- 22 Mart 2021
- 2.824
- 22.424
- 258
- Konu Sahibi mervekaranfil
Sesler mi duyuyorsun Merve?hakettin canımlı falan konuşamam bide bana hesap sorar gibi ses atıyorsun sen kimsin hayırdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesler mi duyuyorsun Merve?hakettin canımlı falan konuşamam bide bana hesap sorar gibi ses atıyorsun sen kimsin hayırdır
Benimle derdiniz ne diye sordun ama en büyük derdin kendinlehakettin canımlı falan konuşamam bide bana hesap sorar gibi ses atıyorsun sen kimsin hayırdır
Ama güzelim derdindesin onlarda yok dedi neden bu kadar abarttın bu konuyu. Ayrıca senin de kötü konuşup haddini aştığın yer çok herkes birbirine haddini bildirse çingene mahallesine döner burası yapma böylehadsize haddini bildirmek lazım yapacak bir şey yok
Ne kadar hızlısınız cidden maşallahYemek yaptım iftar açtım mutfağı topladım eşimle sohbet ettik geldim hala aynı burası hahahahahahaha
Tesekkürlerrrr burasıda hızlı akmıs maşallahNe kadar hızlısınız cidden maşallah
Yok ya burda konu hala Merve,ikna edemedikTesekkürlerrrr burasıda hızlı akmıs maşallah![]()
Edemen kuzummmm onu hahshshsYok ya burda konu hala Merve,ikna edemedik
tamamBenimle derdiniz ne diye sordun ama en büyük derdin kendinle
Instagramda sesli konuştuk onu diyorSesler mi duyuyorsun Merve?
Aaa buldunuz mu? Ben de dedim herhalde kafa going to go oldu.Instagramda sesli konuştuk onu diyor
Ay neler olduuuuu anlat kız anlattttt inciğine cinciğine hahahahahahaInstagramda sesli konuştuk onu diyor
Öyle oldu maalesef birde iyi davransak bile yanlış anlıyor daha uğraşmamEdemen kuzummmm onu hahshshs
Google görsellerden fotoğrafını arattım bir gelinlik sayfası çıkınca ben de merak ettim başkasının fotoğraflarını mı burda paylaşıyor diye. Sonra siteye Instagram hesabını yazdı .Ay neler olduuuuu anlat kız anlattttt inciğine cinciğine hahahahahaha
Ayyy. Onunla ne derdimiz olabilir. İstemese koymasa kimse yorum atmazdı.Google görsellerden fotoğrafını arattım bir gelinlik sayfası çıkınca ben de merak ettim başkasının fotoğraflarını mı burda paylaşıyor diye. Sonra siteye Instagram hesabını yazdı .
Instagramdan konuştum sesli mesaj attı bana, kk profilini atmasını istedim kk profili attı ama hâlâ bu fotoğraf sahibinin o olduğundan emin değilim. Yüzde yüz emin olmak mümkün değil bu durumda. Ama attığı sesli mesajlarda sanane lannn sananeee, deli misiniz nesiniz yaa, yani o fotoğraftaki ben olsam ne, olmasam ne, benimle derdiniz neee dedi.
Ayyy. Onunla ne derdimiz olabilir. İstemese koymasa kimse yorum atmazdı.
Ay neler olduuuuu anlat kız anlattttt inciğine cinciğine hahahahahaha
sen çok normalsinSen kafayı yemisin abi![]()