Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

aa cnm yaza kadar topikteki masajları dene olmazsa silikonlu styen kullan bişe olmaz anlamaz kimsee bayanssulusmile

takiyorum zaten ama bazen öyle kötü oluyorumki normal sütyen takiyorum ..banane diyorum zaten cok cirkin gözüküyor bosuna ugrasma diyorum senağlama
ama yaglarla masaja basladim ümitliyim :)

selam kizlar ben buraya yeni katildim ve cok memnunum sadece benim gogus sorunlarim var saniyodum benimkilerde buyuk sayilmaz

Son düzenleme:
selam kizlar ben buraya yeni katildim ve cok memnunum sadece benim gogus sorunlarim var saniyodum benimkilerde buyuk sayilmaz

hoşgeldin canm sende ortak ol bize kadınız kızız dertlerimiz bitmiyo....valla ben büyük sayılmazda diyemiyorum çünki hiç yok yaniiii sen memnunsan uğraşma bence yada yağlarla filan toparlamaya çalışabilirsin ölçülerin kaç cnm bu arada:uhm:

evet buyuk olsa dert kucuk olsa dert kadinlarin derdi bitmiyo benim olcum 75 yani vucuduma gore goguslerim kucuk cunku iri yapiliyim her yerim dolgun gouslerim haric birde gogus uclarim yok bu daha buyuk bi sorun benim icin

evet buyuk olsa dert kucuk olsa dert kadinlarin derdi bitmiyo benim olcum 75 yani vucuduma gore goguslerim kucuk cunku iri yapiliyim her yerim dolgun gouslerim haric birde gogus uclarim yok bu daha buyuk bi sorun benim icin

aynen canm ya kalça bel sırt omuz her yer tamda bi göğüs noksan...ölçü derken alttan üstten ölçtüğünde kaç çıkıyo onu sordum cnm...gelişme çağındaysan uçları bi olur bi olmaz onu dert etme sen hele bi büyüttte benimde bazen yok oluyo üşüdüğüm zaman uçlar belirginleşiyo...

oyle tam olarak olcmedim yani takintiliyim ama nedense tam olarak olcmeyi hic denemedim ama gelisme caginda degilim 19 yasindayim hatta 20 olucam bir kac ay sonra usudugum zaman bile sadece sag gogsumde cok az belirgenlesiyor solunda hic yok ve cok rahatsiz edici bi durum

oyle tam olarak olcmedim yani takintiliyim ama nedense tam olarak olcmeyi hic denemedim ama gelisme caginda degilim 19 yasindayim hatta 20 olucam bir kac ay sonra usudugum zaman bile sadece sag gogsumde cok az belirgenlesiyor solunda hic yok ve cok rahatsiz edici bi durum

gelişmen yavaş olabilir vücut 20 en geç 22 yaşına kadar gelişir ve vücut son şeklini alır şuanda vücudunun gelişimi durmuş sadece iyice oturma aşamasındadır bu aşamada da değişiklikler olabilir göğsünde tabi az da olsa gelişebilir anlatabildim mi tatlım...cnm göğüs uçlarından rahatsızsan ve dediğin gibi yoksa hiç doktora gitmeni öneririm hem uçlarını baktırıym dreken göğsünün tamamınıda baktırmış olursun gelişimi devam ediyomu durmuşmu onuda öğrenebilirsinyerimseniben

son gunlerde zaten bunu dusnuyorum bende hep dusundum ama iste utandim bakalim insallah cesaret edicem burdakiler emzirince cikiyo diyolar ama merka ediyorum emzirme donemi bitikten sonra yinemi eski haline geliyo hani genetik falan diycem ama annemde boyle bi sorun yok anneanneme bile baktim ondadda yok ikisinde gogsu normal buyuklutke sorun bi bende galiba mafoldumben

son gunlerde zaten bunu dusnuyorum bende hep dusundum ama iste utandim bakalim insallah cesaret edicem burdakiler emzirince cikiyo diyolar ama merka ediyorum emzirme donemi bitikten sonra yinemi eski haline geliyo hani genetik falan diycem ama annemde boyle bi sorun yok anneanneme bile baktim ondadda yok ikisinde gogsu normal buyuklutke sorun bi bende galiba mafoldumben

ona bakarsan canm benimde annanemin teyzemin hele annemin göğüsleri büyük yani resmen büyük şöyle bişey var cnm eskiden kızların gelişimi çok erken başlıyomuş yani eskiden küçük göğüslü kız yada kadın yokmuş şimdi bakıyorumda nekadar da çoğalmış gçğüs sorunları işte bunlar beslenmeyle alakalı alınan hazır gıdlar hormonlu gıdalar çok etkiliyo önceden hazır gıda yokmuş herşeyin doğalını kullanırlarmış bunlarıda düşünmek lazım tabi...utanmaya hiç gerek yok tatlım derdin sıkıntın neyse anlatırsın günde kaç kişi ne sorunlarla çıkıyo doktorların karşısına ve iyi tarafından bak çözüm bulabiliceksin yani...

umarim yani benim iki tane kiskardesim daha var benden kucuk onlar 2 numaranin gogsu normal benden 5 yas kucuk olmasina ragmen benden cok gogsu var diger kucugu daha henuz gelisme caginda utanilicaka bi durum olmadigini biliyorum ama yinede acayip geliyo ilk once bunu anneme soylemem lazim annem bile bilmiyo

umarim yani benim iki tane kiskardesim daha var benden kucuk onlar 2 numaranin gogsu normal benden 5 yas kucuk olmasina ragmen benden cok gogsu var diger kucugu daha henuz gelisme caginda utanilicaka bi durum olmadigini biliyorum ama yinede acayip geliyo ilk once bunu anneme soylemem lazim annem bile bilmiyo

hmmm tabi ilk doktorun annen olmalı....herkesin bünyesi farklı tabi canm bak bişey diycem adet düzensizliğin varmı bunu niye soruyorum eğer varsa ilk olarak sen doktora göğsün için değilde hormonlarını ölçtürmeye git kardeşlerininki seninkinden farklıysa belki sende hormon yetersizliği olabilir:uhm:

hayir canim cok sukur adet duzensizligim yok bgune kadar sadece bi defa gecikdi sonrada hep duzenli geliyo

hayir canim cok sukur adet duzensizligim yok bgune kadar sadece bi defa gecikdi sonrada hep duzenli geliyo

düzenli olmasına sevindim cnm...ben doktora hormonlarımı ölçtürmeye gitmiştim bana dediki adet düzensizliğin yoksa bi sorun yoktur dedi sadece tiroidlerimi ölçtürdüm normal çıktı eğer varsa sende yaptır diycektim nyse .benimde iki ablam var birininki gayet normal diğernininkide aynı benimki gibi ufacık tefecik bu neden kaynaklanıyo anlamış değilim sebebi ne olabilir gerçekten bnde anlamak istiyorum ama ne çare...belki yapımız böyledir ne biliyim...bi çare bulamayınca işte doğal yöntemlere başvuruyoruz

evet bende en yakin bi zamanda corekotu yagini kullanmaya basliycam aslinda gogus kucuk olabilir ama vucuduma gore nedne kucuk sasiyorum doldun bi vucudum var hatta biraz kilolu diyebilirim iri yapiliyim neden bende anlamis degilim :)

evet bende en yakin bi zamanda corekotu yagini kullanmaya basliycam aslinda gogus kucuk olabilir ama vucuduma gore nedne kucuk sasiyorum doldun bi vucudum var hatta biraz kilolu diyebilirim iri yapiliyim neden bende anlamis degilim :)

başla cnm çörektou yağna bn düzensiz kullandığım halde çok hafif dolgunlaşma yaptı ama sen düzenli kullanmaya özen göster daha etkili olur...benimde sırtım geniş kollar kalın göğüs kafesi geniş ama göğüs çok küçük cnm yapı meselesi işt...

bizdede bi yapi bozuklugu almis basini gidiyo :):) insallah yarin alcam corekotu yagini bakalim umarim ise yarar

opuyorumnanaktan
başla cnm çörektou yağna bn düzensiz kullandığım halde çok hafif dolgunlaşma yaptı ama sen düzenli kullanmaya özen göster daha etkili olur...benimde sırtım geniş kollar kalın göğüs kafesi geniş ama göğüs çok küçük cnm yapı meselesi işt...

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar yaa benimkilerde çok küçük mafoldumben 75 i bile zor dolduruyo artık 18 yaşındayım büyüyceklerini hiç sanmıyorum çok üzülüyorum bu duruma senağlama

kızlar yaa benimkilerde çok küçük mafoldumben 75 i bile zor dolduruyo artık 18 yaşındayım büyüyceklerini hiç sanmıyorum çok üzülüyorum bu duruma senağlama

cnm bildiğin gibi vücut 21 yaşına kadar gelişiyo çok gelişmesede gene vücut anca oturuyo....herkeste aynı dert ve herkeste bişiler yapmaya çalışıyo sen bi formüle başladınmı yada daha başlıycakmısın...yapılcak çok şey var sen bi yola çık bakalım..

X