- 14 Aralık 2024
- 878
- 2.140
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
çok normalim evetsen çok normalsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok normalim evetsen çok normalsin
Okçok normalim evet
Mahkemeye taşımayı düşünüyor musun?Bana kancık diyene bak hadsiz benmişim hshshshs
Ayakkabıyı tek ben mi sevdim yaTeyze gibi olan şey senin profil fotondaki çanta ve ayakkabı
Ne kadar terbiyesizsin.
İlk kocasinin boşanma sebebi de o kadar belli ki hshshHem de uzman çavuş yareni sdkdkdk
Sormayın o zaman hanfendi ? Sizde beğenmiyormuşsunuz kilonuzu,oda beğenmemiş.Görüşlerde gördüm sizi kıskandıklarını düşündüğünüz insanlar olmuş falan ama yemin ediyorum modellikte yaptım,sıfır beden uzun boylu sarışın bebek yüzlü bir kızım ama hiç bir arkadaşımın beni kıskandığını hiç bir zaman düşünmemiştim..100 kiloyum canım sorun yok
neden kendinizi kanıtlamak zorundasınız güzelseniz kendinize güzelsinizSormayın o zaman hanfendi ? Sizde beğenmiyormuşsunuz kilonuzu,oda beğenmemiş.Görüşlerde gördüm sizi kıskandıklarını düşündüğünüz insanlar olmuş falan ama yemin ediyorum modellikte yaptım,sıfır beden uzun boylu sarışın bebek yüzlü bir kızım ama hiç bir arkadaşımın beni kıskandığını hiç bir zaman düşünmemiştim..
sarışın olmak sıfır beden olmak bir güzellik değildir esmerler daha güzeldir netSormayın o zaman hanfendi ? Sizde beğenmiyormuşsunuz kilonuzu,oda beğenmemiş.Görüşlerde gördüm sizi kıskandıklarını düşündüğünüz insanlar olmuş falan ama yemin ediyorum modellikte yaptım,sıfır beden uzun boylu sarışın bebek yüzlü bir kızım ama hiç bir arkadaşımın beni kıskandığını hiç bir zaman düşünmemiştim..
Yooo bana göre sarışınlar güzel.sarışın olmak sıfır beden olmak bir güzellik değildir esmerler daha güzeldir net
aynen sen kendine bak asıl sen komiksinAyyyy şuan görüşleri okudum ve sigara eşliğinde kahkaha atıyorum hahahshshsjdkdklddl yorumlara ve merveye.Merve sen gerçek hayattada böyle misin yoksa şaka falan mısın ama o kadar komik haldesinki anlatamam ahhshsdhdhdj ay bide moralim bozuktu siteye geleyim kafa dağıtayım dedim bu nedir ya krize girdim karnım ağrıdı ahshhsjsjsjs
bak şimdi reel yoruma gelicem asla çirkin bir kadın değilsin ama asla güzelde değilsin yani ortalama birisin.Fiziğini bilmiyorum belli olmuyor ama öyle kilolu falan değilsin.Çok güzel olduğunu düşünüp bunu belli ediyorsan çevrene asker eşleri arkandan bizim gibi gülmekten karınları ağrıyordur çünkü gerçekten gülmekten karnım ağrıdı birde senin gül koklayan fotoğrafında vardır onu atabilir misin ?
Teyze saç kesimin çok hoşSen gene geldin mie geçen beni kıskanıyorsunuz çok güzelim diye diyordun noldu o kıskanma işi
![]()
Mermad'a kişilik olarak bayılmıyorum ama ben gördüm, narin bir yapısı vardı.sarışın olmak sıfır beden olmak bir güzellik değildir esmerler daha güzeldir net
Hayatım benim kanıtlama amacım yok ki,ben güzel olduğumu zaten biliyorum ama bunu dillendirmiyorum ben yazımda sadece olayı anlattım.Bir kişi çok güzel olduğunu kendisi söylediğinde veya ima ettiğinde itici oluyor zaten.Mesela güzel kızlar bir zaman sonra övgü almaktan bıkarlar,ben mesela o moda girdim.Senin içten içe bir kendini beğenip beğenmeme durumun var ve fotoğraf atıp övgü bekliyorsun ama işte öyle değil.neden kendinizi kanıtlamak zorundasınız güzelseniz kendinize güzelsiniz
Eyvallah genç seninde eşarbınTeyze saç kesimin çok hoş
tamam en güzel sensinHayatım benim kanıtlama amacım yok ki,ben güzel olduğumu zaten biliyorum ama bunu dillendirmiyorum ben yazımda sadece olayı anlattım.Bir kişi çok güzel olduğunu kendisi söylediğinde veya ima ettiğinde itici oluyor zaten.Mesela güzel kızlar bir zaman sonra övgü almaktan bıkarlar,ben mesela o moda girdim.Senin içten içe bir kendini beğenip beğenmeme durumun var ve fotoğraf atıp övgü bekliyorsun ama işte öyle değil.