- Konu Sahibi yazyagmuru_76
herkese meraba uzun zamandir sizlerin yazilarina goz atiyorum kendimi o kadar yanliz hisediyorumki esimle aramda hersey duygusal olarak bitmis durum da eminki beni aldatiyor her gece koltukta uyuyor konusmuyor ne dersem kavga cikartiyor evi pansiyona cevirdi resmen sadece evin giderlerini karsiliyor cocuklarina bile ilgisi yok bukelomun gibi herseyi dene dim renkten renge girdim birturlu evliligimi yoluna sokamadim uc cocugum var iki kere bosanmaya kalkistim ailem ailesi cok buyuk baski da bulundu yurt disinda yasiyorum devlet cok yardimlari var ama simdi tekrar yardim yerlerine gitmeye mecalim de kalmadi devamli uyumak istiyorum cocuklara iyii gorunmeye calisiyorum ama bi yerde patlak veriyo ustelik en son esim evden gittiginde beni etrafa kotu gostermek icin cevreye ben cok iyi bir adamim profili cizmek icin iftiralar bulundu neler yapmadiki kirayi odeyemedigimden ev sahibi mahkemeye verdi mecbur kabul ettim keske etmeseydim cokk buyuk bi hata etim aile cevresiyle kapi kapiyaya oturuyoruz nerdeyse ailemden hic bir destek alamiyorum kendimi baglanmis yollarim kapanmis hissediyorum is ariyorum bulamiyorum esimle ayni cati altinda yasayamiyorum sakinlestiriciler olmasa herhalde cok daha kotu olacam bosanmak icin gucumu toplamaya ihtiyacim var beni yalniz birakmayin cevaplarinizi gonulden bekliyorum