• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Kızçeler merhaba hepinize,
2 gündür stand hostesi olarak çalıştığım mağazadan iş teklif ettiler. Mağaza görsellerinden, vitrinden, teşhirden sorumlu eleman ihtiyaçları varmış. Merchandiser deniyor sanırım :) mağazacılık pek sıxak baktığım bi alan değildi ama bi yerden başlamaya mecburum artık :( evime yakın maaşı da iyi. Haber bekliyorlar benden, başlıycam sanırım :)

hanı benım sanayi de çizim işi vardı babam istememişti ya başka bir işten haber gelicek diye...sanayide ki iş yeri, tekrar birini arayama başlamış arkadasımda dedi ki arA BAKALM babamı ikna etttim gelicem de dedi. aradım amcayı tamam dedi. ay sonuna kadar autocad i öğren bende iş yerını ofisi ayarlarım pc felan dedi.

Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar, ben de her gün CV mi "hala iş arıyorum" olarak güncellemekten başka bir şey yapmıyorum. :31:

neselikiz ve gzllrgzli, ne güzel en azından mutlu haberlerinizi aldık :) darısı bizim başımıza. ben de tık yok.

benve mümkün oldugunca cv lerini elden vermeye çalışın...çünkü netten pek ilgilendiklerini düşünmüyorum...

Çoğu yer elden kabul etmiyor ki, internete yönlerdiriyorlar. Bir de fabrikalara hep uzak uzak zaten gitmeye kalksam her gün epey yol katetmem gerekecek. :9:

olsun canım yeter ki iş olsun...fabrikalar aslında her zaman daha iyidir.keşke bende fabrıka işi bulabilsem...

olsun canım yeter ki iş olsun...fabrikalar aslında her zaman daha iyidir.keşke bende fabrıka işi bulabilsem...

Benim başka pek şansım olmadığı için fabrikalardan başka, teknokentler ve araştırma merkezleri olabilir onun haricinde eğer kendi işimi yapmak istiyorsam tabi... Büyük, kurumsal fabrikalar harika olur tabi ki. :31:

Benim başka pek şansım olmadığı için fabrikalardan başka, teknokentler ve araştırma merkezleri olabilir onun haricinde eğer kendi işimi yapmak istiyorsam tabi... Büyük, kurumsal fabrikalar harika olur tabi ki. :31:

kocaeli'nde fritolay var bilirsin tabiki, netten felan başvur şehir dışına çık artık yapcak bişi yok arkadasım...

sırf iş bulma sitelerinden değil, şirketlerin kendi sitelerindeki IK bölümünden de cv doldurmak lazım, hatta bir de üstüne mail atmak oradaki adrese.. hiç uğraşmadım şu ana kadar, bu akşam onla ilgilenmeyi düşünüyorum.

kocaeli'nde fritolay var bilirsin tabiki, netten felan başvur şehir dışına çık artık yapcak bişi yok arkadasım...

Başvuruyorum ki zaten şehir dışına, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Eskişehir... Hatta Bursa'daki otomobil fabrikalarına da başvuruyorum. Torpilin gözünü seveyim, tanıdık olmayınca olmuyor. Kimse ciddiye almıyor.

sırf iş bulma sitelerinden değil, şirketlerin kendi sitelerindeki IK bölümünden de cv doldurmak lazım, hatta bir de üstüne mail atmak oradaki adrese.. hiç uğraşmadım şu ana kadar, bu akşam onla ilgilenmeyi düşünüyorum.

Ben onu da yaptım, uzun araştırmalarım sonucu İK müdürlerinin hatta genel müdürlerin mail adreslerini buldum, mail attım CV mi yolladım, dikkat çekici olsun diye ilginç şeyler yazdım. Sadece bir tanesi döndü o da şu an uygun pozisyonumuz yok dedi. Bir de sen dene bakalım. :31:

bir süredir iş başvurusu yapmıyordum .. zabit katipligi ve ygs hatta kpss için ...daha önce pozisyonu dondurulan bir yerden aradılar nereden çıktı şimdi ne yapacağımı bilemedim öyle merkezi bir yerde değil hani bulunduğum şehrin dışı servis var ama benim eve varmam en az iki saat .. sevinemedim bile şu süreçte açıkçası ..yarın görüşmeye gideceğim

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracağım, bir çoğunuzun açık öğretimle ilgili bilgisi var.. bugün dolmuşta 2 kızın konuşmasına şahit oldum, bu ayın 21ine kadar açık öğretime kayıt olmaktan bahsediyorlardı, '2. dönem kayıtları açılmış, az zaman bile kaldı' falan diyorlardı.. konuşmanın bir arasında 2 senelikten 4 seneliğe tamamlamak için başvurduklarını anladım da, soracağım soru 2.dönem kayıtta var mı? varsa ben de bi 4 seneliğe yazılmak istiyordum biliyorsunuz, başlayabilir miyim?

aöf sitesinden inceledim de ne karışıkmış yahu.. orada kayıtlar ekim de yazıyor, ama kızlarda 21 marta kadar kayıt diyorlardı..

kızlar bir şey soracağım, bir çoğunuzun açık öğretimle ilgili bilgisi var.. bugün dolmuşta 2 kızın konuşmasına şahit oldum, bu ayın 21ine kadar açık öğretime kayıt olmaktan bahsediyorlardı, '2. dönem kayıtları açılmış, az zaman bile kaldı' falan diyorlardı.. konuşmanın bir arasında 2 senelikten 4 seneliğe tamamlamak için başvurduklarını anladım da, soracağım soru 2.dönem kayıtta var mı? varsa ben de bi 4 seneliğe yazılmak istiyordum biliyorsunuz, başlayabilir miyim?

aöf sitesinden inceledim de ne karışıkmış yahu.. orada kayıtlar ekim de yazıyor, ama kızlarda 21 marta kadar kayıt diyorlardı..

Kayıt yenilemeden bahsediyorlar canım, ayın 22sine kadar ikinci dönem için harç yatırmak gerekiyor. Dönem arasında sıfırdan kayıt olmuyor.

garengcim sakarya da neutec ilaçdiye bir firma var hep kimyacılar çalışıyor orada...netten linkini vereyimde bir başvur adreside sakaryada kafana göre bi adres at :) şeytanın işi belki ararlar...
neutec

hanımlar bugün bir iş görüşmesine gittim iş tanımı güzel tam bana göreydi ama bulunduğun yerden uzak yani ilçesi 2.5 saatlik mesafe olacak hemen hemen servisi var.. insan kaynakları ile anlaştık ama herkesin bu durumda olduğunu konuştuk bakalım ikinci görüşmeye çağıralacak mıyım ?Kısmet bakalım her işin bir zorluğu var daha önce çok uzak yerlerde çalışanınız oldu mu ?

Back