Cok mutsuzum, cok pismanım.

therealG

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
75
12
Kendimi bildim bileli hep özgüven problemi yaşadım. Kendimi özellikle dış görünüşümü sevmediğim için hep içine kapanık, çekingen biri oldum. Anksiyete bozukluğu yüzünden bi ara ilaç kullandım ama salak gibi yarıda bıraktım. Ailem psikolojik destek almamı söyledi dinlemedim. Belki özgüvenim yerine gelir diye gittim burun estetiği yaptırdım. Öyle cok kötü bi burnum yoktu ama pek güzel de değildi nedense bana dünyanın en çirkin burnu gibi geliyodu. Annem beni vazgecirmeye calıstı ama ben dinlemedim kafama koydum güzel olacağından cok emindim gittim ameliyat oldum. Daha bir ay oldu ama burnumu gördüğüm andan beri ağlıyorum üzüntüden yemek yiyememe mide bulantısı yasıyorum kilo veriyorum. İnsan icine cıkmak istemiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli. Okula gitmek istemiyorum hatta evden cıkmak istemiyorum cıkınca burnumu saklıyorum insanlardan. Eski burnumu o kadar özlüyorum ki meğer burnum burun deliklerim hatta kemerim bile ne güzelmiş ya rahat rahat nefes alabilmek ne güzelmiş ben kıymetini bilemedim hiçbir şeyin. Burnum su an o kadar yapay ki -delikleri özellikle- herkes anlar estetik olduğunu. Tanıdıklarımın çoğu yalandan mırın kırın "kötü değil burnun" diyo belli oluyo konusmalarından sırf ben üzülmeyeyim diye dedikleri biliyolar cünkü benim ne kadar pisman olduğumu. Bir aydır doğru düzgün nefes alamıyorum uyuyamıyorum bu da psikolojimi iyice bozuyo. Eski burnumu istiyorum imkansız biliyorum bunun bi kabus olmasını istiyorum. Hayatımın hatasını yaptım cok pisman ve mutsuzum en cok üzen sey de geri dönüsü yok caresi yok nasıl atlatıcam ben bunu ya nasıl cıldırmak istiyorum ölmek istiyorum. Simdi diyeceksiniz ki senin derdini s.... haklısınız sonuna kadar. Ya insanların ne dertleri var engelli insanlar var göremeyen duyamayan yürüyemeyen kanserle savaşan insanlar var ama hayata sımsıkı tutunuyolar benim hiçbir derdim yokken ne güzel nefes alıyoken gittim estetik oldum şükretmedim hiç hep daha güzeli olsun istedim ama olmadı işte şükretmediğim için allah bana daha kötü bi burun nasip etti. Nolur bi akıl verin nasıl alısıcam nasıl atlatıcam bu günleri Psikolojik destek almadığıma o kadar pismanım ki önceden gitseydim belki hic estetik yaptırmazdım bu kadar üzülmezdim kendimi sevebilirdim belki kafamı taslara vuruyorum ama ne fayda. Simdi psikologa gitsem de eski burnum gelmicek bi daha. O kadar para verip aileme yük olduğuma mı üzüleyim kötü olmasına mı üzüleyim cektiğim acıların bosa gitmesine mi üzüleyim ya kahroluyorum günlerdir hayvan gibi pismanım. Olmayan özgüvenim yerin dibinin de dibine girdi eksilere düstü. Biraz mutlu olayım kendimi seveyim derken kendimden daha da nefret etmeme sebep oldum Cok uzattım lafı sacmaladım icimi doktum biraz umarım beni yargılamazsınız. Tavsiyelerinize ihtiyacım var lutfen yardımcı olun.
-Ankarada iyi bir psikolog tanıyanlar da yardımcı olursa sevinirim-
-Yazım yanlısları icin kusura bakmayın-

Çok güzel burnun var.Niye kendine işkence ediyorsun.
Umarım çok iyi bir psikolog bulursun ve kendini seversin.
İleride çok pişman olacaksın,boşu boşuna kendini sevmemekle geçen yılların için.

Ilk önce bir resim ekleseydiniz keske ona göre bizde yorum yapsaydık. Benimde burnumu begeniyolar ama ben hic begenmiyorum çünkü yüzüme göre cok büyük duruyor. Beni cirkin yapanın burnum oldugunu düsünüyorum ama neyseki makyaj teknikleri bu konuda uzmanlasmıs. Burnuma kontür yapınca fark oluyor bayagı. Estetige vereceginiz parayla güzel dedikleri burnunu mahvedecegine egitimine harcasaydın ya da ne biliym en kötü giyime harcasaydin.
Sacını boyasaydın lens alsaydin makyaj malzemeleri alsaydin belki daha güzel olurdu

canım destek almakta hala gecikmiş değilsin hala iyleşebilirsiin.Ansiyete bozuklugu yasadıgın için eski burnunu yenisini gözünü kulagını begememen normal hastasın çünkü

Beğenmediğin burnunu tekrar yaptirabilirsin çok başarılı doktorlar var kendine bu kadar zulmetme insanlar onlarca kez ameliyat oluyor.

Daha önce birsuru konu açmışsın ve burnun begenilmis. Bitane kız vardi estetik olup pisman olan estetiksiz burnu cok çirkindi ve o çirkin burnu geri istyordu siz omusunuz acaba

Her yüz yapısına fındık gibi burun gidecek diye bir durum yok bazı burunlar uzundur büyüktür ancak yüze yakışır.İlk önce yeni burnunu sev artık bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok.Geçmişe takılma kendini üzme başka hastalık sahibi olursun.

Bir de şöyle düşün, burnunu hiç yaptırmamış olsaydın yine bu takıntın devam edecek ve hep "Acaba yaptırsam nasıl dururdu?" sorusunu kendine sorup duracaktın. Şu yazdıklarına bakınca, şahsen abarttığını düşündüm. Takıntı yaptın muhtemelen, burnun kötü de değildir, sen yakından inceleyip durduğun için sana öyle kötü gibi geliyordur, farklı görünüyordur. Henüz bir ay olmuş hem, biraz alışın, burnunuz bi otursun tam şeklini alsın. Merak etme, şimdi şiştir, morlukları vardır, 6 aya kadar komple toparlar.

Bende ilk estetik oldugumda burnumu. begenmemistim. Cok korktum oyle kalmaktan. Ama su an cok guzel. Iyi ki yaptirmisim diyorum. Herkes ilk zamanlar garipsiyor. Guzel gorunmek şık giyinmek ozguvenini artirir. Psikolog terapisi de fayda eder. Asarsin asmanin o kadar cok yolu var ki dert etme

Geçmiş gitti bitti, olan oldu, sızlanmanın manası yok, bir şeyi değiştirmiyor, önüne bakacaksın. Şu an burnunun görüntüsünden çok nefes alamaman sorun, o geçmezse düzeltilmesi lazım. İyi bir doktor seçersen hem nefes sorununu halleder hem beğenmediğin yerleri düzeltir. Ama sen kendini beğenmemeye meyillisin. Belki çok güzel oldu sen kuruyorsun kafandan, insanların düşüncelerini okumaya çalışıyorsun. Psikiyatriste gitmelisin sana ilaç yazar, sonra da psikoterapiste.

Bu böyle devam eder. Yani demek istediğim beğenmedim bu burnu bir daha, başkasına yaptırayım isteği. Birçok insan bu durumu yaşıyor ve bunun telafisi için tekrar ameliyat oluyor. Sonuç hüsran olabiliyor..

Benim sana tavsiyem estetiği falan bir daha düşünme yani düzelttireyim diye o kadar sıkıntı, masraf, ruhsal- medeni acılara tekrardan girip yine çok daha mutsuz olma.

Sana tekrar ameliyat ol diye tavsiye veren arkadaşlar o olacağın ameliyatın istediğin gibi sonuçlanacağının garantisini verebilir mi? Kaldı ki ilk burnunu yaptıracağın zamanda çok güzel olacak düşüncesiyle yaptırmışsın.

Burnunu görmedim ama abarttığın kadar da değildir bence. Psikiyatriste görünmen en iyisi olur ruh sağlığın için. Allah yardımcın olsun..

Çok güzel burnun var.Niye kendine işkence ediyorsun.
Umarım çok iyi bir psikolog bulursun ve kendini seversin.
İleride çok pişman olacaksın,boşu boşuna kendini sevmemekle geçen yılların için.

Teşekkür ederim inanın ben de çok istiyorum kendimi sevmeyi. Su an ilk isim doktor bulmak.

Burun ameliyatından sonra burunun oturması 3 ayı bulur. Yani öyle 1 ayda belli olmaz. Bu kadar kendini harap etmeye değmez. Git çalış veya bir uğraş bul hobi falan edin. Bu şekilde kendini kurcalar durursun.

Haklısınız cok erken daha ama burun deliklerimin sekli zamanla değismez sanırım. Bi seylerle uğrasmak mantıklı ama kendimi derslerime dahi veremiyorum su durumda. Tesekkür ederim.

"Sunu yapsaydın bunu yapsaydın" seklindeki cümleler pek yararlı olmuyo olmus bitmis bir sey icin ama yine de tesekkür ederim.

Ben anlamıyorum arkadaş , doktor psikolojisi bozuk bir insana estetik ameliyat yapmamalı zaten. Anlattığın psikolojiseysen doktor baştan hayır demeliydi.

Cok haklısınız. Doktorun haberi yok maalesef. Tüm suc benim, gidip estetik yaptırmam hataydı ruh halim düzelmeden.

canım destek almakta hala gecikmiş değilsin hala iyleşebilirsiin.Ansiyete bozuklugu yasadıgın için eski burnunu yenisini gözünü kulagını begememen normal hastasın çünkü

Doğru söylüyosunuz umarım iyi olurum zamanla tesekkürler

Merhaba ameliyat olalı daha 1 ay olmuş henüz burun daha tam oturmamıştır bence kendini bu kadar üzme bi saç kestirince bile alışmak zaman alıyor bence henüz alışamadıgın için kötü geliyordur.. eski burnun kötü degilmiş estetikten sonra ne kadar kötü olabilir ki bende burnumdan memnun degilim ve özgüvenimi sürekli etkiledi ama yapcak bişey yok bunada şükür diyip idare ediyorum

Hepsine katılıyorum.

Beğenmediğin burnunu tekrar yaptirabilirsin çok başarılı doktorlar var kendine bu kadar zulmetme insanlar onlarca kez ameliyat oluyor.

Doğru söylüyosunuz fakat tekrar yaptırırsam da kesin güzel olacak diye bi sey yok maalesef on kat beter de olabilir.

Daha önce birsuru konu açmışsın ve burnun begenilmis. Bitane kız vardi estetik olup pisman olan estetiksiz burnu cok çirkindi ve o çirkin burnu geri istyordu siz omusunuz acaba

Yok ben değilim ama o kisinin psikolojisini cok iyi anladım.

Burnum kücük değil su anda kalkık ve delikleri cok yapay. Haklısınız yaptığım tek sey kendimi üzmek.

Umarım nefes alamama sorunum düzelir bi an önce düzelmezse daha büyük yıkım benim icin. Psikiyatrist ve psikolog aramak en mantıklısı su an icin tesekkürler.

Dediğiniz gibi cok zorlu bi sürec normal bi psikolojiye sahip insan bile zorlanırken ben bir daha aynı süreci kaldıramam maddi manevi ki bin beter olma ihtimali de var burnumun. Tesekkürler Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…