kaydirigubbakcemile3
Off kızlar aynı durumdayız :gitme: Arkadaşlarım hep yüzüme vuruyorlar :çok üzgünüm:
Dün bide çamaşırcıya gittim 70b bile olmadı senağlama Almadan geri geldimsenağlama
Bide kızlar bişey sorucam.. Benim boyum 1.72 kilomda 46 :1no2: Çok zayıfım anlıycaınız ne kadar uğraşsamda kilo alamadım cokacimcoook Bunun bi alakaı var mı ki göğüslerle mafoldumben
Off kızlar aynı durumdayız :gitme: Arkadaşlarım hep yüzüme vuruyorlar :çok üzgünüm:
Dün bide çamaşırcıya gittim 70b bile olmadı senağlama Almadan geri geldimsenağlama
Bide kızlar bişey sorucam.. Benim boyum 1.72 kilomda 46 :1no2: Çok zayıfım anlıycaınız ne kadar uğraşsamda kilo alamadım cokacimcoook Bunun bi alakaı var mı ki göğüslerle mafoldumben
de li ri cemmmmm !!!! senağlama
benimde75 dalga geçiyorum yani kafaya takıp napıyım sempatiksalakcinni
senin nen var kuzum bilmiyorumkismile
olmuyo işte olmuyor, utanıyorum kimse anlamıyor beni.. Büyümüoda tahta tahta geziyorum.. :'(
canım sen aşırı zayıfsın, bu kiloya büyük göğüs bekleme.62-63'e kadar yolun var kilo almak için. en azından 10 kilo alsan hem göğüslerin büyür hem de daha iyi olursun.bence sen bi diyetiysene git tatlım, göğüs için bile olmasa zaten kilo almalısın, hem göğüslerin de büyür belki. belki de aldığın kilo ancak başka yerlerine yeter, göğüse gelemez bile ama belli olmaz.nereden kilo aldığına bağlı.
boyum da küçük delikafadulden
1,56 cnm:icecream:
Tatlım sen yine şükretben 1.72 boya 46 kiloyum senağlama
canım istersen dediğim şeyi bir dene... Bulk diye bir protein maması varmış..eczanelerde bulabilirsin..hatta araştır bak internetten..sporcular falan da kullanıyormuş fazla enerji harcadıkları için..kilo aldırıcı mama... elime para geçince alacağım ben
canım sabredeceksin ve devam edeceksin..yapıyor musun çörek otu yağı?