Çok mutsuzum, yeni mezunların hali ne olacak hanımlar? :(( lütfen yol gösterin

Benim başvurduğım pozisyon çağrı merkezi görevlisi canım. Maaşı söylemediler daha. Yemek prim vb hiçbişeyi bilmiyorum. İşitme testi istediler yarın hastaneye gidip yaptırıcam. Kabul edip etmeyeceğim iş için testi bile yaptırtıyolar orası da ayrı bi saçmalık... Boşuna okumuşuz yıllarca ya

başarılar cnm aman o test formalite dir sen meraklanma ...inşallah hakkında hayırlısı olur cnm

Finansbank ama bankacılık değil canım çağrı merkezi elemanı. Orda çalışan birilerine ulaşmaya çalışıyorum bakalım. 150bin tl mi büyük cesaret :) ben çekiniyorum böyle şeylerden :)

bende başta çekiniyordum sen gb ama baktım bu işe benden önce giren iki arkadasım vardı ikiside sözleşmeyı ihmal etti ayrıldı işten ...bişey olmuyor..zaten artık ceki ödeyemesende hapis yamtıoyrsun düşün büyük şirketler büyük meblaglarda bile bu böle

koskoca şirket bende olmadgnı bile bile 150 bin tlnın peşine mi düşcek :) ya kötü ayrılmadıkca sorun yok o da bı madde ıcın gecerlı burdan ayrılınca uc yıl plastık şirketınde çalşımıycakmışım :)

o yuzden tabi araştırmak lazım ama yok ya ben ımzalayamam felan da dememek lazım :)

zaten tum sözleşmelere kendı dedıklerını yazıyorlar sadec sen onlardan tazmınat talep etme dıye bır önlem anlıycan :))

inşlllh bu hakkında hayrlısya bıran once baslarsın optum bol şans

Doğru diyosun tatlım bi yerden başlamak gerek... Hayırlısıysa olur bakalım şimdi telefon bekliycem firmadan

Doğru diyosun tatlım bi yerden başlamak gerek... Hayırlısıysa olur bakalım şimdi telefon bekliycem firmadan

iş konusunda epey bir tecrübe yaşadığımı düşünüyorum..
öncelikle şunu söylemeliyim iş yaşamı tecrübeye ağırlık veriyor, senin ne kadar fedakar olup istekli olduğuna bakar.

şunu söylemem lazım ki yeni mezun arkadaşlarım - seni bilmeden yorum yapıyorum, değilsen üstüne alınma lütfen- çok seçici..
neyi seçiyorsunuz? bir işin bir yerinden tutmak zorundasınız.faks da çekersiniz, fotokopi de, getir götür de..herkes başta bunu yapar..
ha yapmayan da varsa üzgünüm ya çok çok zeki ve yeterlidir, ayırt edilir şekilde ya da torpille işe girmiştir.zaten işe girdikten kısa bir süre sonra
yapılan işlerle asıl olmak istediğiniz yere geliyorsunuz..zul gelmesin telefona bakmak ya da benzeri işler yapmak..
bence yeni mezunların en büyük handikapı budur.iş beğenilmiyor, ben de iş teklif ediyorum bazen çevreme ama ne yazık ki tecrübesiz insanların
iş beğenmediklerini gördükçe çileden çıkıyorum.

Kızlar geçen gün durup duruken Kartal göz hastanesinin internet sayfasına girmiştim
İnsan kaynaklarına cv mi doldurup gönderdim
Hani olmaz ya diyip öylesine
Bugün aradılar :))
Ama hiç aklımda olmayan bir bölüm teklif ettiler
Ameliyat öncesi işlemlerle ilgili bir pozisyon ( belgeler, hastalarla iletişim vs)
Bende tamam dedim
Yarın görüşmeye bekliyorlar
Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şansımı denesem bir şey kaybetmem heralde

Ne iş olursa yaaprım modundayım
İş seçme lüxüm yok maalesef
Olanlar var mı var. Zaten burun kıvıranlarda herhangi bir işe mecbur kalmayanlar
Banka istiyorsan ç.m den başlarsın şirket istiyorsan sekreterlik gibi
Çalışmak ayıp değil ki
Ayıp olan rahat rahat takılıp iş ayağıma gelsin diyenler.

hayırlı olsun öncelikle.. inşallah umduğundan güzel geçer görüşmen..

önce muhasebe de çalışmayı seçtim ki çok fazla eleman var ve kimsenin eyvallahı yok bu yüzden.
düşük maaş,zor çalışma koşulları ve bir firmada muhasebeci demek çoğu yerde her işi yapan eleman
demek..buna rağmen yer ayırt etmeden çalıştım ben..uzak yakın demeden.şuan da çok uzak işim..kaç saatim yollarda geçiyor
ama hiç olmazsa sözüm geçiyor artık, işi biliyorum, belli bir sorumluluğum var..vs.

dedim yaa eğer tanıdıkla girdiyseniz, baba yardımı dayı yardımı kısaca, belki eliniz sıcak sudan soğuk suya girmez .öyle şanslı arkadaşlarım da
var.ama özel sektör her zaman çok nankördür.işleri bittiği an çoğu patron arkasına dönüp bakmaz..donanımlı olmak gerekiyor her koşula karşı dayanıklı olmak.

işsiz kaldığım dönemlerde gerekirse temizlikçi olarak gireceğim dediğimi biliyorum. hiç ayıp değil.nice hayat hikayelerini okuyun lütfen,
nerelerden geldiklerine..padişah tahtında sunulmamış o bulundukları yerler onlara..

hadi bakalım canım gözün aydın inşallah gönlüncedir ve bir an önce başlarsın daha iyi yerlere oradan zıplarsın

Aynen öyle zaten insanlar kolay elde ettiklerinin kıymetini bilmiyorlar
Çoğumuz zorluklarla okuyoruz, iş sahibi olmaya çalışıyoruz
Bu yüzden bazı şeylere değer vermenin güzelliğini de biliyoruz
İnşallah çok daha iyi yerlere gelirsiniz.

hadi bakalım canım gözün aydın inşallah gönlüncedir ve bir an önce başlarsın daha iyi yerlere oradan zıplarsın
İnşallah
Özel hastane olmasını istemiştim inşallah güzel sonuçlanır.
Bu gece değişik bir rüya görmüştüm hastanede geçiyordu
Hayır olsun inşallah

bende mezun olalı 1.5 sene oldu. biçok sınava girdim hepsini kazandım mülakatlarda elediler. ücretli öğretmenlik yapıyorum kpssye azda olsa çalıştım p3 puanım 87 ama yine olmadı, 92yle kapattılar alımı. valla bu devirde badem bıyıklı akraban varsa sırtın yere gelmiyor, bunu bilir bunu söylerim. bizde sürünelim boyle iş bulmak için

Son düzenleme:
Bugunkü banka sınavı çok zordu :/

Bende seni merak etmiştim
Garanti normal genel yetenek sınavı yapıyor biliyorum
İnşallah geçmişsindir sınavdan
Asıl olan mülakat netten biraz araştır hazırlıklı git
Benim gittiğim ik daki kadın öyle demişti
Hayırlısı olsun senin için

anlatıyım hemen, 35 dk genel yetenek testiydi, 15 dk dikkat testiydi. iki grupta da 60şar soru vardı, yani toplam 120 soru ve 50 dk zaman.. karman çorman geçti. bakalım ne olacak. 1 hafta içinde haber verilir dedi de, genelde 1 2 gün içinde haber çıkıyormuş. haber vericem, umarım mülakata kalırım

Anladım sınav anında öyle olur hiç yapamadım zanneder insan
Sen yapmışsındır eminim
2 gün sonra kendin ara, böyle adaylara daha sıcak bakıyorlarmış
Yani istekli gibi görünmek gerekmiş
Tabi ben çok pasif olduğum için beğenmediler

aynısını yapmayı düşünüyorum canım, ama sen şimdi kendine güvenini iyicene topla, yarın seni süper bir mülakat bekliyor bana göre. hem de sağlık sektörü.. bol şans diliyorum, eve geldiğin gibi yazıp anlatman şartıyla :))

Tabii ki hemen anlatıcam inşallah olumlu yönde olur. Karda kışta zor oluyor hele de İstanbulda. Bir ilçeden öteki ilçeye geçmek 40/50 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…