Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Eğe düşünürsen capri kol siyah diz üstü sade bir elbise de güzel olur canım. Hem göz alıcı hem sade, biraz da göz makyajıyla süper olur. :)
Senin seçimin de eminim şık olur ama kararsız kalırsan bunu da bir düşün derim :)

Jass orta/uzun boyluysan etek yerin dizustu kiyafet (kiyqfetn rengini gidilecek mekanin hawasina gore sec..)
hawa soguksa kisa bot tabiki topuklu..
Sac seklin??

Senin dediğin tarzda 1-2 elbisem var canım.Ben de baktım,ama boyları fazlaca kısa
Yani yılbaşı filan olsa giyerim ama,bu organizasyon için kısa kaçıyor

Senin dediğin tarzda 1-2 elbisem var canım.Ben de baktım,ama boyları fazlaca kısa
Yani yılbaşı filan olsa giyerim ama,bu organizasyon için kısa kaçıyor

Kısa olmaz bence de doğru düşünmüşsün dediğin etek gömlek nasıl duruyor fazla resmi mi?

Jass orta/uzun boyluysan etek yerin dizustu kiyafet (kiyqfetn rengini gidilecek mekanin hawasina gore sec..)
hawa soguksa kisa bot tabiki topuklu..
Sac seklin??

Canım boyum 170 cm.elbise olabilir belki ama topuklu giyince çok uzuyorum,bir de arabam yok.sonradan o topuklarla yürümek öldürür beni..

Kısa olmaz bence de doğru düşünmüşsün dediğin etek gömlek nasıl duruyor fazla resmi mi?

Yok canım.Resmi değil.hmmm nasıl anlatayım mangodaki kışlık etek kumaşlarını düşün ona benziyor bordo renkli.
Gömleğim de spor tarzda üzerine belki kalça hizasında bir hırka giyerim.gözümün önüne spor şıklıkta bir görüntü çizecekmişim gibi geliyor ama.. biraz koyu bir göz makyajı açık ruj.. ya da bordo ruf hafif makyajlı gözler..
saçları sormayın hiç bilmiyorum pırasa zaten

Ya babetle gitmeyi dusunme derim
Hafif dolgu topuk?ya da findik.topuk..
Ama mutlaka topuk..

Yok canım babetle gider miyim hiç
Şık ayakkabılarım ve kısa botum var ama topuksuzlar.
Ben de ortası yok ayakkabılarım bayagı topuklu ya da topuksuz.

Saclar icin kuafore ugrayabilirsn hafiif dalga(yakisyrsa tabi)duz sac yakisoyorsa dokunmasan da olur aslinda..

Hırka da modern bi görünümde değil mi canım, aslında eğer deri ceket kullanıyorsan anında görüntünü iddialıya çevirebilir. şöyle çok uzun olmayan deri ceketlerden?

Hırka da modern bi görünümde değil mi canım, aslında eğer deri ceket kullanıyorsan anında görüntünü iddialıya çevirebilir. şöyle çok uzun olmayan deri ceketlerden?

Off deri ceket hep istediğim bişeydi.Ama maalesef param yetmedi alamadım
Olsa direk giyerdim,üste zaten trençkot giyerim ama içerde durmak için hırka demiştim?

Ben olsam altına da çizmeyi yapıştırırım zaten hava soğuk, etek çizme üzeirne deri ceket. Asi ruhum canlandı bi an :) :)

Olur o zaman hırka, dışarı görünüm için ceket de fena olmazı ama sağlık olsun nasılsa en çok içeride görüneceksin hem trençkotlada güzel görünürsün bence boy var nasılsa :)

Ben olsam altına da çizmeyi yapıştırırım zaten hava soğuk, etek çizme üzeirne deri ceket. Asi ruhum canlandı bi an :) :)

Çizme de iyi fikir aslında
Ben zaten yarı asi giyinmeyi seviyorum ama ah kafamdaki gibi giyinmeye henüz bu ortam hazır değil

Aynen omuzdan oturtmali bi deri kurtarir seni..
Gerci basenler genisse hirka daha iyi olur gibi..

O zaman çizmeyi es geçme çok da güzel kaldırırsın boyun varmış canım daha ne olsun :) saçını şöyle dağınık toplasan hani yüzün ortaya çıksın gözlerin ön planda olsun bence. dağınık bi toplama çok çekici olbilir güzel makyajla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…