Cok kücük gösteriyorum.

Benim kuzende 158 52 kilo ve hic cocuk gibi gorunmuyor yasida senin kadar yok
bende 45 kiloyum 158 boyla 22 yasindayim ve hic cocuk sanan olmadı simdiye kadar ve hicbiyerde kimlik cikartmadim :KK70:
Ya giyinmenden dolayi yada yuz ifaden olsa gerek boy ve kiloyla alakali oldugunu sanmam

Yüzümden galiba. Sifir makyaj olunca cocuk gibi oluyorum. Kocaman gözler, kime benziyor desem meryem üzerli anjelina karisimi cocuksu birsey. Dedigim gibi fizigim zaten cocuksu degil kesinlikle kilom da tam bana göre.

Siz yine iyiymissiniz. Ben 150 boy 40 kg. 32 yasindayim hala isyerinde stajyer saniyorlar. Ben de spor giyinmeyi biraktim ozellikle ia hayatinda. Daha cok kumas pantolon etek vs. giymeye basladim.
Sizin fizikten cocuk sanabilirler daha cok, ben giyime dikkat etmezsem yüzden zaten ele veriyorum kendimi

süper çocuk dogurdugunuz halde bu kiloda olmak..brawo. bende sizle aynı boydayim kilomda 54 ama yaşımdan olgun gorunumdeyim sanırım yapı meselesi kimi kilosundan az görünüyor kimi fazla belji sizde kilo alsanız yasinizdan daha büyük gorunursunuz

Okurken bir an fazla kilonuz oldugunu düsündüm ama 54 fazla bir kilo degil ki, yani 51 ile arasinda ucurum yok. Kendinize haksizlik etmeyin size de bravo =) Ben kilo alsam komik görünebilirim tam basma cüce gibi diye düsünüyorum. Tabi yaradan bunu uygun görmüs cok sükür. Isyan etmiyorum kesinlikle bu duruma. Insanlarin cocuk tepkisine bir care istedim sadece =)

Ben yaşla ilgili yapılan yorumları çok gereksiz buluyorum. Hele öyle kızın mı, ablan mı tarzındakiler hepten salakça. Ciddiye almayın yahu şunları... Kime ne sizin yaşınızdan? Boş insan dolu memlekette, sizin yaşınızla ilgili yaptıkları yorumlar için neden kendinizi değiştireceksiniz ki? Nasıl mutluysanız onu giyin, makyaj da ister yapın ister yapmayın, kime ne...

Aynen ole... Ablam kilolu ve gobeklidir biraz.. Dolmusta giderken ayakta kalmis.. Annem yasinda bi kadin oturdugu yerden kalkip ablama gel kizim sen otur demis.. Ablam teyze olur mu ole sey otur sen demis ama kadin bu hamile halinle ayakta gitmene musade edemem deyince ablam hamile degilim diyememis oturmus koltuga... Kac aylik fln die yol boyu soru sormus... 4 aylik demis ablam.. Cinsiyeti kiz adi da nezaket olcak demis.. :)) kadin cok nazik davrandigini dusunurken nezaket cikti agzimdan diyo... ( tabi teyzemiz burada iyi niyetli... Suc ablamin gobeginde)
:KK70:

Peki yasima göre kot pantalon tsört uygun degil mi? Normal evimin cevresinde geziniyorum parka götürüyorum cocugumu. Ne bileyim, yüksek topuk falan mi kastettiginiz. Is kadini gibi mi? Gercekten kararsizim
Gerçekten bunu dert edindiğinizi düşünüyor musunuz?

Bende bu sene üniversite sınavına girerken -ki yaşım 27 - makyaj yapmadığım için ilk girişim sanmışlardı. Yaşım 18-20 yken küçük görünmekten nefret ederdim ama şimdi çok iyi oluyo :-) boşver istesinler arkadaşım ileride rahat edeceksin

Ay bende 30 olucam nerdeyse kimse inanamıyor yaşıma ama ben gayet memnunum göğsümü gere gere 30 diyorum :KK47:
Ha hiç yaşımı gösterim diye farklı giyim yada makyaj düşünmedim bu halim dende memnunum. Eşimle çok yaş farkı yok ama eşimde biraz büyük gösteriyor bir defasında eşimi biri gencecik kızı almışın demişlerdi. :KK45:Ben değil ama eşim çok sinirlenmişti :KK70:

O kadar umursama yorumları

Beni de kızımın ablası sanıyorlar:KK45: Otobüslerde,kalabalıklarda sohbet ortamı olmuşsa "okul bitti mi kızım" derler.Yaşımı,evli çocuklu olduğumu,27 yaşında olduğumu duyunca ufak bir şok oluyorlar. 1.68 ve 53 kiloyum.Birazcık kilo alsam başka bir şey istemem, verilen tepkiler hoşuma gidiyor çünkü:KK53:

1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum
Hahahaha resmen aynaya bakar gibi oldum :KK70: bende 24 yaşındayım. geçenlerde marketten şarap aldım kadın kimlik istedi :KK70: gelen müşteriler patronun kızı mısın sen dio(bahsettikleri kız 15 yaşında) :KK70: ben çözümü söyle buldum evet kot giyiyorum ama şifon gömlek bluz tercih ediyorum. Saç renginiz doğalsa onu değiştirin ve evet kesinlikle makyaj yapın yüzüm güzeldir benimde ama mutlaka eyeliner ve ruj kullanırım :KK70: ve diğer arkadaşlara da katılıyorum yaşlanmicaz biz şekerim :p

Yalnız senin wolfrogun elsyn'ın ve benim yorumlar hep çok bilmiş farkında mısın :KK70: ne varsa kısalarda var hihoyt:KK37: ya daaaaaa yere yakın olandan kaçıcaksın mevzusu:KK30::KK53:

Annem bir gun dedi ki "kaynanan senden icin bundan bir o kadar yerin altinda var dedi korkutmussun kadini" :KK76:

Allah bir yerden aliyor bir yere veriyor iste. :rolleyes:

Sizin fizikten cocuk sanabilirler daha cok, ben giyime dikkat etmezsem yüzden zaten ele veriyorum kendimi

Benim yuzum de kucuk gosteriyor maalesef. Disari cikarken illa ki makyaj yapiyorum. Zaten soluk benizliyim allik kalem olmasa ruh gibi dolaniyorum.

illa makyaj yapmanıza gerek yok sadece spor gıyınmeyın kot tarz bir tshort yeterli bence. saçlarınızı açın arada göz kalemi ruj sürebilirsiniz birazda kilo aldınızmı oldu bitti.
bende 28 yaşındayım ama keşke küçük gösterseydim keşkeeee

Annem bir gun dedi ki "kaynanan senden icin bundan bir o kadar yerin altinda var dedi korkutmussun kadini" :KK76:

Allah bir yerden aliyor bir yere veriyor iste. :rolleyes:

Benim yuzum de kucuk gosteriyor maalesef. Disari cikarken illa ki makyaj yapiyorum. Zaten soluk benizliyim allik kalem olmasa ruh gibi dolaniyorum.
Benim annem de "siz bunun bi metre olduğuna bakmayın bu neler biliyo çok fena" derdi :KK70:

1 58 boy 51 kilo. orantili bir sekilde kilom. Belim falan incedir, aslinda kadinsi bulurum

ben 27 yaşındayım baya baya kiloluyum ama öyle böyle değil :) yinede makyajım hafif ama eksik olmaz, kiloma göre giyinirim, boyumda iyidir aslında 1.71 ama yinede topuklumu giyerim, yinede beni gören 18 fazla olduğuma inanmıyor nasıl iş bu arkadaş :KK70: tabi hoşuma gidiyor orası ayrı :) benimde saçlarım bakır yüzüm çilli ve toplu sanırım ondan öyle olduğumu düşünüyorlar, yani minyon olmanızla alakası olduğunu düşünmüyorum yüzünüz küçük gösteriyor olabilir :) olsun öyle olsun :)

Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar :eek:
bende aynıyım yaaa ama benim tek avantajım eşimde küçük gösteriyor. ben 26 eşim 27 yaşında geçenlerde iş arkadaşımın evine gittik kayınvalidesi ay sizde pek bir küçük evlenmişsiniz ekmeğinizi kazanabiliyormusunuz bari dedi biz şoook :KK57::KK34: sonra teyzecim ben 26 eşim 27 yaşında eşim memur ben yarı özelde muhasebeciyim dedim kadın :KK57: ahanda böyle kaldı. 2 ay önce düşük yaptım ben hüngür hüngür ağlıyorum kadın geldi yanıma yavrum daha çok küçüksün erken yaşta anne olup ne yapacaksın demişti. ben bu durumu avantaj olarak görüyorum. sende avantaj olarak gör.

aynı sorun aynııı bende 25 yaşına gireceğim 2. çocuk yolda. Millet sokakta kızım yaşın kaç çocuğun var diyorlar sana ne teyzecim diyesim geliyor sinir oluyorum. 24 diyorum 16 gösteriyorsun diyorlar. Şaşırdım ne yapacağımı. Normal giyiniyorum. Bir bluz bir pantolon bir babet. Hafif makyaj. Bana mı normal geliyor bilmiyorum. Daha ne yaapacağımı şaşırdım. Düğünümde bile 15 yaşında gelin olmuş gibi duruyordum. Sıkıldım artık. :KK43: Eşimi abim zannediyorlar.

Kot üstüne giydiğiniz tişörtlerin tarzı da önemli aslında. Karakterli tişörtlerdense daha sade, nasıl desem bluz tarzı bir şeyler olabilir ama bluzdan kastım kalkıp iş kadını gibi de değil. Anlatabildim mi bilmiyorum o_O Aynı dertten ben de muzdaribim. Nişan alışverişine çıktık hepsi çocuk gelin zannetti beni, tip tip baktılar bana ve aileme. Kimisi yaşımı sordu şaşırdı. Benden küçük tezgahtarlar küçüğüymüşüm gibi davrandı hatta :KK70: Yaşımı öğrenince abla demeye döndüler :KK70: Ben eğleniyorum aslında böyle şeylere ama takıldığınız yönünü de anlıyorum. Bence bunun avantajını ileride çok yaşarız hiç dert etmeyin :)

10 yil sonra ne kadar mutlu edici olacak bu biliyor musun :KK49:
20 li yaslarimda bara kimlik gostermeden alinmazdim. Univ. Mezunuyken kardesimi dershaneye yazdirmaya gittigimizde hanimkizimiz da gelecek yil mi sinava girecek diyenleri mi ararsiniz evlenirken cocuk gelin muamelesi yapanlari mi...
simdi 33 yasindayim herkes 3 yasindaki kizim icin ne genc anne olmussun diyorlar en fazla 25 saniyorlar nasil havaya giriyorum anlatamam :KK53: iyidir kucuk gostermek ilerde kaymagi guzel yeniyor :KK14:

Ben de küçük gösteriyorum, gayet de memnunum. İnsanlar aaa gerçekten mi inanmıyorum falan deyince mutlu oluyorum. Eşimde bazen sen beni kandırıyorsun 14 yaşındasın aslında değil mi diye şakalar yapıyor. Umarım hep genç gösteririm 50 yaşıma geldiğimde de. Bence hiç sorun etme, insanlara ne bakıyorsun sen tadını çıkar, çok şanslısın:21:

X