Merhabalar, bir buçuk yıl önce boşandım. Ekimden bu yana yeni bir ilişkim var. O da benimle aynı dönemde boşanmış, hikâyelerimiz çok benziyor. Güzel başlayan ilişkimiz ikinci ayında onun retroaktif kıskançlığıyla çok yara aldı, buna rağmen sabrettim çünkü âşık bir kadınım. Çocukları dolayısıyla sürekli eski eşiyle görüşme halinde, ben de sürekli fedakârlık halindeyim. Bu hafta çocuklarını denize götürdü, sadece kızı annemsiz gitmem demiş, önümüzdeki hafta eski eşi ve kızını götürecek. Ben de onaylamadığımı, uygunsuz bulduğumu yazdım. İnatla götürecekmiş. Mide bulantısıyla kendisinden soğuma arasında gidip geliyorum. Eski eşi benim varlığımdan haberdar ve sanki gıcıklığına yapıyor. En zor anlarında ben yanındaydım ama ikinci plana atılmış, hiçe sayılmış hissediyorum, çok mu basit düşünüyorum? Yani kimin mezhebi bu kadar geniş olabilir?
Her zaman birlikte aktivite yapacaklar. Bence olmaz daha fazla fedekarlik yapma ayrıl.2. evlilik bence bin kez düşünülmeli. Kıskanç adamla olmaz.Merhabalar, bir buçuk yıl önce boşandım. Ekimden bu yana yeni bir ilişkim var. O da benimle aynı dönemde boşanmış, hikâyelerimiz çok benziyor. Güzel başlayan ilişkimiz ikinci ayında onun retroaktif kıskançlığıyla çok yara aldı, buna rağmen sabrettim çünkü âşık bir kadınım. Çocukları dolayısıyla sürekli eski eşiyle görüşme halinde, ben de sürekli fedakârlık halindeyim. Bu hafta çocuklarını denize götürdü, sadece kızı annemsiz gitmem demiş, önümüzdeki hafta eski eşi ve kızını götürecek. Ben de onaylamadığımı, uygunsuz bulduğumu yazdım. İnatla götürecekmiş. Mide bulantısıyla kendisinden soğuma arasında gidip geliyorum. Eski eşi benim varlığımdan haberdar ve sanki gıcıklığına yapıyor. En zor anlarında ben yanındaydım ama ikinci plana atılmış, hiçe sayılmış hissediyorum, çok mu basit düşünüyorum? Yani kimin mezhebi bu kadar geniş olabilir?
Partnerin geçmişine yönelik kıskançlık demekmiş, google sağolsun açıkladı.Retroaktif kıskançlık ne demek? Ne kadar çok absürt terim türedi.
Plajda sevişmeyeceklerse iki eski eşin çocukları için mekandan ve aktiviteden bağımsız bir araya gelmesinde mide bulandıracak bir durum göremedim ben.
Evlat bağı diye de eski eşi tatile götürmezsin yani o kadar da değilRetroakrif kıskançlık ne demek?
Çocuklu biriyle beraber olurken bunları göze alamıyorsan şimdiden bırak. Onlar ömür boyu bir şekilde bağlılar birbirlerine. Bu duygusal bir bağlılık değil evlat bağı.
Senin çocuğun var mı peki?
Retroaktif kıskançlık ne demek? Ne kadar çok absürt terim türedi.
Plajda sevişmeyeceklerse iki eski eşin çocukları için mekandan ve aktiviteden bağımsız bir araya gelmesinde mide bulandıracak bir durum göremedim ben.
Kaç erkek bunu kabul eder mesela?Evlat bağı diye de eski eşi tatile götürmezsin yani o kadar da değil
Benim de oğlum var, tanışıyorlar. Çocukları sebebiyle görüşmelerini hiç sorun etmedim ve hatta hep eski eşinin lehinde konuştum.Retroakrif kıskançlık ne demek?
Çocuklu biriyle beraber olurken bunları göze alamıyorsan şimdiden bırak. Onlar ömür boyu bir şekilde bağlılar birbirlerine. Bu duygusal bir bağlılık değil evlat bağı.
Senin çocuğun var mı peki?
Bunu bu şekilde ifade etmek daha kolay ve anlaşılır olmaz mıydı? Türkçe ifade edilebilen bir şeyi yabancı bir terimle üstelik kullanımı yaygın olmayan bir terimle anlatmaya çalışmak sadece sizin konunuzun anlaşılmamasına ve dağılmasına sebep olur.Sevgilinin ya da eşin eski ilişkilerini kıskanmaktır.
Aynen öyle. Doğum günü düğün vs bir araya gelinir ama tatil nedir yani. Adam kendi ister mi kadının eski eşle tatile gitmesini asla. Niye kadınlar her şeye tamam desin.Kaç erkek bunu kabul eder mesela?
Eski esle çocuğun özel bir gününde biraraya gelinir ama keyfi gezme, tozma, vakit geçirme , hayatında biri olana kadar neyse de onun sonrasında olur denip kabul edilecek bir şey değil.
Tatil değil yav denize demiş. Günübirlik plaja gidip dönmek olarak algıladım ben. Tatil olsa tatil derdi. Adam haksız o ayrı mesele ama normal şartlarda çocuklar için günübirlik etkinlikler yapılabilir illa düğün dernek olması gerekmez.Aynen öyle. Doğum günü düğün vs bir araya gelinir ama tatil nedir yani. Adam kendi ister mi kadının eski eşle tatile gitmesini asla. Niye kadınlar her şeye tamam desin.
Boşanmadaydı adam çocuklarının psikolojisini çok düşünüyorsa. İlk eşi ile geçinmeye baksaydı
Çocuklar için mutlaka bir araya gelinir. Mideniz almıyorsa ayrılınMerhabalar, bir buçuk yıl önce boşandım. Ekimden bu yana yeni bir ilişkim var. O da benimle aynı dönemde boşanmış, hikâyelerimiz çok benziyor. Güzel başlayan ilişkimiz ikinci ayında onun retroaktif kıskançlığıyla çok yara aldı, buna rağmen sabrettim çünkü âşık bir kadınım. Çocukları dolayısıyla sürekli eski eşiyle görüşme halinde, ben de sürekli fedakârlık halindeyim. Bu hafta çocuklarını denize götürdü, sadece kızı annemsiz gitmem demiş, önümüzdeki hafta eski eşi ve kızını götürecek. Ben de onaylamadığımı, uygunsuz bulduğumu yazdım. İnatla götürecekmiş. Mide bulantısıyla kendisinden soğuma arasında gidip geliyorum. Eski eşi benim varlığımdan haberdar ve sanki gıcıklığına yapıyor. En zor anlarında ben yanındaydım ama ikinci plana atılmış, hiçe sayılmış hissediyorum, çok mu basit düşünüyorum? Yani kimin mezhebi bu kadar geniş olabilir?