Cok mutsuzum, cok pismanım.

Haklisiniz zaten burnumdan once baska yerlerime de kusur bulurdum surekli simdi digerlerini unuttum gozum sadece burnumu goruyo

Haklisiniz zaten burnumdan once baska yerlerime de kusur bulurdum surekli simdi digerlerini unuttum gozum sadece burnumu goruyo
ciddi bir psikiyatrik sorun bu ama.
çözümü yanlış yerlerde arıyorsun.
burada yazılanların bir faydası yok sana.
zaten de inanmıyorsun ki.
iyi bir psikiyatr bulun acilen.

ciddi bir psikiyatrik sorun bu ama.
çözümü yanlış yerlerde arıyorsun.
burada yazılanların bir faydası yok sana.
zaten de inanmıyorsun ki.
iyi bir psikiyatr bulun acilen.

Doktor arayisindayim bi an once tedaviye baslayacagim

Eski burnunu da kotu görüyormuşsun; belki simdiki de oyle kotu degildir de sen ruh halinden ötürü kötü goruyorsundur, olamaz mi?

Eski burnunu da kotu görüyormuşsun; belki simdiki de oyle kotu degildir de sen ruh halinden ötürü kötü goruyorsundur, olamaz mi?

Olabilir tabi bilemiyorum ruh halim yuzunden oldugundan cok cok kotu goruyo da olabilirim ki herkes abarttigimi soyluyo sadece artik pismanliktan aglamak istemiyorum burnumu gormek istemiyorum hayatima devam etmek, kendimi derslerime vermek istiyorum ya

çok iyi olur.
sorunun burnun filan değil.
eminim burnundan önce de ya gözüne ya kulağına takıntılıydın

Evet dedigim gibi ozguven problemim hep vardi surekli kendimde kusur bulurdum ama artik buna son vermek istiyorum insallah duzelir her sey

Bu kadar mutsuzluk hali normal degil.. Lutfen acilen iyi bi psikolog bul.. Kimseye deduy urma paikologa gittigini, belki onu da icten ice dert edersin herkes biliyor diye.. Git, gorus, tedavine bak, ayip bisey yok ortada..
Allah yardimcin olsun..

Bence önce sen kendini sev herşey ordan geliyor sen o burnunu ne kadar kafana takarsan insanlarda oraya yoğunlaşır biri birşey dese memnunum de yannen yapacak birşey ki olmuş bitmiş bence sen bir an önce doktora git kendini sev ne bilim eminim abarttigin kadar birşey değil yoktur

Bu kadar mutsuzluk hali normal degil.. Lutfen acilen iyi bi psikolog bul.. Kimseye deduy urma paikologa gittigini, belki onu da icten ice dert edersin herkes biliyor diye.. Git, gorus, tedavine bak, ayip bisey yok ortada..
Allah yardimcin olsun..

Tesekkur ederim allah razi olsun

Haklisiniz ben taktikca herkes burnuma bakiyomus gibi geliyo. Kendimi sevmeyi inanin cok istiyorum elimden geleni yapicam insallah

Evet dedigim gibi ozguven problemim hep vardi surekli kendimde kusur bulurdum ama artik buna son vermek istiyorum insallah duzelir her sey
bunun için ciddi bir tedavi görmelisin.
özellikle tekrar tekrar yazıyorum bunu.
ihmal etme lütfen.
uzun bir süreç gerekir ama kurtulursun umarım.

İnsanlarda mükemmellik hastalığı var.Saçım başım gözüm vücudum vs.her şey dört dörtlük olmalı!Bunlar televizyon dünyasının internetin insanlara dayattıkları.Genç kızlar da etkileniyorlar her şey kusursuz olmalı diyerek mükemmeliyetçik geliştiriyorlar.İşte bu vajinusmus olayının bile arkasında yatan nedenlerden biri bu.Mükemmel değilim ya eşim beni beğenmezse!Bence küçüklükten itibaren çocuklarımıza kendilerini sevmelerini her insanın kusursuz olmayacağını ve de herkesin kendine göre güzel çirkin yanlarının olduğu anlatılmalı.Kısaca kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz..

Kesinlikle kendini sev ne insanlar var kendini küçük dsgalri ben yarattım havası iki lafı bir araya girip konusamazlar heee sen boşversene git okuluna biri birşey dese ben memnunum de ne bilim ne gerek var bu kadar kendini üzmeye nefes alamıyorsanız doktora git o sana nefes açıcı birşeyler verir lütfen hayat kısa bunla üzme kendini ve ben eminim çok da guzelsindir oyle birşey bende de vardı inan kendime baktıkça makyaj olsun giyim falan kendinimi iyi hissettim ve herkes de daha iyi davrandı ay sen ne guzellesmissin falan bile dedi :))) o yüzden önce kendini sev sonra herşey iplik sokogu gibi gelir

Cok haklisiniz cok

Of of dediginiz gibi her sey kendini sevmekte basliyo insan kendini sevmedikten sonra hicbir seyi gozu gormuyo benim gibi cok buyuk kararlar aliyo sonunu dusunmeden umarim ben de atlatirim kendimi severim

Atlatmayacak birşey yok inan arkadaşlar edin yaş kaç bilmiyorum ama birileri ile tanis insanın hayatında biri oldu mu herşey daha güzel oluyor inan onun seni sevdiğini bilmek güzel olduğunu söylemesi kadar güzel birşey yok

Burada biri daha vardı, burnunu yaptırdıktan sonra bunalıma girmişti. Burun ameliyatlarından sonra depresyona girilebiliyor sanırım. Geçici bir durum merak etmeyin, insanın zihni her şeye alışıyor, öyle kodlanmışız.

Ben zaten psikolojik acidan pek normal degildim bu da cok agir oldu boyle bi sey yapmamaliydim ama olan oldu artik umarim gecer bu gunler de tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…