Paranın geri gelmeyeceğinden eminseniz haklısınız ama geri gelirse cok mahcup olursunuz.Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?
hiçte hain değilsin hain olan borcunuz olduğunu bile bile para isteyen onlar.Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?
Burda bi hainlik yok. Altınları bozdurup veririm diyince gözün açılmış sadece.
Verdiği borç senide etkileyecek oyüzden sana sorması lazım.
Eşimin 3 abisi var,birinin maddi durumu cok iyi ve kardeşleriyle mesafeli... Bi abiside yeni ev aldi ,onunda biraz borcu var,seneye biter... Bi abiside memur ve bi ay sonra evlenecek ,o da tuttu bizden borc istedi işte.....Eşim kardeşlerim benim icin cok degerli ,zor anlarinda yanlarinda olmaliyim,ben evlenirken borc isteseydim onlarda verirdi diyor ama bilmiyorum sonucta benim birikmişim vardi ve borc istemek zorunda kalmadigi icin gercekten verirlermiydi ? ŞüpheliyimHainlik yapmıyorsun. Tüm düğün masraflarını zaten hep sen yapmışsın, kalanında borçlanmışsınız
Bu borç verme merakı eşinize nerEden geliyor.
Çok iyi niyetlisiniz. Suistimal edebilirler.
Hainliği yapan sen değilsin.Eşin ve eşinin ailesi.Siz evlenirken nerdeydi o abi abla.Duumun varsa yardım edersin o ayrı.Ama ne olursa olsun böyle konuları senle konuşmadan karar vermemeli.Beyefendinin hiçbir birikimi yok.Seni birikiminle düğün yapılıyor.Hala yok altın yok arkadaşımdan borç.Valla sırtını sana dayamış sana güveniyor,sen de iyice ipleri vermişsin eline.Evleneli 8 ay oldu,dugun ve ev kurma masraflari 40 bini gecti,yarisini benim birikmis paramla,yarisinida borclanarak ödedik,borclar yeni bitti,esimde ,bende memuruz....eşimin hic birikmişi yoktu,aileside hic yardim etmedi,kendi yaglarinda kavruluyorlar anca,sadece anne ve babasi 5-6 bilezik takti o kadar,o kadarini benim ailemde yapti zaten...neyse biz evlendik 1 ay sonra evli kizkardesine bi miktar borc verdi eşim(1-2milyar)geride istemedi durumlari kötü diye,bisey demedim cunku para konusunda onu üzmek hic istemiyorum,abisi ev aldi,abisine gerekirse bizim dügündeki altinlari bozdurup size borc verelim dedi,cok bozuldum bişey demedim...baktim altinlarda gidecek tutturdum kucuk bi ev alalim,altinlari bozduralim,üstüne kredi cekelim diye...Eşimde kabul etti evi aldik,70 binde kredi cektik,su an her ay birimizin maaşi kredi borcuna gidiyor....digerimizin maaşiylada geciniyoruz... Derken şimdide eşimin abisi evlenecek,bi arabasi var onu satmak istemiyor,elinde hazir parasi da pek yok,eşimden 10-12 bin borc istemiş,eee bizdede yok,eşim tuttu arkaşindan borc para istedi cok canim sıkkın,o para gider geri dönmezse diyeo borcu biz ödemek zorunda kalirsak diye ödüm patliyo,hainlikmi yapiyorum??adam abisine yardim etmesinmi?