Eğe düşünürsen capri kol siyah diz üstü sade bir elbise de güzel olur canım. Hem göz alıcı hem sade, biraz da göz makyajıyla süper olur. :)
Senin seçimin de eminim şık olur ama kararsız kalırsan bunu da bir düşün derim :)
Jass orta/uzun boyluysan etek yerin dizustu kiyafet (kiyqfetn rengini gidilecek mekanin hawasina gore sec..)
hawa soguksa kisa bot tabiki topuklu..
Sac seklin??
Senin dediğin tarzda 1-2 elbisem var canım.Ben de baktım,ama boyları fazlaca kısa
Yani yılbaşı filan olsa giyerim ama,bu organizasyon için kısa kaçıyor
Jass orta/uzun boyluysan etek yerin dizustu kiyafet (kiyqfetn rengini gidilecek mekanin hawasina gore sec..)
hawa soguksa kisa bot tabiki topuklu..
Sac seklin??
Dikkat çekmek denilince aklımıza aynı tarz gelmiş :) diz üstü üste oturan elbise :)
Kısa olmaz bence de doğru düşünmüşsün dediğin etek gömlek nasıl duruyor fazla resmi mi?
Canım boyum 170 cm.elbise olabilir belki ama topuklu giyince çok uzuyorum,bir de arabam yok.sonradan o topuklarla yürümek öldürür beni..
Ya babetle gitmeyi dusunme derim
Hafif dolgu topuk?ya da findik.topuk..
Ama mutlaka topuk..
Yok canım.Resmi değil.hmmm nasıl anlatayım mangodaki kışlık etek kumaşlarını düşün ona benziyor bordo renkli.
Gömleğim de spor tarzda üzerine belki kalça hizasında bir hırka giyerim.gözümün önüne spor şıklıkta bir görüntü çizecekmişim gibi geliyor ama..biraz koyu bir göz makyajı açık ruj.. ya da bordo ruf hafif makyajlı gözler..
saçları sormayın hiç bilmiyorum pırasa zaten
Saclar icin kuafore ugrayabilirsn hafiif dalga(yakisyrsa tabi)duz sac yakisoyorsa dokunmasan da olur aslinda..
Yok canım.Resmi değil.hmmm nasıl anlatayım mangodaki kışlık etek kumaşlarını düşün ona benziyor bordo renkli.
Gömleğim de spor tarzda üzerine belki kalça hizasında bir hırka giyerim.gözümün önüne spor şıklıkta bir görüntü çizecekmişim gibi geliyor ama..biraz koyu bir göz makyajı açık ruj.. ya da bordo ruf hafif makyajlı gözler..
saçları sormayın hiç bilmiyorum pırasa zaten
Hırka da modern bi görünümde değil mi canım, aslında eğer deri ceket kullanıyorsan anında görüntünü iddialıya çevirebilir. şöyle çok uzun olmayan deri ceketlerden?
Ben olsam altına da çizmeyi yapıştırırım zaten hava soğuk, etek çizme üzeirne deri ceket. Asi ruhum canlandı bi an :) :)
Hırka da modern bi görünümde değil mi canım, aslında eğer deri ceket kullanıyorsan anında görüntünü iddialıya çevirebilir. şöyle çok uzun olmayan deri ceketlerden?
Aynen omuzdan oturtmali bi deri kurtarir seni..
Gerci basenler genisse hirka daha iyi olur gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?