar da her seyin farkinda bablarinin bu yaptiklarina inanamiyorlar 17 VE 14 yasinda kizlarim 15 yasinda bi oglum var sadece benim bu durumdan kurtulmam is ev gibi zaman istiyo ama evdeki sesizlikse dayanilmaz

bir de evden gideyim istersen deyip cikiyo isin icinden cocuklara bakamiyacagini da utanmadan soyluyor bende blof yaptim aklim sira ben bakamam sen bakarsin diye o zaman sesi kesiliyo git se bi turlu gitmese bi turlu fransadaki genelinde turkler 25 yil geride her yonden yagmurdan kacarken doluya tutuldum anliyacaginiz dinimi yasamak istemem suc mu 2003( tessetur)kapandim ama hic bir seyi ihmal etmedigimi dusunuyorum benim isteklerim hic mi onemli degil kapandigim icin hersey bitti acikken iyide islami istedigim gibi yasamak sucmu elinin altinda oluyum ben hayatimi yasayim otur derse oturum kalk derse kalkiyim ama bunu kim yapabilir

çocukların büyük sayılır bir işe girip kendine yeni bir hayat kurabilirsin.bu zor olacak ama anlattığın gibi bir hayat de çekilmez:50:
allah yardımcın olsun

bugun is icin basvurulara baktim dosyalarimi hazirlayip gereken yerlerden randevu aldim 5 agustosta randevu alacam avukatimdan yarin da ins ev icin dosya hazirlayacam ve bundan esimin bile haberi yok basim donuyor bu yorgunluktan her gun olmektense bir gun olurum daha iyi 17 SENELIK EVLILIK ne kadar aci

Back