- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Anlat bakalım
ne anlatayım gareng cim adam mj atttı tekrar görüşelim felan diye inat attım cevap felan vermicem ilk önce iş! sonra aşk!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlat bakalım
ne anlatayım gareng cim adam mj atttı tekrar görüşelim felan diye inat attım cevap felan vermicem ilk önce iş! sonra aşk!
benve mümkün oldugunca cv lerini elden vermeye çalışın...çünkü netten pek ilgilendiklerini düşünmüyorum...
Çoğu yer elden kabul etmiyor ki, internete yönlerdiriyorlar. Bir de fabrikalara hep uzak uzak zaten gitmeye kalksam her gün epey yol katetmem gerekecek.
olsun canım yeter ki iş olsun...fabrikalar aslında her zaman daha iyidir.keşke bende fabrıka işi bulabilsem...
Benim başka pek şansım olmadığı için fabrikalardan başka, teknokentler ve araştırma merkezleri olabilir onun haricinde eğer kendi işimi yapmak istiyorsam tabi... Büyük, kurumsal fabrikalar harika olur tabi ki.
kocaeli'nde fritolay var bilirsin tabiki, netten felan başvur şehir dışına çık artık yapcak bişi yok arkadasım...
sırf iş bulma sitelerinden değil, şirketlerin kendi sitelerindeki IK bölümünden de cv doldurmak lazım, hatta bir de üstüne mail atmak oradaki adrese.. hiç uğraşmadım şu ana kadar, bu akşam onla ilgilenmeyi düşünüyorum.
kızlar bir şey soracağım, bir çoğunuzun açık öğretimle ilgili bilgisi var.. bugün dolmuşta 2 kızın konuşmasına şahit oldum, bu ayın 21ine kadar açık öğretime kayıt olmaktan bahsediyorlardı, '2. dönem kayıtları açılmış, az zaman bile kaldı' falan diyorlardı.. konuşmanın bir arasında 2 senelikten 4 seneliğe tamamlamak için başvurduklarını anladım da, soracağım soru 2.dönem kayıtta var mı? varsa ben de bi 4 seneliğe yazılmak istiyordum biliyorsunuz, başlayabilir miyim?
aöf sitesinden inceledim de ne karışıkmış yahu.. orada kayıtlar ekim de yazıyor, ama kızlarda 21 marta kadar kayıt diyorlardı..