Çok mu basit düşünüyorum?

Dışardan yorum yapmak kolay olabilir. İşin içinde olsam nasıl davranırım bilmiyorum ama siz boşanmadan çok kısa bir süre sonra yeniden ilişkiye başlamışsınız. Yani kendinizi nasıl toparladınız, tekrar birine nasıl güvendiniz?
Üstelik adam çocuklu. Eski eşiyle çocuklar sebebiyle sürekli görüşecek. Çocuklu-çocuksuz ilişkisinin zor olduğunu bu sitede hep okuyoruz. Ayrıca adam "retroaktif" kıskançlığını daha da ilerletirse ne olacak?
Çok doğru söylüyorsunz. Duygusal boşluk işte, 24 yıllık bir evliliğin ardından iinsan hayat acemisi oluyor.

Bunlar normal olabilecek şeyler. Yani çocuk için bir araya gelme olayları. Size göre değilse ayrılın brnce. Bu konularda biraz geniş olmak lazım yoksa olmaz.

Buna izin vermeniz daha büyük sorun.
Hiç evlenmemiş, deneyimsiz kadınların ilişkilerde böyle hatalarını anlıyorum. Ama evlilikten çıkmış bir kadın geçmişi ayrıntısıyla soran adamı çekmemeli. Bunlara tahammül edip çekmeniz çok ilginç.
Asıl sorunları görmezden gelip sorun olmayan bir şeyden patlıyorsunuz.
Zaten online terapi aldım😬

bana normal geliyor. yani evet ben de sizin yerinizde olsam rahatsız olurdum ama sonucta ortak cocukları var. onların birlikte vakit gecirmesi arada bir doğal. o yüzden bu iş başlarken sizin bunları düsünmeniz gerekirdi.

Merhabalar, bir buçuk yıl önce boşandım. Ekimden bu yana yeni bir ilişkim var. O da benimle aynı dönemde boşanmış, hikâyelerimiz çok benziyor. Güzel başlayan ilişkimiz ikinci ayında onun retroaktif kıskançlığıyla çok yara aldı, buna rağmen sabrettim çünkü âşık bir kadınım. Çocukları dolayısıyla sürekli eski eşiyle görüşme halinde, ben de sürekli fedakârlık halindeyim. Bu hafta çocuklarını denize götürdü, sadece kızı annemsiz gitmem demiş, önümüzdeki hafta eski eşi ve kızını götürecek. Ben de onaylamadığımı, uygunsuz bulduğumu yazdım. İnatla götürecekmiş. Mide bulantısıyla kendisinden soğuma arasında gidip geliyorum. Eski eşi benim varlığımdan haberdar ve sanki gıcıklığına yapıyor. En zor anlarında ben yanındaydım ama ikinci plana atılmış, hiçe sayılmış hissediyorum, çok mu basit düşünüyorum? Yani kimin mezhebi bu kadar geniş olabilir?
Aradan çekilirdim sessizce sessiz kalın bakalım ne yapacak.. bence gitmeyebilirdi Başka gün alıp götürebilirdi çocuklarını zaten çocukların bi suçu günahı olamaz. Ama kadın da bi gıcıklık hissetim sanki haklı olabilirsin

X