Cok mutsuzum, cok pismanım.

burnun gerçekten güzel olsaydı da bence beğenmeyecektin sen.
kaldı ki burnun güzel olmuş.
tamamen psikolojik sorunların kaynaklı.
tedavi ol lütfen.
bugün burunla başlar yarın başka başka yerlerine takılırsın.
olacağı bu

Haklisiniz zaten burnumdan once baska yerlerime de kusur bulurdum surekli simdi digerlerini unuttum gozum sadece burnumu goruyo :KK43:

Haklisiniz zaten burnumdan once baska yerlerime de kusur bulurdum surekli simdi digerlerini unuttum gozum sadece burnumu goruyo :KK43:
ciddi bir psikiyatrik sorun bu ama.
çözümü yanlış yerlerde arıyorsun.
burada yazılanların bir faydası yok sana.
zaten de inanmıyorsun ki.
iyi bir psikiyatr bulun acilen.

ciddi bir psikiyatrik sorun bu ama.
çözümü yanlış yerlerde arıyorsun.
burada yazılanların bir faydası yok sana.
zaten de inanmıyorsun ki.
iyi bir psikiyatr bulun acilen.

Doktor arayisindayim bi an once tedaviye baslayacagim

Kendimi bildim bileli hep özgüven problemi yaşadım. Kendimi özellikle dış görünüşümü sevmediğim için hep içine kapanık, çekingen biri oldum. Anksiyete bozukluğu yüzünden bi ara ilaç kullandım ama salak gibi yarıda bıraktım. Ailem psikolojik destek almamı söyledi dinlemedim. Belki özgüvenim yerine gelir diye gittim burun estetiği yaptırdım. Öyle cok kötü bi burnum yoktu ama pek güzel de değildi nedense bana dünyanın en çirkin burnu gibi geliyodu. Annem beni vazgecirmeye calıstı ama ben dinlemedim kafama koydum güzel olacağından cok emindim gittim ameliyat oldum. Daha bir ay oldu ama burnumu gördüğüm andan beri ağlıyorum üzüntüden yemek yiyememe mide bulantısı yasıyorum kilo veriyorum. İnsan icine cıkmak istemiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli. Okula gitmek istemiyorum hatta evden cıkmak istemiyorum cıkınca burnumu saklıyorum insanlardan. Eski burnumu o kadar özlüyorum ki meğer burnum burun deliklerim hatta kemerim bile ne güzelmiş ya rahat rahat nefes alabilmek ne güzelmiş ben kıymetini bilemedim hiçbir şeyin. Burnum su an o kadar yapay ki -delikleri özellikle- herkes anlar estetik olduğunu. Tanıdıklarımın çoğu yalandan mırın kırın "kötü değil burnun" diyo belli oluyo konusmalarından sırf ben üzülmeyeyim diye dedikleri biliyolar cünkü benim ne kadar pisman olduğumu. Bir aydır doğru düzgün nefes alamıyorum uyuyamıyorum bu da psikolojimi iyice bozuyo. Eski burnumu istiyorum imkansız biliyorum bunun bi kabus olmasını istiyorum. Hayatımın hatasını yaptım cok pisman ve mutsuzum en cok üzen sey de geri dönüsü yok caresi yok nasıl atlatıcam ben bunu ya nasıl cıldırmak istiyorum ölmek istiyorum. Simdi diyeceksiniz ki senin derdini s.... haklısınız sonuna kadar. Ya insanların ne dertleri var engelli insanlar var göremeyen duyamayan yürüyemeyen kanserle savaşan insanlar var ama hayata sımsıkı tutunuyolar benim hiçbir derdim yokken ne güzel nefes alıyoken gittim estetik oldum şükretmedim hiç hep daha güzeli olsun istedim ama olmadı işte şükretmediğim için allah bana daha kötü bi burun nasip etti. Nolur bi akıl verin nasıl alısıcam nasıl atlatıcam bu günleri :KK43: Psikolojik destek almadığıma o kadar pismanım ki önceden gitseydim belki hic estetik yaptırmazdım bu kadar üzülmezdim kendimi sevebilirdim belki kafamı taslara vuruyorum ama ne fayda. Simdi psikologa gitsem de eski burnum gelmicek bi daha. O kadar para verip aileme yük olduğuma mı üzüleyim kötü olmasına mı üzüleyim cektiğim acıların bosa gitmesine mi üzüleyim ya kahroluyorum günlerdir hayvan gibi pismanım. Olmayan özgüvenim yerin dibinin de dibine girdi eksilere düstü. Biraz mutlu olayım kendimi seveyim derken kendimden daha da nefret etmeme sebep oldum :KK43: Cok uzattım lafı sacmaladım icimi doktum biraz umarım beni yargılamazsınız. Tavsiyelerinize ihtiyacım var lutfen yardımcı olun.
-Ankarada iyi bir psikolog tanıyanlar da yardımcı olursa sevinirim-
-Yazım yanlısları icin kusura bakmayın-
Eski burnunu da kotu görüyormuşsun; belki simdiki de oyle kotu degildir de sen ruh halinden ötürü kötü goruyorsundur, olamaz mi?

Eski burnunu da kotu görüyormuşsun; belki simdiki de oyle kotu degildir de sen ruh halinden ötürü kötü goruyorsundur, olamaz mi?

Olabilir tabi bilemiyorum ruh halim yuzunden oldugundan cok cok kotu goruyo da olabilirim ki herkes abarttigimi soyluyo :KK43: sadece artik pismanliktan aglamak istemiyorum burnumu gormek istemiyorum hayatima devam etmek, kendimi derslerime vermek istiyorum ya :KK43:

çok iyi olur.
sorunun burnun filan değil.
eminim burnundan önce de ya gözüne ya kulağına takıntılıydın

Evet dedigim gibi ozguven problemim hep vardi surekli kendimde kusur bulurdum ama artik buna son vermek istiyorum insallah duzelir her sey

Olabilir tabi bilemiyorum ruh halim yuzunden oldugundan cok cok kotu goruyo da olabilirim ki herkes abarttigimi soyluyo :KK43: sadece artik pismanliktan aglamak istemiyorum burnumu gormek istemiyorum hayatima devam etmek, kendimi derslerime vermek istiyorum ya :KK43:
Bu kadar mutsuzluk hali normal degil.. Lutfen acilen iyi bi psikolog bul.. Kimseye deduy urma paikologa gittigini, belki onu da icten ice dert edersin herkes biliyor diye.. Git, gorus, tedavine bak, ayip bisey yok ortada..
Allah yardimcin olsun..

Bence önce sen kendini sev herşey ordan geliyor sen o burnunu ne kadar kafana takarsan insanlarda oraya yoğunlaşır biri birşey dese memnunum de yannen yapacak birşey ki olmuş bitmiş bence sen bir an önce doktora git kendini sev ne bilim eminim abarttigin kadar birşey değil yoktur

Bu kadar mutsuzluk hali normal degil.. Lutfen acilen iyi bi psikolog bul.. Kimseye deduy urma paikologa gittigini, belki onu da icten ice dert edersin herkes biliyor diye.. Git, gorus, tedavine bak, ayip bisey yok ortada..
Allah yardimcin olsun..

Tesekkur ederim allah razi olsun

Bence önce sen kendini sev herşey ordan geliyor sen o burnunu ne kadar kafana takarsan insanlarda oraya yoğunlaşır biri birşey dese memnunum de yannen yapacak birşey ki olmuş bitmiş bence sen bir an önce doktora git kendini sev ne bilim eminim abarttigin kadar birşey değil yoktur

Haklisiniz ben taktikca herkes burnuma bakiyomus gibi geliyo. Kendimi sevmeyi inanin cok istiyorum elimden geleni yapicam insallah

Evet dedigim gibi ozguven problemim hep vardi surekli kendimde kusur bulurdum ama artik buna son vermek istiyorum insallah duzelir her sey
bunun için ciddi bir tedavi görmelisin.
özellikle tekrar tekrar yazıyorum bunu.
ihmal etme lütfen.
uzun bir süreç gerekir ama kurtulursun umarım.

İnsanlarda mükemmellik hastalığı var.Saçım başım gözüm vücudum vs.her şey dört dörtlük olmalı!Bunlar televizyon dünyasının internetin insanlara dayattıkları.Genç kızlar da etkileniyorlar her şey kusursuz olmalı diyerek mükemmeliyetçik geliştiriyorlar.İşte bu vajinusmus olayının bile arkasında yatan nedenlerden biri bu.Mükemmel değilim ya eşim beni beğenmezse!Bence küçüklükten itibaren çocuklarımıza kendilerini sevmelerini her insanın kusursuz olmayacağını ve de herkesin kendine göre güzel çirkin yanlarının olduğu anlatılmalı.Kısaca kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz..

Kesinlikle kendini sev ne insanlar var kendini küçük dsgalri ben yarattım havası iki lafı bir araya girip konusamazlar heee sen boşversene git okuluna biri birşey dese ben memnunum de ne bilim ne gerek var bu kadar kendini üzmeye nefes alamıyorsanız doktora git o sana nefes açıcı birşeyler verir lütfen hayat kısa bunla üzme kendini ve ben eminim çok da guzelsindir oyle birşey bende de vardı inan kendime baktıkça makyaj olsun giyim falan kendinimi iyi hissettim ve herkes de daha iyi davrandı ay sen ne guzellesmissin falan bile dedi :))) o yüzden önce kendini sev sonra herşey iplik sokogu gibi gelir

İnsanlarda mükemmellik hastalığı var.Saçım başım gözüm vücudum vs.her şey dört dörtlük olmalı!Bunlar televizyon dünyasının internetin insanlara dayattıkları.Genç kızlar da etkileniyorlar her şey kusursuz olmalı diyerek mükemmeliyetçik geliştiriyorlar.İşte bu vajinusmus olayının bile arkasında yatan nedenlerden biri bu.Mükemmel değilim ya eşim beni beğenmezse!Bence küçüklükten itibaren çocuklarımıza kendilerini sevmelerini her insanın kusursuz olmayacağını ve de herkesin kendine göre güzel çirkin yanlarının olduğu anlatılmalı.Kısaca kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz..

Cok haklisiniz cok :KK43:

Kesinlikle kendini sev ne insanlar var kendini küçük dsgalri ben yarattım havası iki lafı bir araya girip konusamazlar heee sen boşversene git okuluna biri birşey dese ben memnunum de ne bilim ne gerek var bu kadar kendini üzmeye nefes alamıyorsanız doktora git o sana nefes açıcı birşeyler verir lütfen hayat kısa bunla üzme kendini ve ben eminim çok da guzelsindir oyle birşey bende de vardı inan kendime baktıkça makyaj olsun giyim falan kendinimi iyi hissettim ve herkes de daha iyi davrandı ay sen ne guzellesmissin falan bile dedi :))) o yüzden önce kendini sev sonra herşey iplik sokogu gibi gelir

Of of dediginiz gibi her sey kendini sevmekte basliyo insan kendini sevmedikten sonra hicbir seyi gozu gormuyo benim gibi cok buyuk kararlar aliyo sonunu dusunmeden :KK43: umarim ben de atlatirim kendimi severim

Atlatmayacak birşey yok inan arkadaşlar edin yaş kaç bilmiyorum ama birileri ile tanis insanın hayatında biri oldu mu herşey daha güzel oluyor inan onun seni sevdiğini bilmek güzel olduğunu söylemesi kadar güzel birşey yok

Burada biri daha vardı, burnunu yaptırdıktan sonra bunalıma girmişti. Burun ameliyatlarından sonra depresyona girilebiliyor sanırım. Geçici bir durum merak etmeyin, insanın zihni her şeye alışıyor, öyle kodlanmışız.

Burada biri daha vardı, burnunu yaptırdıktan sonra bunalıma girmişti. Burun ameliyatlarından sonra depresyona girilebiliyor sanırım. Geçici bir durum merak etmeyin, insanın zihni her şeye alışıyor, öyle kodlanmışız.

Ben zaten psikolojik acidan pek normal degildim bu da cok agir oldu boyle bi sey yapmamaliydim ama olan oldu artik :KK43: umarim gecer bu gunler de tesekkurler

X