merhaba arkadaşlar,
ekim ayında evleniyorum düğünüme 4 ay kaldı ancak daha istemeye bile gelmediler.
durum şundan ibaret; erkek arkadaşımın babası yurt dışında çalışıyor. bana evlenme teklifi yaptığında şubat ayıydı. sonraki zamanlarda annesi ve diğer akrabası olan kadınlar bize gelip gitti. ama isteme olmadı babası gelmediğinden... bize mayısta gelecek demişlerdi o nedenle düğün salonları doluyor diye düşünerek bu yıl içinde evlenmek istediğimizden ekim ayı için bir yerden gün aldık. ancak gelin görün ki babası hala gelmedi. gelmesi temmuz ayına kaldı. temmuz ayı da ramazan olduğundan benim ailem de ramazan da nişan yapmak istemiyor. ağustos ayında nişanlanacağım. evlenmeme 1.5 ay kala...
o kadar üzülüyorum ki.
çünkü babam da istemeye gelmedikleri için erkek arkadaşımla görüşmeme bile izin vermiyor neredeyse.
hiç bir hazırlık yapamıyorum. belli olan tek şey düğün yerim ve tarihi. buralardan okuyorum, ya da arkadaşlarımdan duyuyorum insanlar ne kadar süre öncesinden böyle şeylerini hallediyorlar. hazırlıkla başlıyorlar.
üstelik erkek arkadaşıma söylediğimde üzülecek bir şey yok diyor. her şey hallolur vs diyor. hiç bana destek olmuyor.
yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
ikimiz de çalışıyoruz, 4 ay sonra evleneceğiz ama hala gizli saklı buluşuyoruz. artık dayanamıyorum....