- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.634
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi mervekaranfil
Sürekli bakıyorum ulan diyorum ne karıyım bee sen de bakıp şişkoyum diyorsun aramizdaki fark bu ayrıca boyun bacağım kadar sorrySen kendi tipine baktın mı teyzeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli bakıyorum ulan diyorum ne karıyım bee sen de bakıp şişkoyum diyorsun aramizdaki fark bu ayrıca boyun bacağım kadar sorrySen kendi tipine baktın mı teyzeee
Sen geber ayol.Rıza geberirsin inşallah
kendinle beni mi kıyaslıyorsun yarı yaşındayım seninSürekli bakıyorum ulan diyorum ne karıyım bee sen de bakıp şişkoyum diyorsun aramizdaki fark bu ayrıca boyun bacağım kadar sorry![]()
:) Bana ne dilediysen 10 katı başına gelsin inşallah.Rıza geberirsin inşallah
Boyu benim kadar var kendini 170 sanıyor mübarek hahaSürekli bakıyorum ulan diyorum ne karıyım bee sen de bakıp şişkoyum diyorsun aramizdaki fark bu ayrıca boyun bacağım kadar sorry![]()
Ee nolmuş ağlıyorsun amarosa geber inşallah kendinle beni mi kıyaslıyorsun yarı yaşındayım senin
Bak attim kıyasla benim bacak uzunluğunla kendisinin fotosunu bebemBoyu benim kadar var kendini 170 sanıyor mübarek haha
Ama ben ağlamiyorum gene desenin ahın gitmiş vahın kalmış![]()
Bebikim belli oluyor zaten.Bak attim kıyasla benim bacak uzunluğunla kendisinin fotosunu bebem![]()
Bak attim kıyasla benim bacak uzunluğunla kendisinin fotosunu bebem![]()
ben kendimi senle kıyaslamıyorum bile yaşlılık sendromu diyip geçiyorumAma ben ağlamiyorum gene de![]()
annem yaşındasın neyin tribi bu ?Ama ben ağlamiyorum gene de![]()
Öyle bir kıyas yok çıkar onu aklından bebeyim yapma amaben kendimi senle kıyaslamıyorum bile yaşlılık sendromu diyip geçiyorum
Elleme boş ver. :) Beğenilmemek epey üzdü onu. :)Rıza mı?![]()
Merve bak buzdolabin da çizilmiş ve paslanmış kocana şöyle lütfen değişsin.ben kendimi senle kıyaslamıyorum bile yaşlılık sendromu diyip geçiyorum
Etme işte bırak mutlu öyle o. 5 de benden olsun 175 olsun yahu lafı mı olur sen de aa?Boyunun 170 olduğundan emin miyiz peki?
benim kocam ilgi veriyor merak etmeKilolu muyum diye yorum istiyorsun üstünde elbise var kilo belli olmaz. Pcos varsa kilona dikkat edeceksin. Ben 3.5 aylık hamile halimle 176 ve 63 kiloyum. Bende de pcos var. Kocan istediğin ilgiyi vermiyor mu sürekli fotoğraf paylaşıp yorum istiyorsun? Kendini beğeniyorsun belli ki. Ama onay ihtiyacı neden var?