Çok güzel burnun var.Niye kendine işkence ediyorsun.
Umarım çok iyi bir psikolog bulursun ve kendini seversin.
İleride çok pişman olacaksın,boşu boşuna kendini sevmemekle geçen yılların için.
Burun ameliyatından sonra burunun oturması 3 ayı bulur. Yani öyle 1 ayda belli olmaz. Bu kadar kendini harap etmeye değmez. Git çalış veya bir uğraş bul hobi falan edin. Bu şekilde kendini kurcalar durursun.
Ilk önce bir resim ekleseydiniz keske ona göre bizde yorum yapsaydık. Benimde burnumu begeniyolar ama ben hic begenmiyorum çünkü yüzüme göre cok büyük duruyor. Beni cirkin yapanın burnum oldugunu düsünüyorum ama neyseki makyaj teknikleri bu konuda uzmanlasmıs. Burnuma kontür yapınca fark oluyor bayagı. Estetige vereceginiz parayla güzel dedikleri burnunu mahvedecegine egitimine harcasaydın ya da ne biliym en kötü giyime harcasaydin.
Sacını boyasaydın lens alsaydin makyaj malzemeleri alsaydin belki daha güzel olurdu
Ben anlamıyorum arkadaş , doktor psikolojisi bozuk bir insana estetik ameliyat yapmamalı zaten. Anlattığın psikolojiseysen doktor baştan hayır demeliydi.
canım destek almakta hala gecikmiş değilsin hala iyleşebilirsiin.Ansiyete bozuklugu yasadıgın için eski burnunu yenisini gözünü kulagını begememen normal hastasın çünkü
Bu böyle devam eder. Yani demek istediğim beğenmedim bu burnu bir daha, başkasına yaptırayım isteği. Birçok insan bu durumu yaşıyor ve bunun telafisi için tekrar ameliyat oluyor. Sonuç hüsran olabiliyor..
Benim sana tavsiyem estetiği falan bir daha düşünme yani düzelttireyim diye o kadar sıkıntı, masraf, ruhsal- medeni acılara tekrardan girip yine çok daha mutsuz olma.
Sana tekrar ameliyat ol diye tavsiye veren arkadaşlar o olacağın ameliyatın istediğin gibi sonuçlanacağının garantisini verebilir mi? Kaldı ki ilk burnunu yaptıracağın zamanda çok güzel olacak düşüncesiyle yaptırmışsın.
Burnunu görmedim ama abarttığın kadar da değildir bence. Psikiyatriste görünmen en iyisi olur ruh sağlığın için. Allah yardımcın olsun..
Beğenmediğin burnunu tekrar yaptirabilirsin çok başarılı doktorlar var kendine bu kadar zulmetme insanlar onlarca kez ameliyat oluyor.
Daha önce birsuru konu açmışsın ve burnun begenilmis. Bitane kız vardi estetik olup pisman olan estetiksiz burnu cok çirkindi ve o çirkin burnu geri istyordu siz omusunuz acaba
Her yüz yapısına fındık gibi burun gidecek diye bir durum yok bazı burunlar uzundur büyüktür ancak yüze yakışır.İlk önce yeni burnunu sev artık bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok.Geçmişe takılma kendini üzme başka hastalık sahibi olursun.
Geçmiş gitti bitti, olan oldu, sızlanmanın manası yok, bir şeyi değiştirmiyor, önüne bakacaksın. Şu an burnunun görüntüsünden çok nefes alamaman sorun, o geçmezse düzeltilmesi lazım. İyi bir doktor seçersen hem nefes sorununu halleder hem beğenmediğin yerleri düzeltir. Ama sen kendini beğenmemeye meyillisin. Belki çok güzel oldu sen kuruyorsun kafandan, insanların düşüncelerini okumaya çalışıyorsun. Psikiyatriste gitmelisin sana ilaç yazar, sonra da psikoterapiste.
Bu böyle devam eder. Yani demek istediğim beğenmedim bu burnu bir daha, başkasına yaptırayım isteği. Birçok insan bu durumu yaşıyor ve bunun telafisi için tekrar ameliyat oluyor. Sonuç hüsran olabiliyor..
Benim sana tavsiyem estetiği falan bir daha düşünme yani düzelttireyim diye o kadar sıkıntı, masraf, ruhsal- medeni acılara tekrardan girip yine çok daha mutsuz olma.
Sana tekrar ameliyat ol diye tavsiye veren arkadaşlar o olacağın ameliyatın istediğin gibi sonuçlanacağının garantisini verebilir mi? Kaldı ki ilk burnunu yaptıracağın zamanda çok güzel olacak düşüncesiyle yaptırmışsın.
Burnunu görmedim ama abarttığın kadar da değildir bence. Psikiyatriste görünmen en iyisi olur ruh sağlığın için. Allah yardımcın olsun..