Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

çörekotu yağı denedin mi

onu yeni denemeye başladım. 3 gün oluyor.

canım bişey sorucam sana, egzersiz demişsn onu nasıl yapıyosn ?

valla pek düzenli yapmıyorum ama yapanlar çok faydasını görmüşler. ben son zamanlarda sadece avuçlarımı birleştirip ellerimi birbirine doğru itiyorum. 100 kere diyorlar ama ben 20 kere yapıyorum. bir de pet şişeyi indirip kaldırarak yapılanlar var oları yapmaya çalıştım bir ara ama beceremedim galiba. onlar da forumlarda yazıyor nasıl yapıldığı. bence bütün forumları baştan sona okumaya çalış eğer okumadıysan. çeşit çeşit yöntem var. aklına yatanı uygularsın.

bnm yaşım kçk ama aynı kişiler bnm çevremde de var... bende üzülüorm.. ya bilmiorm ben 2 gndür kullanıorm ama şuanda sağ göğsüm feci ağrıo:sinifsinif:

aynen ya bence de ben de öyle düşünüorum.. derdm rezil olmak değil hem bi yzıda okumuştum sevgiliniz sizle çıkmadan önce bunların hepsini düşünmüştür die:kedi: istediim öyle renk renk südyenler filan alabilmek... bnmki 70 i doldurmuodaha:sinifsinif:

aynen ya bence de ben de öyle düşünüorum.. derdm rezil olmak değil hem bi yzıda okumuştum sevgiliniz sizle çıkmadan önce bunların hepsini düşünmüştür die:kedi: istediim öyle renk renk südyenler filan alabilmek... bnmki 70 i doldurmuodaha:sinifsinif:

aynen aynen, kızlar alıyo renk renk südyenler.. Bİ tanesi südyen gördü 70 bedendi arkadasım yuh bu kadar da küçük olur mu dedi gülüştüler, sesimi cıkarmamıştım çok kötü bi durum.. :çok üzgünüm:

ilkokula giden kızların bile göğüsleri benden büyük böyle bişey varmı.. :sinifsinif:

heaa valla bazen görüorm bi de onlar sadece yarım atlet filan giyiyolar ya anam diorm ben giysem hiç olmaz böyle.. biz de kızlarla iç çamaşırcıya gittik geçende, kadın bi südyen gösterdi bu da çok kçk dediler sana küçük gelr dediler tam bile olmadımafoldumben

heaa valla bazen görüorm bi de onlar sadece yarım atlet filan giyiyolar ya anam diorm ben giysem hiç olmaz böyle.. biz de kızlarla iç çamaşırcıya gittik geçende, kadın bi südyen gösterdi bu da çok kçk dediler sana küçük gelr dediler tam bile olmadımafoldumben

bende yaşadım aynısını anlıyabiliyorum seni...

Off kızlar aynı durumdayız :gitme: Arkadaşlarım hep yüzüme vuruyorlar :çok üzgünüm:
Dün bide çamaşırcıya gittim 70b bile olmadı senağlama Almadan geri geldimsenağlama
Bide kızlar bişey sorucam.. Benim boyum 1.72 kilomda 46 :1no2: Çok zayıfım anlıycaınız ne kadar uğraşsamda kilo alamadım cokacimcoook Bunun bi alakaı var mı ki göğüslerle mafoldumben

Off kızlar aynı durumdayız :gitme: Arkadaşlarım hep yüzüme vuruyorlar :çok üzgünüm:
Dün bide çamaşırcıya gittim 70b bile olmadı senağlama Almadan geri geldimsenağlama
Bide kızlar bişey sorucam.. Benim boyum 1.72 kilomda 46 :1no2: Çok zayıfım anlıycaınız ne kadar uğraşsamda kilo alamadım cokacimcoook Bunun bi alakaı var mı ki göğüslerle mafoldumben

canım benimde boyum 1.67 kilom 47 bende kilo alamıyorum, diyetisyene gittim kilo alamıyorum diye, kemik yapın ince yediğini vücudun yakıyor dedi, kilo aldıkca göğüslerin büyücek dedi, ama kilo alamıyorum işte dedim bi yaştan sonra mutlaka kilo alacaksın göğüslerin büyücek dedi ama ne zaman senağlama

canım benimde boyum 1.67 kilom 47 bende kilo alamıyorum, diyetisyene gittim kilo alamıyorum diye, kemik yapın ince yediğini vücudun yakıyor dedi, kilo aldıkca göğüslerin büyücek dedi, ama kilo alamıyorum işte dedim bi yaştan sonra mutlaka kilo alacaksın göğüslerin büyücek dedi ama ne zaman senağlama

bende eskiden çok zayıftım kilo aldım azcık büyüdüler artık göbeğime gidio yani.. bende brktım...benneyaptımki

Bende geçen ay baya uğraştım 48 oldum ama sonra tekrar 46 senağlama Nasıl kilo alcam bilmiyorum :bbo:senağlama

X