- 23 Mayıs 2019
- 647
- -40
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
E o zaman işe niye başvurdunuz?Merhaba kızlar, çok dertli olduğum bir konu hakkında yazıyorum.
İş görüşmesi yapmıştım iyi bir firmada işe alındım ama eğer işe başlarsam okulum yarım kalıcak ve okulu bitiremicem, ki zaten bitirmem zor gözüküyordu
Bi yandan da okulu 7yılda bitiremezsem (Şu an 4.yıldayım neredeyse tüm derslerim alttan) zaten okuldan atılma ihtimalim var, yani 2-3yıl daha çabalayıp sonunda okuldan atılacak da olabilirim.
Örgün okul mezunu olmadan da yüksek lisans yapmak zormuş ki kaldı ki okulu 7sene de bitirsem de yüksek lisans yapmam zor. Bir de yüksek lisansı yurtdışında yapmak istiyordum, hiç alcaklarını da sanmıyorum.
Yani çok mutsuzum ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Yok artık…Örgün okul mezunu olmadan da yüksek lisans yapmak zormuş
Deneme amaclı istedigim maastan baslatabilecekler mi diye, baslatıyorlar yani. İstedigim maas cok yuksek degildi zatenE o zaman işe niye başvurdunuz?
Nasıl yani anlayamadımYok artık…
Merhaba kızlar, çok dertli olduğum bir konu hakkında yazıyorum.
İş görüşmesi yapmıştım iyi bir firmada işe alındım ama eğer işe başlarsam okulum yarım kalıcak ve okulu bitiremicem, ki zaten bitirmem zor gözüküyordu
Bi yandan da okulu 7yılda bitiremezsem (Şu an 4.yıldayım neredeyse tüm derslerim alttan) zaten okuldan atılma ihtimalim var, yani 2-3yıl daha çabalayıp sonunda okuldan atılacak da olabilirim.
Örgün okul mezunu olmadan da yüksek lisans yapmak zormuş ki kaldı ki okulu 7sene de bitirsem de yüksek lisans yapmam zor. Bir de yüksek lisansı yurtdışında yapmak istiyordum, hiç alcaklarını da sanmıyorum.
Ben aslında iş kurmak istiyordum ama herkes bu ekonomide iş kurulmaz dedi biraz soğuttular beniNe istediğinize karar verin önce.
Parttime çalışması yok mağaza gibi bi yer değil ofis ve 8-5 çalışma saatleri.Dizini kır derslerine çalış. İşyerinle konuş parttimea geç
Hayır kadrolu ya da senelik sozlesmeli degil, aldılar denicekler ama biraz tecrübeli olarak gördüler beni. Özelden yazıcam detaylarıNe tür bi iş?
Kadrolumu aldılar , yada kaç senelik sözleşme?
Her rengi boyamışsınız, fıstığın yeşili kalmış diyorum. 4. yılda tüm dersleriniz alttanmış. Çok azimli, idealist biriymiş gibi yurt dışında yüksek lisanstan bahsediyorsunuz. Örgün üniversite mezunu olmadan yüksek lisans tabii ki zor, ne sanıyordunuz, yeni mi öğrendiniz bunu?Nasıl yani anlayamadım
Haklısınız ama aslında kendini geliştirmeye çalışan dil bilen biriyim, okula gitmek istemiyorum ama istedigimde yurtdısına cıkabilmek istiyorum o yuzden yazdım onu. Aslında cok idealist biriydim girdiğim okulu kazanmak zor, çok çalışkandım ama bazı sebeplerden dolayı soğudum okuldan sonum böyle oldu.Her rengi boyamışsınız, fıstığın yeşili kalmış diyorum. 4. yılda tüm dersleriniz alttanmış. Çok azimli, idealist biriymiş gibi yurt dışında yüksek lisanstan bahsediyorsunuz. Örgün üniversite mezunu olmadan yüksek lisans tabii ki zor, ne sanıyordunuz, yeni mi öğrendiniz bunu?
MatematikNe okuyorsunuz?
Hangi üniversite? 4 yılda insan kazayla da olsa bir iki dersi geçer. Matematik bölümünü sevmiyorsanız boşuna vakit kaybetmeyin orada. Başka bir şey okuyun ya da hedefinizi değiştirin.Haklısınız ama aslında kendini geliştirmeye çalışan dil bilen biriyim, okula gitmek istemiyorum ama istedigimde yurtdısına cıkabilmek istiyorum o yuzden yazdım onu. Aslında cok idealist biriydim girdiğim okulu kazanmak zor, çok çalışkandım ama bazı sebeplerden dolayı soğudum okuldan sonum böyle oldu.
Merhaba kızlar, çok dertli olduğum bir konu hakkında yazıyorum.
Çok güzel bölüm bitirin bir şekilde. Yüksek lisans da yaparsınız neden olmasın. Hayat her zaman düz gitmiyor lisansı 7 senede bitiren yüksek lisans nasıl yapar diyemem olur çünkü neden olmasın. sadece ne istediğinize karar verin. Girdiğiniz işin de önü açıksa çalışırken yükseği burda o alanda yapıp doktorayı yurtdışında deneyebilirsiniz.Matematik
Geçtiğim dersler var tabii ki ama geneli alttan maalesef. Bölümü seviyordum ama cidden zor, zaten 1yıldır da bir işe girip çalıştım, okula gidemedimHangi üniversite? 4 yılda insan kazayla da olsa bir iki dersi geçer. Matematik bölümünü sevmiyorsanız boşuna vakit kaybetmeyin orada. Başka bir şey okuyun ya da hedefinizi değiştirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?