Ben de bugün sınıf arkadaşlarımla konuştum, daha doğrusu eski sınıf arkadaşları :/ kimse iş bulamamış, ama herkes bir yön verme derdinde. sertifika kurslarına gidiyorlarmış, staja başlayanlar olmuş. bu ikinci dönemle beraber 3 arkadaşım da yükseğe başlamış. yani herkes bir şeyler yapmış sanki ben dışında :/
71 aldım bençekyatın altına atmıştım kitaplarımı annem artık çıkart at diyor ama gözümün göresi yok artık lanet olsun. ben bu devlete güvenmıyorum arkadasım! sonuçların açıklanması ile paunların belirletigi aynı gün atama yapıyor bu devlet! o yüsden hakkımı helal etmıyor ve güvenmıyorum... her aile 3 çocukmuş.dogursa çoluk çocuga iş nerede? kendi geçinsin 774 lira ile kirada da göreyim!
Sen yine de yılma ve pes etme canım. Özelden görüyorsun ki bize memurluk kadar bile hayır yok. bu sene olmadıysa diğer sene olmayacak anlamına gelmez. Biz şansımızı yine deneyelim. Eylüle kadar çalışırsam para biriktirirsem sağlık okuyacağım. Katiplik vs de olmazsa işsiz kalırsam oturup paşa paşa 2014 e çalışıcam. Bu sistem bizi çökertti mahvetti. Dediğin gibi 3 çocuğa nerden para bulupta bez mama okul giderleri karşılanır Bunları düşünen yok çocuk başına 18 tl gibi komik bir rakam veriyorlar şaka gibi.:25
Chloen, valllahi sınıf arkadaşlarımdan bir kaç tanesi işsizdir saysam onlarda ya evlenmiş yada çalışmak istemeyen. Herkese iş varda bize mi yok nedir :):
cnm sen kimya müh. din değil mi?
senınde atama zor yanı yuksek puan istiyor.sen nisan da İMD sertifikası almayı düşünüyor musun?
Ben de bugün sınıf arkadaşlarımla konuştum, daha doğrusu eski sınıf arkadaşları :/ kimse iş bulamamış, ama herkes bir yön verme derdinde. sertifika kurslarına gidiyorlarmış, staja başlayanlar olmuş. bu ikinci dönemle beraber 3 arkadaşım da yükseğe başlamış. yani herkes bir şeyler yapmış sanki ben dışında :/
Memurlar.Net - İlan (Ulusal Ajans uzman yardımcısı alım ilanı) ulusal ajans uzman yardımcısı alıyormuş senin bölüm de var canım puanın varsa dene bence. Ben çok isterdim buraya girmeyi yaa erasmustan dolayı da bir sempatim var zaten u.a yaAma bizim bölümden almazlar
ahh ahh, benim de en çok istediğim yerlerden birisi. ama ben salaklık ötesi bir iş yaparak, geçen yaz kpss'e hiç girmedim, bu yaz artık. yani bu tarz şeylere baştan hiç başvuramıyorum. P33 türünden minimum 80 puan istiyorlarmış. Çok yüksek değil sanırım
İyi yapmışsın bence, ben sırf sertifikam olsun diye almanca kursuna gittim. Biliyorum diyorsun ama ispat etmek gerek en azından sertifikamı gösteririm. Sen de almış olursun böylece. Masrafını da düşünme işe girene kadar ailen bakacak zaten sana girsen de bakacak öyle büyük paralar kazanamayacağımız içinİçin rahat etsin istersen işe girdikten sonra maaşından verirsin kurs parasını alacaklarını da zannetmiyorum ama evin bir ihtiyacını falan alırsın
Ben de görüşmeye gidemedim bugün, ne kadar kısmetsizim bunu anladım. Sabah mülakat yerine doktora gittim bir ton ilaç yazdıHala da kötüyüm yarın ki y.lisans mülakatına da gidemezsem diye korkuyorum O da olmazsa şansıma küsüp evde oturacağım sanırım :2:
evet dimi.. en azından haftasonlarım oldu, bir uğraşım olacak, yeniden bir şeyler çalışırım kafam dağılır. çok sıkılmıştım boşluktan. 6 kur var, her kur 2 buçuk ay sürüyormuş. bayağı da uzun bir süreç zaten. umarım fransızca konuşup çıkabilirim. konuşma büyük sorun, şu anda da bir şeyler bilsem de, hiç bir şekilde telafuz edemiyorum, çok garip bir dil fransızca
aa yarın mıydı senin mülakatın? bugünkü iş görüşmesini kafana takma, olmuş bir kere, hayırlı değilmiş diye düşünmek lazım. veya çok önemli istediğin bir yerse ara veya mail at, cumaya alsınlar?
bugün de ilaç alıp bol bol yatıp, bitki çayları deposu yaparsan, yarına toparlarsın diye umuyorum canım.
Kızlar ani bir kararla fransızca kursuna yazıldımmm, ama içim rahat değil. işe başlayıp öyle yazılsaydım da en azından bir bölümünü kendim verebilseydim paranın daha iyi olurdu. Neyse artık umarım son kez olur babama bu şekilde yük olmam.. :/
Yarın seviye tespit sınavı var, dua edin, umarım 3. seviye çıkarım da, 3. kurdan başlatırlar, daha az para veririz :)
Fransızcaya da sadece kpss için girdim, kpss'den iyi bir puan alırsam diye.. Bizim bölüm için en geçerli ikinci dil fransızca çünkü. Of ya
Ayyy.. Başımda ki kara bulutlar bir dağılmadı, sinirliyim. Şu 10 gündür dediğim bankadaki tanıdık vesilisiyle olan müdürle bugün konuştum telefonda. adamın dediği aynen : 'ben cv'nizi insan kaynaklarına yönlendirdim, ama geri dönüş alamadım. Yarın yeniden bir bakıp, sizi ararım' yani kocaman bir FOS ! Torpil buluyorum, o bile işe yaramıyor ya şaka gibi..
Okurken güldüm çünkü aynı uğursuzluk benim de başımda bu aralarGörüştüğüm yer aramadı aramayacaklar da sanırım, dünkü görüşmeye gidemedim falan Ne oluyor anlamadım ki. Kısmet dedikleri bu mu? Olmayınca olmuyor hakikaten. Akışına bıraktım ben valla bakalım nereye sürükleneceğim.
yüksek mülakatı nasıl geçti gidebildin mi?
Evet şükür ona gidebildimYani anlamadım ki hiç bir şey sormadılar derslerden, sadece neden burası neden bu bölüm diye sordular. Akademik düşünüyor musun diye bile sormadılar veya hangi alanda çalışmak istiyorsun ki bence garanti sorulardı bunlar. 5 dk sürdü zaten ben de anlamadım. Ama iyiydi gülüştük hep gayet sıcak davrandılar, ingilizce notun çok yüksek nerde öğrendin dediler, erasmusu sordular o kadar. Umarım iyi geçmiştir. Geçen hafta ki iş görüşmem de çok iyi geçmişti ama göre ama aramadılar umarım bu da öyle sonuçlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?