• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum umutsuzum

Adam senle niye evlensin senden alacağı hevesi almış bitmiş zaten, seni başından atmak için soğuk davranıyor, yeni heyecanlar peşinde
Su forumdaki konuları okuduğum kadarıyla konu "heves alıp başından atmaksa" erkekler bunları kendileri ile binbir hayalle evlenen eşlerine de yapıyorlar.Tum konuları okuyun yüzde doksaninin "eşim evlendi değişti ..nişanlılıkta böyle değildi,çok mutsuzum " temalı konular olduğunu goreceksiniz . Konu sahibi arkadaşımızın sevgilisinin yaptıklarını evlenince yapan erkek de çok ...kızımızın yapmasi gereken bu adamı terketmek ve önüne bakmak. Ama evlilik birlikteliği içinde bunu yaşayan kadınların işi daha da zor ..boşanmak sevgilini terketmek kadar kolay olamıyor ne yazık ki

Siz gerçekten kötü bir insansınız.

kötü değil aslında, hayat vizyonu geniş olmayan, pek gezmemiş görmemiş, hayatı hep kötü deneyimlemiş, kötü insanlarla karşılaşmış, kendini çok geliştiremiş bi kadıncağız. Yani bak onun gibi de olabilirdin, haline sevin bence.

şu bir gerçek ki,
çoğu aklı olgunluğa erişememiş ''oğlancıklar'' birlikte olduktan sonra sevgilisini cepte görüp böyle vurdumduymaz hareketler sergiliyorlar.. sanki kız arkadaşları onlara muhtaçmış gibi.. ne ahmaklık! asla vazgeçilmez olduğunu zannettirmeyin ona.

kötü değil aslında, hayat vizyonu geniş olmayan, pek gezmemiş görmemiş, hayatı hep kötü deneyimlemiş, kötü insanlarla karşılaşmış, kendini çok geliştiremiş bi kadıncağız. Yani bak onun gibi de olabilirdin, haline sevin bence.
Hayatı deneyimlemesem üniversteyi başarıyla bitirmezdim. Bilip bilmeden konuşma. Erkek kafası böyle vicdansız kabul etsenizde etmesenizde. O yüzden bir kadın dikkatli adimlar atmak zorunda Yoksa ortada kalır insan. Kolay güvenilmiyor hemen yatmamak lazım hadi iyi günler size hiç ugrasamicam

Hayatı deneyimlemesem üniversteyi başarıyla bitirmezdim. Bilip bilmeden konuşma. Erkek kafası böyle vicdansız kabul etsenizde etmesenizde. O yüzden bir kadın dikkatli adimlar atmak zorunda Yoksa ortada kalır insan. Kolay güvenilmiyor hemen yatmamak lazım hadi iyi günler size hiç ugrasamicam

hayatı deneyimlemek eşittir üniversiteyi başarıyla bitirmek :):)

Ne büyük başarı üniversiteden mezun olmak ay :)) Kalbinize göre muamele görün şu hayatta, temennim bu yönde sizin için.

Size yorum yapmak istemedim ama yaptığınız itham hiç hoş değil onun bunun altına kolay yatacak bir insanmisim gibi yazmışsınız. Guvenmis olmam bir hata olabilir ama hemen yatmak vs böyle bir şey söz konusu bile değil !!

Bekarete takmıyorum sevdim beraber oldum diyorsunuz bu sizin kendi takdiriniz
Anlasamdiniz sevgilinizle ayrildiniz
Sorun ne?
Bence kararlarinizin arkasında durun.

Merhaba ablalarım kardeşlerim benim canım çok sıkkın o kadar ki artık içimde hiç yaşama sevinci kalmadı hayattan hiç zevk almıyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum ama hep bir şeyler ters gidiyor. Bir yerden başlamak benim ciddi bir ilişkim var (2 yıllık) ve biz erkek arkadaşımla birlikte olduk. Yeni değil. Ama bir süredir bana karşı o kadar gel gitli ki anlatamam iyiyken çok iyiyiz kötüyken tek bir şey söyleyemiyorum memnun değilsen vazgeç git diyor. Yaptığım yemeği beğenmez beni beceriksiz bulur yemin ederim öyle biri de değilim benden ne istiyor anlamıyorum. Ve çok ağır başlı biriyim öyle yeni nesil genç kızlar gibi şunu isterim, şunu yap vs vs tribi atmam. Ben onu çok seviyorum ama onun artık beni sevdiğinden emin değilim. Bir yandan mutlu evlilik hayali kurarken bir yandan ölmek istiyorum. Aklımda tek bir soru var ben bunu hak edecek ne yaptım? Tek suçum birlikte olmak mı? Benimle aynı durumu yaşayan ya da yaşamış kişiler var mı?
bas tekmeyi salak erkekler için ölmeye değmez

Back