Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

daha önce paylasıldımı bilmiorum ama:s
çemen otu da cok etkili imiş. farklı herbalistler bahsetti bundan.çemen otunu direk göğse masaj yoluyla uygulucakmısız
ben denicemm:)

Bendede çemen yağı war baya aramıştım ama fazla yapamdım masaj onunla baya keskin kokusu war kafamçokkarıştı ara ara sürüyorum amaopuyorumnanaktan

Kızlar merhaba, ben de aynı sorunda müzdaribim.:kedi: netten bir arastırıyım dedim. forumdaki yazıları buldum.Yalnız olmadıgımı gorunce sevındım acıkcası. Ondan sonra da sanki icine dogmus gibi anneannem aradı. Tv da izledim bak cemen yagı genc kızlara iyi geliyomus dedi!!!halbuki hiiiccckimsenin bu sikayetimden haberi yoktu.:1shok: neyse forumdakı yazıları okuyunca ben de vucut ölçülerimi bi hesaplıyım dedim. 21 yasındayım.

Boyum; 1.64
Kilom; 50
Göğüs altı; 73
göğüs üstü; 80
Basenler ;93 Çok üzgünüm çoook

Çoğu arkadasın dediği gibi, dolgulu sütyen kullanıyorum ama onun içi bile dolmuyo. Ayrıca göğüs kafesim de güvercin kafes oldugundan,yani hafif dısarı cıkık cok degıl cok sukur, daha da kucuk gorunuyolar:1no2: cok moralım bozuluyoooo..eskı yazıları okudum ama hangısının ne olcude fayda sagladıgını bılemıyorum. deneyen ve yarar goren arkadaslar varsa ozellıkle cemen yagı ve corekotu yagını merak edıyorum.ılgılenırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler boshayallersmile​

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.göğüslerim konusunda gerçekten problemim var.çok küçükler... doğal bi şekilde büyümelerini istiyorum.eğer işe yaramış çözümleri olan varsa lütfen bana yardımcı olsun :/

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.göğüslerim konusunda gerçekten problemim var.çok küçükler... doğal bi şekilde büyümelerini istiyorum.eğer işe yaramış çözümleri olan varsa lütfen bana yardımcı olsun :/

canım hiç takip etmiyorsun anlaşılan...

Hangisini sayalım ki şimdi bir sürü var..
ama benim işime yarayanları sayayım: Kara üzüm çekirdeği ve Çörek otu yağı ile masaj..

canım hiç takip etmiyorsun anlaşılan...

Hangisini sayalım ki şimdi bir sürü var..
ama benim işime yarayanları sayayım: Kara üzüm çekirdeği ve Çörek otu yağı ile masaj..

okuduğum yorumlarda bunların yararlı olduğunu okumuştum.sadece emin olmak istedim canım. çok teşekkür ederim.hemen alıcam.umarım buradaki aktarda bulurum =)

arkadslr bendede göğüs faln yok.bende zayfm ve adet düzszlgm var.bende bu konuda cok sıkıntılıyım.şu masajı nasıl yaptgınızı banada yazarmsnz.umarım herks istdgi göğüse sahip our.

arkadslr bendede göğüs faln yok.bende zayfm ve adet düzszlgm var.bende bu konuda cok sıkıntılıyım.şu masajı nasıl yaptgınızı banada yazarmsnz.umarım herks istdgi göğüse sahip our.

canım bence bunlara başlamadan önce bir doktora görünsen daha faydalı olur..
adet düzensizliğin olduğunu da söylemişsin..

Bende gitmisim kadin doktoruna adet düzensizliginden ve gögüslerim yüzünden bana dogum kontroll hapi verdiler sayet türk ismi oysa =)

kızlar bu küçü aç karnına mı tok karnına mı yiyorsunuz...bende yeni aldım küçü ama henüz bakmadım tadına... bide benim göğüsler çok ağrıyoo..özellikle soldaki .. acaba bıraksam mı masajı... çörek otu ...mersin yağı derken hastalanmayalım sonra..kafam karıştı...

oofff offf bu dertte pek az bayan var .. bende bu derdin içindeyim.. çok kötü bi durum . etrafıma bakıorum da bi ben böleyim ve aşırı moralim bozuluo.giydiğim hiç bir bluzu kendime yakıştıramıorum .. arkadaşların bu konuda alay konusu olmaktanda ayrıca sıkıldım.. silikon yaptırmaktan başka çaresi yok mu bunun :KK43:((

kızlar bi bilgi buldumm işimize yarayabilir belki ne dersinizzzzzz.. çörek otu yağı ile masaj . gerçekten işe yarıyormuş. bir yandan içeceğimizi içerken adaçayı rezene vs .bi yandan küç yerken bi yandanda masajla destekleyebiliriz.. ben yarın denemeye başlıorum.. etkileri size yazarım...

evet canım corekotu yagı ve cemen yagı mı cemen otu yagı mı ıste her neyse onunla masaj yapmak cok ıyı gelıyomus haberınız olsuuunnkaydirigubbakcemile2

X