Merhaba ameliyat olalı daha 1 ay olmuş henüz burun daha tam oturmamıştır bence kendini bu kadar üzme bi saç kestirince bile alışmak zaman alıyor bence henüz alışamadıgın için kötü geliyordur.. eski burnun kötü degilmiş estetikten sonra ne kadar kötü olabilir kibende burnumdan memnun degilim ve özgüvenimi sürekli etkiledi ama yapcak bişey yok bunada şükür diyip idare ediyorum
Şu dış görünüşe verilen önem yüzünden böyle.. ah insanlar..Beğenmeyi gectim tek isteğim zamanla alısmam kafaya takmamam. Ben de öyle düsünüyodum burnum cok kötü değil en fazla ne kadar kötü olabilir ki diye ama isteKeşke ben de sizin gibi şükredip önüme baksaydım ama son pismanlık fayda etmiyo. Tesekkür ederim.
Biraz sabir 6"ayda bile burun cok degisebiliyor.burada birisi vardi 6 ayda burnu cok degismis ve guzel olmustu.
Degisuk ugraslar bylmalisin bence.Dysunme artik.
Şu dış görünüşe verilen önem yüzünden böyle.. ah insanlar..
Kim yaptı burnunuzu söyleyin de baskalari üzülmesin. Eskişehir de mi yaptırdınız?
Ben senin burnunun kötü olduğuna inanmıyorum.Çünkü sen hiçbir şekilde kendini beğenmiyorsun.Şimdi eski burnun geri gelse ay estetikli daha iyiydi dersin.Bu durum için de yarım bırakmamak kaydıyla psikolojik tedaviye başlanan gerek.Eğer burnun nefes almana sağlığına olumsuz etki ettiyse başka bir estetisyenden yardim al.Ama ameliyat olalı çok olmamış bir süre sonra bu sıkıntılar kendi kendine geçebilir.
Bir de durup durup yüzünü inceleme aynalarda.Benim de tek göz kapağımda düşüklük var birkaç yıl önce fark ettim.Sonra unuttum gitti zamanla.Geçenlerde yine aynaya bakarken dikkatimi çekti tek gözüm diğerinden farklı bildiğin.İki gün elimde ayna kafaya taktim durdum.Sonra aman dedim.Yani öyle inceledikçe kusur buluyor insan kendinde.Bu kadar ayrıntıya takılma.Haklısınız yapmam gereken psikolojik yardım almak en büyük hatam da bunu estetik yaptırdıktan sonra anlamak. Umarım nefes alısım da düzelir kontrole gittiğimde sorucam zaten.
+111111....!Ben anlamıyorum arkadaş , doktor psikolojisi bozuk bir insana estetik ameliyat yapmamalı zaten. Anlattığın psikolojiseysen doktor baştan hayır demeliydi.
+111111....!
Doktor psikojisi bozuk bir insana ameliyat yapmamalı. Bunun yanı sıra ameliyattan önce hiçbir on hazırlık olmadimi acaba?yüzüne ne tür bir burun yakışır nasıl olmalı diye bilgisayar üzerinde görsel fotoğraflarla karar verilmedimi?
Çok acayip bir durum..
Bir de durup durup yüzünü inceleme aynalarda.Benim de tek göz kapağımda düşüklük var birkaç yıl önce fark ettim.Sonra unuttum gitti zamanla.Geçenlerde yine aynaya bakarken dikkatimi çekti tek gözüm diğerinden farklı bildiğin.İki gün elimde ayna kafaya taktim durdum.Sonra aman dedim.Yani öyle inceledikçe kusur buluyor insan kendinde.Bu kadar ayrıntıya takılma.
+111111....!
Doktor psikojisi bozuk bir insana ameliyat yapmamalı. Bunun yanı sıra ameliyattan önce hiçbir on hazırlık olmadimi acaba?yüzüne ne tür bir burun yakışır nasıl olmalı diye bilgisayar üzerinde görsel fotoğraflarla karar verilmedimi?
Çok acayip bir durum..
Ne biçim bir estetisyenmis o öyle ya?Nerden buldunuz onu allah aşkına?Niye doğru düzgün arastirmadiniz doktoru ve ameliyat öncesi dikkat etmeniz gereken konuları?Cahilce davranan sizmisiniz doktor mu yada ikinizde mi bilemiyorum..Yok maalesef
Aynen öyle..o yüzden bizlere çok iş düşüyor. İyice araştırıp ne olduğunu bilmeden kurbanlık koyun gibi her doktorun peşinden gitmeyeceğiz.Allah din iman kitap para olmuş hasta sağlığını düşünen yok.
Ne biçim bir estetisyenmis o öyle ya?Nerden buldunuz onu allah aşkına?Niye doğru düzgün arastirmadiniz doktoru ve ameliyat öncesi dikkat etmeniz gereken konuları?Cahilce davranan sizmisiniz doktor mu yada ikinizde mi bilemiyorum..
Neyse bence bekleyin bir süre daha memnun değilseniz sonra duzelttirebilirsiniz yeniden merak etmeyin
Resim yukleseydin keske neden durduk yere resmen kendine eziyet etmissin cnku bunalimdan kendine sarip yaptirmissin artk yapck bsey yok alismaya calis burnun 3 4 ayda ancak sekli oturur