Cok mu ?

ecem728299377

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
7
0
34
Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?

Son düzenleme:
Kızım yeni doğdu ben modern bir isim istiyordum eşim ise klasik eşimle surekli anlaşmazlıklar yaşadık bu yüzden bende tmam dedim o an bisey oldu farketmez gibi geldi isim sonucta diye klasik bir isim koyduk ama alisamadim bir türlü degistirmeli miyim ?
İsmi ne ? Modern isim dediginiz hangisi ? İkisini de koysaydiniz. Mesela ben şuan oğluma başka isim yakışmaz gibi hissediyorum sanki x ismi için doğmuş ve sadece ona aitmiş gibi geliyor halbuki cok var 😂 siz sevmediyseniz eskisi kadar kolay değil ama eşinizle ortak kararla düşünebilirsiniz.

Yani İpek inci Neva Asel mihra o tarz isimler
Mihra betulden daha klasik ,neva zaten bence uydurma bir isim (anlamını bilmiyorum ama yanlış anlama lütfen) ipek inci çok güzel ama Asel de çok var ya. Betül-inci-ipek pek fark yok modernlik bakımında. Sen yine de içine sinmiyorsa eşinle ortak karar verip gerekli işlemleri yap. Çocuk sizin çocuğunuz içinize sinsin güzel sağlıklı bir ömrü olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20241123-015053.png
    Screenshot_20241123-015053.png
    151,9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20241123-015046.png
    Screenshot_20241123-015046.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 18
Isim konusu bazı ailelerde kriz sebebi oluyor malesef Betül ismi klasik ama çirkin bir isim değil. 2 isim olayi ise tam bir fiyasko çünkü 2 isim kullanan hickimse görmedim hepsi birini seçip onu kullanıyor çok zorlama duran çift isimler var . Zeynep zannettim bu arada

Isim konusu bazı ailelerde kriz sebebi oluyor malesef Betül ismi klasik ama çirkin bir isim değil. 2 isim olayi ise tam bir fiyasko çünkü 2 isim kullanan hickimse görmedim hepsi birini seçip onu kullanıyor çok zorlama duran çift isimler var . Zeynep zannettim bu arada
Benim oglanin okulunda benim oğlan hariç 15 kişi iki isimle hepsi iki ismiyle cagriliyor ,çocuğa ismin ne diyorsun iki ismini soyluyor 😂 Ahmet Efe, Asel sena , deniz mila...

Bende maksude ya da ne bilim mefaret falan sandım sandım.
Betül ismi ipek ismi kadar güzel değil bence.
İçinize sinmiyorsa değiştirin.
Eşiniz bencillik yapmış.

X