Cok mutsuzum, cok pismanım.

Bence sen yinede destek al canm eski burnun geri gelmeesede yeni burnuna alışmana kendini sevmeyi öğrenmene yardım olur.

İyi de bir ayda burnun oturmaz ki. Kalkik ve burun deiklerinin buyuk olmasi cok normal. Olan olmis, begenmessen bir daha yaptirirsin en kotu, bunun icin olmek mi istiyorsun? Resim koyabilir misiniz

Ayrica size ders olmus iste. Artik hayata daha pozitif bakarsiniz.

Hayatimda aldigim en buyuk ders oldu bana bu. Daha pozitif mi bakarim negatif mi bilemiyorum. Tek istegim su kotu mutsuz oldugum gunlerimi atlatmak.

Diğer konunda buldum canım resmini. Çok doğal yapmış doktorun. Ben gerçekten beğendim. Burnunu yaptıran bir arkadaşımın şişliği aylar sonra indi. Bir başka arkadaşımın burnunun yapaylığı o kadar belli ki umru değil, olay psikolojide bitiyor. Sen sadece alışamamışsın. Hiç kalkık değil olması gerektiği gibi burnun.

benimde özgüven sorunum var,iki kere çıktığım bir çocuk var sarışınları beğeniyormuş ve ben tamamiyle esmerim...ayrılmayı düşünüyorum zaten en erken 3 yıl sonra evlilik diyor ve benim yaşım 28...bi yandan diyorumki gene kıllık yapma yaşın 28 oldu daha suratıma bakan yok kimse almaz bu saaten sonra seni..

benimde özgüven sorunum var,iki kere çıktığım bir çocuk var sarışınları beğeniyormuş ve ben tamamiyle esmerim...ayrılmayı düşünüyorum zaten en erken 3 yıl sonra evlilik diyor ve benim yaşım 28...bi yandan diyorumki gene kıllık yapma yaşın 28 oldu daha suratıma bakan yok kimse almaz bu saaten sonra seni..
Direk psikologa kos. Lutfen kendinize deger verin. Bende sarisin sevmem hic, kivanc tatlitug gelse hayir mi diyecem? Tipin olmasiyla sevginin ne ilgisi var allah askina? İliskini surdurme sebebin sevgi ve saygi olsun bu saatten sonra bana kimse bakmaz diye degil..

Direk psikologa kos. Lutfen kendinize deger verin. Bende sarisin sevmem hic, kivanc tatlitug gelse hayir mi diyecem? Tipin olmasiyla sevginin ne ilgisi var allah askina? İliskini surdurme sebebin sevgi ve saygi olsun bu saatten sonra bana kimse bakmaz diye degil..

ne yapmalıyım peki.. bir iş bulsam paramı kazansam kafamı bunlarla meşgul etmem bulamıyorum kahretsin

Kendimi bildim bileli hep özgüven problemi yaşadım. Kendimi özellikle dış görünüşümü sevmediğim için hep içine kapanık, çekingen biri oldum. Anksiyete bozukluğu yüzünden bi ara ilaç kullandım ama salak gibi yarıda bıraktım. Ailem psikolojik destek almamı söyledi dinlemedim. Belki özgüvenim yerine gelir diye gittim burun estetiği yaptırdım. Öyle cok kötü bi burnum yoktu ama pek güzel de değildi nedense bana dünyanın en çirkin burnu gibi geliyodu. Annem beni vazgecirmeye calıstı ama ben dinlemedim kafama koydum güzel olacağından cok emindim gittim ameliyat oldum. Daha bir ay oldu ama burnumu gördüğüm andan beri ağlıyorum üzüntüden yemek yiyememe mide bulantısı yasıyorum kilo veriyorum. İnsan icine cıkmak istemiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli. Okula gitmek istemiyorum hatta evden cıkmak istemiyorum cıkınca burnumu saklıyorum insanlardan. Eski burnumu o kadar özlüyorum ki meğer burnum burun deliklerim hatta kemerim bile ne güzelmiş ya rahat rahat nefes alabilmek ne güzelmiş ben kıymetini bilemedim hiçbir şeyin. Burnum su an o kadar yapay ki -delikleri özellikle- herkes anlar estetik olduğunu. Tanıdıklarımın çoğu yalandan mırın kırın "kötü değil burnun" diyo belli oluyo konusmalarından sırf ben üzülmeyeyim diye dedikleri biliyolar cünkü benim ne kadar pisman olduğumu. Bir aydır doğru düzgün nefes alamıyorum uyuyamıyorum bu da psikolojimi iyice bozuyo. Eski burnumu istiyorum imkansız biliyorum bunun bi kabus olmasını istiyorum. Hayatımın hatasını yaptım cok pisman ve mutsuzum en cok üzen sey de geri dönüsü yok caresi yok nasıl atlatıcam ben bunu ya nasıl cıldırmak istiyorum ölmek istiyorum. Simdi diyeceksiniz ki senin derdini s.... haklısınız sonuna kadar. Ya insanların ne dertleri var engelli insanlar var göremeyen duyamayan yürüyemeyen kanserle savaşan insanlar var ama hayata sımsıkı tutunuyolar benim hiçbir derdim yokken ne güzel nefes alıyoken gittim estetik oldum şükretmedim hiç hep daha güzeli olsun istedim ama olmadı işte şükretmediğim için allah bana daha kötü bi burun nasip etti. Nolur bi akıl verin nasıl alısıcam nasıl atlatıcam bu günleri :KK43: Psikolojik destek almadığıma o kadar pismanım ki önceden gitseydim belki hic estetik yaptırmazdım bu kadar üzülmezdim kendimi sevebilirdim belki kafamı taslara vuruyorum ama ne fayda. Simdi psikologa gitsem de eski burnum gelmicek bi daha. O kadar para verip aileme yük olduğuma mı üzüleyim kötü olmasına mı üzüleyim cektiğim acıların bosa gitmesine mi üzüleyim ya kahroluyorum günlerdir hayvan gibi pismanım. Olmayan özgüvenim yerin dibinin de dibine girdi eksilere düstü. Biraz mutlu olayım kendimi seveyim derken kendimden daha da nefret etmeme sebep oldum :KK43: Cok uzattım lafı sacmaladım icimi doktum biraz umarım beni yargılamazsınız. Tavsiyelerinize ihtiyacım var lutfen yardımcı olun.
-Ankarada iyi bir psikolog tanıyanlar da yardımcı olursa sevinirim-
-Yazım yanlısları icin kusura bakmayın-
Şöyle ki ; memnuniyetsiz bir kisilige sahip olduğunu düşündüm..burnunu begenmedigini bize degil de keske yapan doktora soyleseydin mesela.. Ya da madem bahsettigin kadar kötü ise hic demedi mi doktor çok kötü oldu diye filan cok ironik...psikologa gitmeni oneririm gercekten faydasi oluyor.

Şöyle ki ; memnuniyetsiz bir kisilige sahip olduğunu düşündüm..burnunu begenmedigini bize degil de keske yapan doktora soyleseydin mesela.. Ya da madem bahsettigin kadar kötü ise hic demedi mi doktor çok kötü oldu diye filan cok ironik...psikologa gitmeni oneririm gercekten faydasi oluyor.

Burnumu begenmedigimi belirtmeden burda derdimi nasil anlatabilirim anlamadim. Daha doktora kontrole gitmedim gidince fikrimi soylerim ama bu saatten sonra yapilacak bi sey yok maalesef. Burnum bana gore kotu ama doktor gelip cok kotu oldu ya bu burun demez demesi ironik olur asil... Tesekkurler umarim faydasi olur.

Gölbaşında lösante hastanesi açıldı yeni tertemiz bir yer yetişkin bölümleri var oranın psikoloğu ile görüşebilirsin anksiyete bendede var çok memnun kaldım ve doktoru çok sevdim.. Umarım içinde bulunduğun durumdan çabucak kurtulursun :KK43:

Belki ödemi inmemiştir hala o açıdan düşün bir de,psikolojik olarak kötüysen burnun güzelse de çirkin görme ihtimalin var..

Gölbaşında lösante hastanesi açıldı yeni tertemiz bir yer yetişkin bölümleri var oranın psikoloğu ile görüşebilirsin anksiyete bendede var çok memnun kaldım ve doktoru çok sevdim.. Umarım içinde bulunduğun durumdan çabucak kurtulursun :KK43:

Golbasi biraz uzak kaliyo gidip gelmem sikinti olabilir ama bi arastiricam. Cok tesekkurler umarim

Belki ödemi inmemiştir hala o açıdan düşün bir de,psikolojik olarak kötüysen burnun güzelse de çirkin görme ihtimalin var..

Odem inse de burun deliklerimin sekli degismez heralde :KK43: Eski burnumu kotu goruyodum psikolojim yuzunden bunu daha da kotu goruyorum zor bi durum :KK43:

daha önce konu açmışsınız fotoğraf da koymuşsunuz. herkes beğenmiş sorun yok demiş. ekstra ne dememizi bekliyosunuz anlamadım.

sağlam psikolojisi olmayan bi insana estetik yaptıran doktorun diplomasına da...

Sorun belki burnundq degil. Icinde... ozguven problemi yasadigini soyluyosun bu varsa zaten hicbir seyden memnun olmazsin. Beyhan budak diye bir psikolog var. youtube da psikoloji tv idi sanirim oyle bi kanali oldugunu gordum oyle ogrendim kendisini. Videolarina bi goz at samimi bulursan bi gorusursun

daha önce konu açmışsınız fotoğraf da koymuşsunuz. herkes beğenmiş sorun yok demiş. ekstra ne dememizi bekliyosunuz anlamadım.

sağlam psikolojisi olmayan bi insana estetik yaptıran doktorun diplomasına da...

Burnumla ilgili bi sey denmesini istemiyorum zaten insanlar kotu degil dese de psikolojik sorunlarim yuzunden eski burnumda oldugu gibi yeni burnumu cok cok kotu goruyorum sadece bu ruh halinden kurtulmak istiyorum o yuzden akil istedim napabilirim diye. Saglam psikolojisi olmayip estetik yaptiran insanda yani bende asil suc :KK43:

Sorun belki burnundq degil. Icinde... ozguven problemi yasadigini soyluyosun bu varsa zaten hicbir seyden memnun olmazsin. Beyhan budak diye bir psikolog var. youtube da psikoloji tv idi sanirim oyle bi kanali oldugunu gordum oyle ogrendim kendisini. Videolarina bi goz at samimi bulursan bi gorusursun

Tesekkur ederim hemen bakiyorum

Burnumla ilgili bi sey denmesini istemiyorum zaten insanlar kotu degil dese de psikolojik sorunlarim yuzunden eski burnumda oldugu gibi yeni burnumu cok cok kotu goruyorum sadece bu ruh halinden kurtulmak istiyorum o yuzden akil istedim napabilirim diye. Saglam psikolojisi olmayip estetik yaptiran insanda yani bende asil suc :KK43:
burnun gerçekten güzel olsaydı da bence beğenmeyecektin sen.
kaldı ki burnun güzel olmuş.
tamamen psikolojik sorunların kaynaklı.
tedavi ol lütfen.
bugün burunla başlar yarın başka başka yerlerine takılırsın.
olacağı bu

X