Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. :1hug:
Rahatladım birazda olsa... Doğru bildiğimden şaşmicam o halde. Nişanlım bana sormadan hiçbişey yapmazken beni el üstünde tutarken birden bire bu tartışmalar baş gösterdi. Çok sevdiğini biliyorum yüzümü asık görse dayanamaz. Benle güler benle ağlar. Bana kıyamıyo da farkındayım ona kabahat veremiyorum çünkü gözüyle bişey görmedi kayınvalidem ona "benim bir beklentim yok sana iyi baksın yeter, ben onu kızım olarak görüyorum" şeklinde konuşup çaktırmadan terslik yapıyo kadın kendine hizmetçi arıyo belli fakat istediğini yapamicak ben saygıda yine kusur etmem ama eline oyuncak da olamam görseniz okadar kültürlü şeker gibi bir insan dersiniz. Nişanlımı 3 yıldır tanıyorum anlayışlı bir insandır. Düğünümüzede 3,5 ay kaldı herşeyin yoluna girmesini çok istiyorumPeki ben nişanlıma bunları nasıl anlatıcam?. Kırmadan üzmeden tatlılıkla anlatmam lazım... :çok üzgünüm:
Umarım en kısa zamanda eskisi gibi kusursuz olur herşey:Saruboceq:
. .sen en dogrusunu yapıyorsunda.bır tek yaptıgın yanlıs var.oda onlara yuk olmamak ıcın fazla bısey ıstememen..ısteyeceksın..o senın annenden nasıl ıstedı sende annenı tembıhle ıstesın..pılavdan donenın kasıgı kırılsın yaptır kız her ıstedıgını yaptır yaptırmazsan zaten suclu olursun..valla bende bısey ıstemedım..aman yuk olmasın soyle olsun boyle olsun..dedım ama olmuyor..bu devırde ıyılık yapan yaranmıyor..aklında hıc bırsey kalmasın..kendını agırdan sat..olabıldıgınden daha fazla agıra..sana bısey mı anlatıyor..lafmı sokuyor kalk gıt..bır mazeretle yanından uzaklas..yanı konusturma..konustukca yuz bulur konustukca daha cok konusur..ama sunu unutma sakın ama sakın.yuz goz olma altlı ustlu oturacakmıssınız..pek fazla ıclı dıslı olma..cabuk suyu cıkıyor..calıcakmısın evlendıkten sonra bılmıyor..eger calıssırsan ev işlerini bahane edıp fazla ugramazsın
sen en dogrusunu yapıyorsunda.bır tek yaptıgın yanlıs var.oda onlara yuk olmamak ıcın fazla bısey ıstememen..ısteyeceksın..o senın annenden nasıl ıstedı sende annenı tembıhle ıstesın..pılavdan donenın kasıgı kırılsın yaptır kız her ıstedıgını yaptır yaptırmazsan zaten suclu olursun..valla bende bısey ıstemedım..aman yuk olmasın soyle olsun boyle olsun..dedım ama olmuyor..bu devırde ıyılık yapan yaranmıyor..aklında hıc bırsey kalmasın..kendını agırdan sat..olabıldıgınden daha fazla agıra..sana bısey mı anlatıyor..lafmı sokuyor kalk gıt..bır mazeretle yanından uzaklas..yanı konusturma..konustukca yuz bulur konustukca daha cok konusur..ama sunu unutma sakın ama sakın.yuz goz olma altlı ustlu oturacakmıssınız..pek fazla ıclı dıslı olma..cabuk suyu cıkıyor..calıcakmısın evlendıkten sonra bılmıyor..eger calıssırsan ev işlerini bahane edıp fazla ugramazsın
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. :1hug:
Rahatladım birazda olsa... Doğru bildiğimden şaşmicam o halde. Nişanlım bana sormadan hiçbişey yapmazken beni el üstünde tutarken birden bire bu tartışmalar baş gösterdi. Çok sevdiğini biliyorum yüzümü asık görse dayanamaz. Benle güler benle ağlar. Bana kıyamıyo da farkındayım ona kabahat veremiyorum çünkü gözüyle bişey görmedi kayınvalidem ona "benim bir beklentim yok sana iyi baksın yeter, ben onu kızım olarak görüyorum" şeklinde konuşup çaktırmadan terslik yapıyo kadın kendine hizmetçi arıyo belli fakat istediğini yapamicak ben saygıda yine kusur etmem ama eline oyuncak da olamam görseniz okadar kültürlü şeker gibi bir insan dersiniz. Nişanlımı 3 yıldır tanıyorum anlayışlı bir insandır. Düğünümüzede 3,5 ay kaldı herşeyin yoluna girmesini çok istiyorumPeki ben nişanlıma bunları nasıl anlatıcam?. Kırmadan üzmeden tatlılıkla anlatmam lazım... :çok üzgünüm:
Umarım en kısa zamanda eskisi gibi kusursuz olur herşey:Saruboceq:
tüm yorumlarınızı okudum teşekkür ediyorum ama bugün bir şok daha yaşadım senağlama
haftalardır karşı taraf haber vericek eşya için dolaşmaya çıkıcaz diye haber bekliyorum.
öğlen bir telefon geldi bi baktım kayınvalidem; "beyaz eşyayı alıyoruz fiyatları çok uygun belki yarına değişir ödemeyi yapıyoruz bilgin olsun" gibi bir konuşma yaptı :1shok: o an ağzıma gelen herşeyi söylemek isterdim ama nişanlım için sustum. Kocasıyla gitmiş bakmış almış insan önceden arar "kızım biz eşya bakmaya gidicez sende gel beraber bakalım" der. Ben mi evleniyorum onlar mı anlamadım o heyecanı hissedemiyorum. :çok üzgünüm: Eğer aynı durum birkez daha tekrar edilirse istenmeyen şeylerin yaşanması olasıdır. Bu nasıl bir zihniyettir anlayışsızlıktır.
Oturacağımız dairede kiracıları vardı. Kiracı çıktıktan sonra evi görmemiz için çağırmaları gerekirdi diye düşünüyorum ancak 2 hafta oldu ses yok çünkü tahmin ettiğim gibi beni sıkıştırmak için tek bekliyor. O ailemi karıştırmamak istiyosa amacına ulaştırmicam. Benim ailemde ben mutlu olayım üzülmiyim diye tek bir kelime söylemiyodu. Bugün anneme olaya el koyması gerektiğini söyledim. Artık beklemesin ağırlığımızı koymanın vakti geldide geçiyo bile. Sizinde söylediğiniz gibi artık alttan almicam onlar üzülmesin diye ben yıprandım iş çığırından çıkıyor.klava:
Yarın nişanlımla açık açık konuşmaya karar verdim...
ya bide, kız tarafının genelde bohça istekleri olur diye biliyordum :bbo::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?