Ben kankalık durumu olduğunu düşünmüyorum bence bildiğin flörtleşiyorlar. En başından benim anladığım bu. İyi bir gözlemle bakalım.
Dilber evli değil miydi? Bence ikisi de birbirinin ilgisinden hoşlanıyor.
Ben o tarz bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi ilgiden hoşlanıyorlardır sadece. Belki biraz flört o kadar. Aman hiç sana göre biri değilmiş zaten bu çocuk.Dilber evli.organizasyona kocasıyla geldi.emre ve dilber fiziksel olarak hiç uygun değiller, dilber yüzü güzel ama yarma gibi.emre yanında ufak tefek kalıyor.
Allahım nolur kıskandığım için saçmalıyor olayım..
Ben o tarz bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi ilgiden hoşlanıyorlardır sadece. Belki biraz flört o kadar. Aman hiç sana göre biri değilmiş zaten bu çocuk.
Ne oldu ki neye sinirlendin bu kadar?Sinirim had safhada.
Ben iyisi mi gözlem yapayım..
Dilber evli.organizasyona kocasıyla geldi.emre ve dilber fiziksel olarak hiç uygun değiller, dilber yüzü güzel ama yarma gibi.emre yanında ufak tefek kalıyor.
Allahım nolur kıskandığım için saçmalıyor olayım..
Arkadaşlar;
Dilber Emreye halleniyor mu??
Allahım inşallah aşkımdan saçmalıyorumdur..
Buraya bu şekilde yazıp heyecan yaratmak istemiyorum ama,1-2 hafta gözlem yapacağım..
Off bunlar pek samimi olmaya başladılar sanki. Bilhassa dilber..hani hallenmiyorsa bile bir kankalık modu.. zaten her ikisi de benle olduklarından daha samimiler de..
Bilmiyorum izleyeceğim..
Jass Nerelerdesin? Neler yaptın bir anlat bakalım. Ela bir ben iki merak aşamasında...
Yepyeni haftan iyi geçiyordur umarım...
Canım bende Emre ve Dilber arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dilber ortalık karıştırıyor olabilir ama gerçekte böyle bir durum olsa yasak aşk modeli gizli kapaklı olurdu, böyle ortada samimi davranmazlardı bence. Kimsenin günahını alma sen gözünle görmeden yine de. Ki benim düşüncem de zaten bir şey olmadığı yönünde.
Dilberle konuşmak evet çok doğru bir adım değildi ama sanmıyorum ki ilişkileri olsun..
Hic soyleme catladim burda valla. Bu benim izledigim tek diziydi nolur bitmesinnnJass Nerelerdesin? Neler yaptın bir anlat bakalım. Ela bir ben iki merak aşamasında...
Yepyeni haftan iyi geçiyordur umarım...
Zaten ilişkileri olduğunu söylemedik. Tek taraflı düşünüyorum ben. Dilber'den Emre' ye karşı. Bence bu kadında bir iş var. Nasıl olsa çıkar kokusu. Bende merak ettim acaba neler yaptı Jasse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?