Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Ben de salı günü gittim bir görüşmeye daha doğrusu sınava ingilizce bilgisini ölçmek için sınav yaptılar iyi çıktı tabi ama onunla bitmiyor mülakat için çağıracaklarmış. Bölümümle ilgisi yok ama ne yapayım her şeyi deneyim dedim

ayy inşallah kabul edilirde orda yükselirsin inş

darısıda tüm iş isteyenlerin başına

yine bir bekleyiş..
olsun, benimki de öyle. bir yerden başlamak lazım.. bakalım mülakat nasıl geçicek. haberlerini bekliyoruz :)

Kızlaaar, bugün şanslı bir gün geçirdim sanırım.

Sabah gittiğim iş görüşmesi harika geçti, tam hayalimdeki iş ve çalışma ortamı. konuşmalar çok olumluydu, şimdi haber bekleme evresine geri döndüm. lütfen dualarını eksik etmeyin, gerçekten çok iyi bir başlangıç yapabileceğim bir yer.

ikincisi, eve geldim bir bankadan aradılar. 30 dakika telefonda ön görüşme yaptılar ingilizce, ne olduğunu anlamadım önce bir panikledim de, sonra toparladım. ön mülakatı geçtiğimi, haftaiçi mülakata çağıracaklarını söylediler. iyi bir pozisyonmuş, maaşı da iyiydi.

iki yerden de haber bekleyeceğim şimdi.

banka daha düzenli tabi ki, ama benim gönlümde birinci yer var. reklamcılık... dualarınızı ona yoğunlaştırın lütfen :)))

Çok sevindim senin adına hayırlısıysa inşallah istediğin yer olur canım

ayyy çok güzel ya.inanki benim olmuş kadar sevindim canım.
gönlünde ne varsa ona nail olursun inş inş

amin kızlar, çok teşekkür ederim.

şimdi bir an çok heveslendim de, sakin durmam lazım. belli olmaz, olumsuz sonuçlarda gelebilir. haber alınca yazacağım, sizin de haberlerinizi bekliyorum

ben galiba ümitsiz vakayım
ne arayan var ne soran
her sitede cvim var her yere başvuruyorum sonuç sıfır

Ben 2011 mezunuyum kendim bilerek işe girmedim
Kpss hazırlanacağım dedim
Burda topiğimde vardı sürekli destek veriyorduk arkadaşlarla birbirimize
Çok ümitliydim mutluydum
Ama sınavda kaydırma yaptım ve matematik netlerim heba oldu
20 mat sorum gitti e tabi yanlışlarda doğruları götürdü
80e yakın bir puan geldi maalesef
Eğer öyle olmasaydı şuanda memurdum

Çok üzgün ve mutsuzum
Sürekli düşünceliyim
O kadar çok iş başvurusu yapıyorumki dönen yok
Bir iki oluyorsa da şartları göründüğü gibi olmuyor

Tek istediğim çalışmak
Kpss hayalimde ya şubattaki katiplik yada 2014 temmuz

Allhım hepimize yardım etsin

tek bişeye yoğunlaşmaktamı hata yaptık?? nedir yani ?? alt kademelere bile gelin baslayın diyen yok..onlarda bu burda durmaz gözüyle bakıyor..

tek bişeye yoğunlaşmaktamı hata yaptık?? nedir yani ?? alt kademelere bile gelin baslayın diyen yok..onlarda bu burda durmaz gözüyle bakıyor..

şans işi midir nedir, şanslı olanlar bir şekilde yolunu buluyor. sanırım hepimiz kısmetsisiz.

çok üzüldüm sizin bu kpss kaydırmasına denilecek tek şey, "bunda da bir hayır vardır elbet..."

başvuruları kesmemek lazım, 2014 kpss'e kadar bir yere girilirse, tecrübe olur hem.

ben galiba ümitsiz vakayım
ne arayan var ne soran
her sitede cvim var her yere başvuruyorum sonuç sıfır

başvuruları tekrarlamak lazım, sanırım ocak ayıyla beraber yeni döneme giriliyor. iş alımları olabilir diye duydum

çok üzüldüm sizin bu kpss kaydırmasına denilecek tek şey, "bunda da bir hayır vardır elbet..."

başvuruları kesmemek lazım, 2014 kpss'e kadar bir yere girilirse, tecrübe olur hem.

evet zaten öteki sınava kadar evde kalmam çok ütopik olur
çünkü 2014 de atanmayı kimse garanti veremez bana
bu yüzden ne iş olursa yapmalıyım modundayım
elimden geldiğince bankaların ilanlarını takip ediyorum
banka istiyorum Allah nasip ederse

başvuruları tekrarlamak lazım, sanırım ocak ayıyla beraber yeni döneme giriliyor. iş alımları olabilir diye duydum
inşallah yeni yıl iş ve bebiş getirir bana
pek ümit yok ama yine de kendime teselli versem iyi olacak
zira elimizden gelen tek şey o oluyo işsiz evde oturunca

inşallah yeni yıl iş ve bebiş getirir bana
pek ümit yok ama yine de kendime teselli versem iyi olacak
zira elimizden gelen tek şey o oluyo işsiz evde oturunca

şöyle iyi yerlerdeki sertifika kurslarına bakıyorum da boş zaman geçsin diye, dünyanın parası hepsi. baktıkça daha da şoka giriyorum

ben de banka ilanlarının sıkı takipcisiyim, bakalım hakkımızda ne olacak. gelişmeler olursa paylaşırsınız?

ben de banka ilanlarının sıkı takipcisiyim, bakalım hakkımızda ne olacak. gelişmeler olursa paylaşırsınız?

paylaşalım canım şuan ykb istiyorum genelde orayı takip ediyorum başvuru yaptım dün aramalarını bekliyorum
ama genellikle akademik referans istiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…