Hanımlar ben 20 gün önce doğum yaptım henüz 40 ımız çıkmadı benim 2 sezeryanım ilki acil olduğu için tamamen uyutuldum ikincinde ise bebeğime daha kısa sürede kavuşmak için tamamen uyutulmak istemedim hemen temas kurmak istedim ilk doğumumda eşimin bütün teyzeleri dayıları başıma toplandı evet sağolsunlar yalnız bırakmak istememiş ama yeni doğum yapmış bir insanın başına o kadar insan toplanınca özellikle dayıları çok da rahat edemiyor o yüzden kayınvalidem doğuma gitmeden birkaç gün önce eşimi uyarmış milleti kızın başına toplama amaliyatlı rahat edemiyor annesini götür millet 40 ından sonra gelsin bebeği görsün hastane'de kimsenin zaten faydası olmuyor annesi dışında demiş ama görümcem saolsun sülaleyi teker teker aramış mücdelemiş güya ama ben dünyada tek doğuran kadın değilim şehzade de doğurmadım doğumdan çıktım 2 teyzesi de odada bekliyor biri gelinini karıyor dedikodusunu ediyor sanki çok yeri öteki telefonla milleti görüntülü aramış beni gösterme derdinde bebeğimi solunumun da sorun olduğu için direk küveze aldılar ben sağ sağlim gördüğüm için içimi ferah tutmaya çalışıyorum ağlayıp ta sütüm kesilmesin diye teyzesi hastanede çalışıyor o bebeğin başına bişey getirdiler kesin düşürdüler kafasını vurdular demeye başladı teyze susarmısım benim zaten aklım çocuğumda aklıma böyle kötü şeyler sokma dedim onu susturdum bu kez de öteki başladi ayaklarını hissediyormusun dedi hayır dedim daha hissetmem en az 6 7 saat iğnenin etkisi var dedim inşlh öyledir felç kalanlar oluyormuş ömür boyu demeye başladı artık beynime sinirden kan sıçradı şimdi çocuk görmeye gelecekler miş 40 ımız çıkana kadar hiçbirini görmek istemiyorum dedim eşim haklı olduğumu biliyor ama üzüldü yüzü düştü biraz ağır mı olmuş tepkim uzun oldu hanımlar kusura bakmayın konuyu tam anlayın diye ayrıntılı yazdım