Ben de çok ağır ilerlediğini düşünmüyorum hatta yer yer hızlı bile oldu..aslında ama viviaen sanırım konu 44.sayfa olup da hala mesajlaşma durumlarında olduğumuz için insanlara ağır mı ilerliyormuş gibi geliyor dersin
Bence kesinlikle öyle oldu. Yoksa çok yeni bu durum, çalışmaya başlaman bile yeni yani ilişkiyi bir yana bırak canım. :)
Kızlar sizin ilişkileriniz nasıl başladı öncesinde? Bakmadınız yüz vermediniz, konuşmadınız, ilgilenmediniz ve aniden evlilik, sevgililik teklifi mi aldınız? Bu kız baştan beri ilgisini göstermeseydi zaten hiçbir şey olmazdı. Sanmıyorum ki bu kadar sevilen çevresi olan bir tip hiç ışık almamışken gelsin de durduk yere açılsın.
saçlarım tek tek dile gelip hayırdır 20 senedir bu kadar taramamıştın derdi herhalde. O ne derse ben de şunu derim provalarımla da sertifika alabilirdim "öğrencimiz kursumuzu başarıyla bitirmiş olup verilen duruma uygun her ifadeyi defalarca tekrar etmiş karşısındaki erkekte farkındalık yaratabilecek her şeyi ince ince düşünmüş ve ona göre davranmıştır."
Sonuç?
İşe yaradı mı
bir hafta sonra evliliğin 1. senesi, ilişkinin 10. senesi.
Master
Konunuzu bir cirpida okudum ve çok duygulandim nedense.. Böyle heyecan yasamayali bayagi oldu için galiba.. Umarim çok mutlu olursunuz konunuzu ilgiyle takip edeceğim sevgiler :)
Vuslat hanım,40 sayfayı da okudunuz mu?
okumadıysanız okuyunca kritiğini duymak isterim
Teşekkür ederim,bu heyecanı hem seviyorum hem gıcık oluyorum.. Amin..
Etek gomlek pek hosuma gitmedi benim. Is yeri kiyafeti gibi sanki. Baska tarzin olan neler var meselaçok umutlandırmak istemiyorum kendimi ..kıyafet için öneri alabilirim
Bencede jasse bunu dikkate alabilirsin hem sade hem şıkEğe düşünürsen capri kol siyah diz üstü sade bir elbise de güzel olur canım. Hem göz alıcı hem sade, biraz da göz makyajıyla süper olur. :)
Senin seçimin de eminim şık olur ama kararsız kalırsan bunu da bir düşün derim :)
Belkide emre birakir seniCanım boyum 170 cm.elbise olabilir belki ama topuklu giyince çok uzuyorum,bir de arabam yok.sonradan o topuklarla yürümek öldürür beni..
Etek gomlek pek hosuma gitmedi benim. Is yeri kiyafeti gibi sanki. Baska tarzin olan neler var mesela
Kiyafet konusunda tavsiyem nedense gözümde canlanan su oldu soylee hafif spora kaçan bir bluz ve üstüne bi deri ceket siyah yada tam tersi acik renk bi pantolon saçlarda dalgali ve çoğunluk bi yana ayrilmis bide kirmizi ruj tamamdir :))
Vavvv supermissss. Benim kafamda nedense sen etek gomlek deyince sekreter kiyafeti canlandi. Bu tarz cok iyi gercektenCanım şimdi kafamdakilerin aynısını bulamadım demke istediğimi belki şu fotoğraflardakiler biraz anlatabilir.
tabi benim etek bordo ve gömleğim daha güzel o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?