Cok mu hainim??

Aldigimiz ev cok kucuk,kiraya verdik,biz oturmuyoruzki serh olmazki

Ama evi istedigi zaman benim iznim olmadan satabilir degilmi?tapu onun üstüne sonucta

Esim o kadar dürüst bi insanki cevresinde kimden borc istese verirler

satamaz... satışı iptal ettirebilirsin. hatta biri eşinin haberi olmadan kredi çekip evi ipotek ettirmiş. eşinin haberi olmadığı için eve icra edemezler diye karar çıkmış...

bazen bu tip borç harç hikayesi kimin ne olduğunu belli ediyor. çok fazla üzülme... ben o kadar para için üzülmüştüm, şimdi düşünüyorum da daha büyük bir şeyden kurtulduk.. eşim birine inanıp kefil bile olabilirdi...

bırak ilerisi için ne olacağını birlikte görün. düşün bu evliliğe çok harcama yapmışsın. yavaş yavaş kanına gir...

Severek ,zahmet cekerek evlendim,elbetteki hayal kirikligina ugramak istemiyorum... Genel anlamda memnunum esimden ama kendini Superman sanip ailesine habire maddi yardimda bulunmasi,bu konularda bana danişmamasi beni üzüyo,yipratiyor....Bide icime vesvese girdi bi kere ,o evi ilerde izinsiz satarmi diyebilmiyom

satamaz... ayrıca eşin iyi kalpli birine benziyor. düşünsene bir arkadaşından 12 bin istiyor çat diye parayı bulabiliyor. o evi satacağını sanmıyorum. sana danışmadan parayı bulup vermesi de şu şekilde olmuştur;

- kardeş benim paraya ihtiyacım var verir misin?
eşin - benim param yok ama arkadaştan bulup veririm.

erkekler o arada dur bir eşimi arayayım sorayım diye düşünmezler. pat diye gelişir, onlarda başını sonunu düşünmeden kabul ediverirler... senin bundan sonra yapman gereken sadece çekil ve izle.... emin ol ders olacak.

BENİM ARABAM VARKEN KARDEŞİMDEN NEDEN BORÇ İSTEYİM Kİ?
SEN HAİN DEĞİLSİN AMA (KUSURA BAKMA EŞİN DE DAHİL OLMAK ÜZERE) AİLESİ FIRSATÇIYMIŞ..
AYRICA SANA SORMADAN PLAN YAPMASI DA HİÇ HOŞ DEĞİL..
BİZİMKİ DE YAPARDI BOYLE SEYLER AMA BAZI HUYLARINI DEĞİŞTİRMEM ZAMAN ALDI..
ŞİMDİ BİRSEY YAPACAKSA BANA DA DANISIR..BİRAZ DA ÇOCUKTAN SONRA BOYLE OLDU TABİİ MİNİĞİMİN HAKKINI YEMEYEYİM:))

Insallah öyledir...Sadece sakinleşmek istiyorum,cevremde kimseye bahsetmedim,eşimle olan hersey aramizda kalmali,mecburen burdaki arkadaslara derdimi anlatiyorum,onlarin başini agritiyorum ama napiim?insan afalliyo bazen,ne dogru ne yanlis bilemiyosun,basiretin baglaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…