- 11 Şubat 2023
- 10.658
- En iyi cevaplar
- 1
- 24.547
- 328
- Konu Sahibi mervekaranfil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleyim![]()
Çok garip, hiçbir fotonda 1.70 gözükmüyorsun. Belki de problem budur
Akıl veren bir abla olarak dedim bende gidiyorum ama güzellik takıntısı için değil. Kendine bunu yapma sen bana kötü kelime de kullansan bana zararı olmaz kendine ediyosun sadecesen sinir hastalıklarına gidebilirsin kapı orda
rezil olduk babagggggBütün site senin hesabını kocanla fotoğrafını gördü eğer gerçekten sensen tabi. Bir tanıdık, yakın görürse hiç mi düşünmüyorsun ne olur diye
Evet kendisiyle bizzat tanıştım, kraliçe gibi kadın, mükemmel, ne yalan söyleyeyimsen insanları neden dibe çekmeyi istiyorsun çok mu mükemmelsin !?
sendeO kadar cahil sözü paylaşmışsın bi yazdıklarına bak oku düzensiz özensiz bozuk ağızla yazılan kimin. Aslında sen kendini beğenmişsinde onu boşver sanki çingene mahallesinde büyümüş gibi bir üslup. Lojmanda da böyle konuşma cahil derler sonra.
O değil de beni bile yazdıklarınla şaşırttın sanki on yaşında ergen kız hiç yakışıyor mu?
Boş zamanlarını okuyarak değerlendir buraları boşver
hadsize haddini bildirmek lazım yapacak bir şey yokO kadar cahil sözü paylaşmışsın bi yazdıklarına bak oku düzensiz özensiz bozuk ağızla yazılan kimin. Aslında sen kendini beğenmişsinde onu boşver sanki çingene mahallesinde büyümüş gibi bir üslup. Lojmanda da böyle konuşma cahil derler sonra.
O değil de beni bile yazdıklarınla şaşırttın sanki on yaşında ergen kız hiç yakışıyor mu?
Boş zamanlarını okuyarak değerlendir buraları boşver
Kimsenin kılına kimse karışamaz, ben hak verdim sana Merve. Bacaklarım kış molasında mesela.Kollarımın kılı olabilir alabilirim almayabilirim sizene !!
Ncjchfj sesli güldümMerve hanım. Kamyonunuz var mı? Arkasında yazsanız çok havalı olursunuz aslında bu attığınız ss leri![]()
O senin mükemmeliğin kalbimin içi, ciğerimin köşesiEvet kendisiyle bizzat tanıştım, kraliçe gibi kadın, mükemmel, ne yalan söyleyeyim![]()
hakettin canımlı falan konuşamam bide bana hesap sorar gibi ses atıyorsun sen kimsin hayırdırSabahtan beri herkese hakaret ediyorsun, lanlı lunlu konuşuyorsun. Senin üslubun çok normal tabiki![]()
Çekimden mi,duruştan mı bir gariplik var fotoda. Kullandığın topuzdan mı nedense kocaman bir kafa,Daracık omuzlar. Görüntü çok kötü. Duruş ve çekim çalışması yapmalısınKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim