Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

canım sen aşırı zayıfsın, bu kiloya büyük göğüs bekleme.62-63'e kadar yolun var kilo almak için. en azından 10 kilo alsan hem göğüslerin büyür hem de daha iyi olursun.bence sen bi diyetiysene git tatlım, göğüs için bile olmasa zaten kilo almalısın, hem göğüslerin de büyür belki. belki de aldığın kilo ancak başka yerlerine yeter, göğüse gelemez bile ama belli olmaz.nereden kilo aldığına bağlı.

hmmmmmm zayıfsın baya bilmiyorumkismile
ben de kilo amak istiyorum 5 kilo yeter gibi...ama ben de alamıyorum...kolay kilo alamıyorum, kolay kilo da veremiyorum...anlamadım bu işi ben :çok üzgünüm:
ama bak eczanelerde satılan bir mama var, BULK diye..ben de dün öğrendim..kilo aldırıcı mama canım.toz halinde.protein maması olarakta geçiyor. işe yaradığını duydum 40 tl falan aşağı yukarı..Ben de almayı düşünüyorum elime para geçince..en azından yaza kadar 5 kilo alsam tamamdır...

önce inanacaksın canım inanmadan bu iş olmuyor inş. büyüyecek tabi azimle çalışcaksın yani umudunu yitirirsen olmaz önce inan sonra göğüslerini sevmeyi öğren ki olsn canımm opuyorumnanaktan:içelim:

Ayh canım benim inan çok uğraşıyorum senağlama napcam bilmiyorum :bbo: annemle konuşuyum bi doktor konusu senağlama

Tatlım sen yine şükret ben 1.72 boya 46 kiloyum senağlama

canım istersen dediğim şeyi bir dene... Bulk diye bir protein maması varmış..eczanelerde bulabilirsin..hatta araştır bak internetten..sporcular falan da kullanıyormuş fazla enerji harcadıkları için..kilo aldırıcı mama... elime para geçince alacağım ben

Ayhh çok sağol tatlım.Ben en iyisibi diyetisyene gidiyim sonra baktım hala olmuyor o yola başvururumsenağlama

cok iyi anliyorum sizi bende kucuk gogusten sikayetciydim simdi goguslerimi yaptirdim ve cok mutluyum ama keske daha buyuk olsaydi diye dusunuyorum

cok iyi anliyorum seni canim benim insan cok uzuluyor cani sikiliyor giydigi hic birsey yakismiyor, ve bikini giymeye utaniyor, hep silikonlu sutyen takmak zorundaydim artik kurtuldum o dertten ve cok rahattim giyidiyim sutyenler artik tullu hicbisey yok ne sunger ne silikonlu sutyen.

canım sabredeceksin ve devam edeceksin..yapıyor musun çörek otu yağı?

selam. acaba çörekotu yağını nasıl kullanıyorsun. bende başlayacağım.benimde 75 bile değil.sinir oluryorum.kara üzüm çek.yiyorum 2 ay oldu. sanki biraz dolgunlaştı.gibi ama.yağlarla da desteklemek iyi olur herhalde.

daha önce paylasıldımı bilmiorum ama:s
çemen otu da cok etkili imiş. farklı herbalistler bahsetti bundan.çemen otunu direk göğse masaj yoluyla uygulucakmısız
ben denicemm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…