arkadaşlar ben yağı küçü rezeneyi denedim bir işe yaramadı haberinize
Melekcım, ben ozelden mesaj atamıyorum henuz umarım burayı okursun. buldun mu yagları? ben yarın mısır carsısına gıdıcem.orda ıstedıgın herseyı bulabılırsınguclubacismile
kızlar ben bekarken 85 takıyordum evlendim 75 anca oluyoo kendimi kötü hissediyorum yaa hiçbişey denemedim aceba krem falan bide ben denesemmi
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.uzun süredir bu forumu takip ediyorum biçok şekilde kullandım fakat halen sonuç olumsuzşuanda actibreastin 2. kutusundayım gene sonuç yok çok canım sıkılıyo bu işe yakında evlenicem bu konuyu kafama çok katıyorum sizlerin gögüs ölçüleriniz nasıl? benim gögüs altı kısım 70 üst kısım 84,5 geliyo ama görünüşte bişey yok bazı arkadaşlar kiloyla alakalı demiş onunlada ilgili deil ben nerdeyse 4 kilo aldım oda bi etki yapmadı kardeşim daha liseye gidiyo benden bayağı büyük gögüsleri çevremde hiç kimsenin benim gibi küçük deil
hoşbulduk canım boyum 163 ama gercekten küçük görünüyolar belki dolgunluk yok diğe düşündüm kreme başladım oda fark etmedi yanlız 75b sütyeni dolduruyo fakat öyle sütyenden taşma durumu yok sütyeni çıkarınca ama düz gibi geliyo banakeşke böyle bi derdimiz olmasaydı kendimi eksik gibi hissediyorum küçte kullandım yanlız yağ kullanmadım kreme gelince bende fark etmedi arkadaşlar isterseniz deneyin ama 250 tl gitti benim ortada bişey yok evli arkadaşlara bişey sorucam sizde sorun oluyomu bu durum gerce eşten eşe değişir ama
ya arkadaslar bende kendimi eksik hissediyorum..on saat ne giyecegimi düsünüyorum ..kis mevsimi oldugu icin hep sal takiyorum boynuma ama yazin ne yapacagim bilmiyorumbazen cok kötü oluyorum depresyona giriyorum ...benimde 75i doldurmuyor ben normal olsun istiyorum öyle asiri büyük olmasin ..ne yapicammmm ((((((((((
offf aynen yaa göğüs yok kambur gibi duruyorum mafoldumben ben burdaki bütün formülleri sırayla deniycem elimden geldiği kadar vakit bulduğum kadar yapmaya çalışcam sonuçta isteyince çaba gösterince karşılığını mutlaka alırız az veya çok...sonuçta kadında göğüs dişiliğin simgesidir ne büyük ne küçük orta halli olsa yeter bize ve bana
ya arkadaslar bende kendimi eksik hissediyorum..on saat ne giyecegimi düsünüyorum ..kis mevsimi oldugu icin hep sal takiyorum boynuma ama yazin ne yapacagim bilmiyorumbazen cok kötü oluyorum depresyona giriyorum ...benimde 75i doldurmuyor ben normal olsun istiyorum öyle asiri büyük olmasin ..ne yapicammmm ((((((((((