Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Melekcım, ben ozelden mesaj atamıyorum henuz umarım burayı okursun. buldun mu yagları? ben yarın mısır carsısına gıdıcem.orda ıstedıgın herseyı bulabılırsınguclubacismile

bencede kilo almakla alakalı bişi benimde ufacık hatta annemin hiç yoktu duvar gibiydi resmen dümdüzdü acayip kilo aldı ve şimdi benden fazla.
bir arkadaşımında ufacıktı 75 zor doluyodu şimdi 85 oldu düşünün artık bence kilo almak şart ama nasıl alıcaz

Melekcım, ben ozelden mesaj atamıyorum henuz umarım burayı okursun. buldun mu yagları? ben yarın mısır carsısına gıdıcem.orda ıstedıgın herseyı bulabılırsınguclubacismile

cnm sağolasın kaydirigubbakcemile5

aldım ama başlamak nasip olmadı
cok üşengecim ben yeah mafoldumben

sabah diyorum akşam yaparım
akşam diyorum sabah yaparım
ama başlıcam başlıcam kaydirigubbakcemile2

senın nası gidio cnmmm buyrunnnnnnnnn

merak etme yanlız değilsin benimkilerde aynı durumda sütyene bilrı vare gerek yok benim için sadece uçları vcare bulursan cvp yazar bide mandalina büyüklüğünde şişlik var bi

valla bitkisel olarak yapılan hiçbirşey küçük meme konusunda etkili değil sanırım. bu konuda bende çok araştırma yaptım. yani beden ölçüsü 75 i zor dolduran bir meme tipinide kalkıp 90 bedene çıkarmaz sanırım bu karışımlar. ben kararı mı verdim. bu iş için en iyi ve kesin çözüm estetik operasyon. a
aslına bakarsanız büyük meme de iş değil. yani doğumdan sonra onlar çok afedersiniz kafam kadar olup sonrada emzirme bitince sarkınca çok kötü duruyor. ne çok küçük ne de çok büyük olmalı. en azından bir iç çamaşırı beğendiğinizde en küçük bedeninin içini dolduracak kadar olsa ona razıyız dimi :) çok güzel modeller var beğeniyorum için gidiyor al dene sonuş fiyasko:) valla gülüyorum ama bakmayın bir yandan da ağlanıyorum halime. yemeyip içmeyip para biriktirmek lazım. aslında duyduğuma göre bu ameliyatın şu an ki maliyeti 4000-5000 TL arası bunu birikitmek çok da zor değil. ve bir yerde duymuştum TEB bankası estetik için kredi veriyormuş :) napalım en son çare biriktiremiyorsak gider kredi çekeriz. bedeniyle barışık mutlu kadınlar oluruz dimi :)

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.uzun süredir bu forumu takip ediyorum biçok şekilde kullandım fakat halen sonuç olumsuzşuanda actibreastin 2. kutusundayım gene sonuç yok çok canım sıkılıyo bu işe yakında evlenicem bu konuyu kafama çok katıyorum sizlerin gögüs ölçüleriniz nasıl? benim gögüs altı kısım 70 üst kısım 84,5 geliyo ama görünüşte bişey yok bazı arkadaşlar kiloyla alakalı demiş onunlada ilgili deil ben nerdeyse 4 kilo aldım oda bi etki yapmadı kardeşim daha liseye gidiyo benden bayağı büyük gögüsleri çevremde hiç kimsenin benim gibi küçük deil

Kilo alma falan sacma hic denemeyin öyle cok kizlar varki masallahlari var ama gögüs dencek bisey yok...

kızlar ben bekarken 85 takıyordum evlendim 75 anca oluyoo kendimi kötü hissediyorum yaa hiçbişey denemedim aceba krem falan bide ben denesemmi

hoşgeldinnnnn kaydirigubbakcemile3

84,5 ona 85 diyelım o kadar da kucuk değil cnm senınki.... bayanssulusmile

boyun kilon kaç kii

hoşbulduk canım boyum 163 ama gercekten küçük görünüyolar belki dolgunluk yok diğe düşündüm kreme başladım oda fark etmedi yanlız 75b sütyeni dolduruyo fakat öyle sütyenden taşma durumu yok sütyeni çıkarınca ama düz gibi geliyo bana keşke böyle bi derdimiz olmasaydı kendimi eksik gibi hissediyorum küçte kullandım yanlız yağ kullanmadım kreme gelince bende fark etmedi arkadaşlar isterseniz deneyin ama 250 tl gitti benim ortada bişey yok evli arkadaşlara bişey sorucam sizde sorun oluyomu bu durum gerce eşten eşe değişir ama

eksik değilsin boyun daha uzun olsaydı tam dümdüz olurdu unutma cnm opuyorumnanaktan

küç'e ben 10 mi ne vermiştim ...250 lira derken sanırım aldıgın krem ücreti de var içinde...
sen evli değilsin gördüğüm kadarıyla ama eşlerin bakışı için bu topiği oku cnm
allttaa zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...-arkadaslarin-gogus-boyutuna-bakis-acisi.html

melekk teşekkür ederim cnm okudum topiği.ayrıca ben 250 tl kremin 2 kutusuna verdim küç falan saymadım aman büyüseydi bi 250 daha vermeye razıydımkaydirigubbakcemile5 ama silikon bana çok yapma geliyo bunun bi doğal yolu olmalı

ya arkadaslar bende kendimi eksik hissediyorum..on saat ne giyecegimi düsünüyorum ..kis mevsimi oldugu icin hep sal takiyorum boynuma ama yazin ne yapacagim bilmiyorum bazen cok kötü oluyorum depresyona giriyorum ...benimde 75i doldurmuyor ben normal olsun istiyorum öyle asiri büyük olmasin ..ne yapicammmm ((((((((((

offf aynen yaa göğüs yok kambur gibi duruyorum mafoldumben ben burdaki bütün formülleri sırayla deniycem elimden geldiği kadar vakit bulduğum kadar yapmaya çalışcam sonuçta isteyince çaba gösterince karşılığını mutlaka alırız az veya çok...sonuçta kadında göğüs dişiliğin simgesidir ne büyük ne küçük orta halli olsa yeter bize ve bana

aynen canimya kambur duruyorum..ne giyecegimi bilmiyorum offf gececek ya insaallah :gitme:

aa cnm yaza kadar topikteki masajları dene olmazsa silikonlu styen kullan bişe olmaz anlamaz kimsee bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…