Çok doğru söylüyorsunz. Duygusal boşluk işte, 24 yıllık bir evliliğin ardından iinsan hayat acemisi oluyor.Dışardan yorum yapmak kolay olabilir. İşin içinde olsam nasıl davranırım bilmiyorum ama siz boşanmadan çok kısa bir süre sonra yeniden ilişkiye başlamışsınız. Yani kendinizi nasıl toparladınız, tekrar birine nasıl güvendiniz?
Üstelik adam çocuklu. Eski eşiyle çocuklar sebebiyle sürekli görüşecek. Çocuklu-çocuksuz ilişkisinin zor olduğunu bu sitede hep okuyoruz. Ayrıca adam "retroaktif" kıskançlığını daha da ilerletirse ne olacak?
An itibariyle bir mesajla bitirdi ilişkiyi, ortada kayış mayış kalmadı.Sen de oğlun için eski eşinle bir aktivite planla bakalım kayış nasıl kopacak
Zaten online terapi aldımBuna izin vermeniz daha büyük sorun.
Hiç evlenmemiş, deneyimsiz kadınların ilişkilerde böyle hatalarını anlıyorum. Ama evlilikten çıkmış bir kadın geçmişi ayrıntısıyla soran adamı çekmemeli. Bunlara tahammül edip çekmeniz çok ilginç.
Asıl sorunları görmezden gelip sorun olmayan bir şeyden patlıyorsunuz.
İsabet olmuş Allah kurtarmış siziAn itibariyle bir mesajla bitirdi ilişkiyi, ortada kayış mayış kalmadı.
24 yıl mı? O zaman adamın çocukları da 20 yaşında falan mı? O yaşta annesiz gitmem demelerini de anlayamadımÇok doğru söylüyorsunz. Duygusal boşluk işte, 24 yıllık bir evliliğin ardından iinsan hayat acemisi oluyor.
Aradan çekilirdim sessizce sessiz kalın bakalım ne yapacak.. bence gitmeyebilirdi Başka gün alıp götürebilirdi çocuklarını zaten çocukların bi suçu günahı olamaz. Ama kadın da bi gıcıklık hissetim sanki haklı olabilirsinMerhabalar, bir buçuk yıl önce boşandım. Ekimden bu yana yeni bir ilişkim var. O da benimle aynı dönemde boşanmış, hikâyelerimiz çok benziyor. Güzel başlayan ilişkimiz ikinci ayında onun retroaktif kıskançlığıyla çok yara aldı, buna rağmen sabrettim çünkü âşık bir kadınım. Çocukları dolayısıyla sürekli eski eşiyle görüşme halinde, ben de sürekli fedakârlık halindeyim. Bu hafta çocuklarını denize götürdü, sadece kızı annemsiz gitmem demiş, önümüzdeki hafta eski eşi ve kızını götürecek. Ben de onaylamadığımı, uygunsuz bulduğumu yazdım. İnatla götürecekmiş. Mide bulantısıyla kendisinden soğuma arasında gidip geliyorum. Eski eşi benim varlığımdan haberdar ve sanki gıcıklığına yapıyor. En zor anlarında ben yanındaydım ama ikinci plana atılmış, hiçe sayılmış hissediyorum, çok mu basit düşünüyorum? Yani kimin mezhebi bu kadar geniş olabilir?
Liseye gidiyorlar24 yıl mı? O zaman adamın çocukları da 20 yaşında falan mı? O yaşta annesiz gitmem demelerini de anlayamadım
Sen eski eşinle iletişimde olunca o nasıl davranıyor peki ?Benim de oğlum var, tanışıyorlar. Çocukları sebebiyle görüşmelerini hiç sorun etmedim ve hatta hep eski eşinin lehinde konuştum.
Denize gelene kadar başka sorunlarınız yok mu sizce de? Çocuğu olsa da olmasa da böyle biriyle ilişki yürümez ki.Eski ilişkimle ilgili özel ayrıntıları sorup psikolojik işkence yaptı
Ne olursa olsun, insan sevdiği insanın eski özel hayatını sorar mı sizce? Bu normal mi? Sapkınca bir şey bu?Çok doğru söylüyorsunz. Duygusal boşluk işte, 24 yıllık bir evliliğin ardından iinsan hayat acemisi oluyor.
Eski eşimle genelde evrak işleri vs için muhatap oluyorum, o da bunu biliyor. O bnm yanımda günde beş altı defa eşiyle telefonda görüşüyorSen eski eşinle iletişimde olunca o nasıl davranıyor peki ?
Günde 5-6 kere konuştuğu kadınla ne diye boşanmış ki. Beni kocam o kadar aramıyorEski eşimle genelde evrak işleri vs için muhatap oluyorum, o da bunu biliyor. O bnm yanımda günde beş altı defa eşiyle telefonda görüşüyor