ya 81 e tahta mı diosunben o zmn öliiim kaydirigubbakcemile3
peki naptın da 81 oldu??
forumlarda okuduklarımı yapıyorum işte. küç, adaçayı, masaj, egzersiz, şerbetçi.
çörekotu yağı denedin mi
canım bişey sorucam sana, egzersiz demişsn onu nasıl yapıyosn ?
aynen ya bence de ben de öyle düşünüorum.. derdm rezil olmak değil hem bi yzıda okumuştum sevgiliniz sizle çıkmadan önce bunların hepsini düşünmüştür die:kedi: istediim öyle renk renk südyenler filan alabilmek... bnmki 70 i doldurmuodaha:sinifsinif:
heaa valla bazen görüorm bi de onlar sadece yarım atlet filan giyiyolar ya anam diorm ben giysem hiç olmaz böyle.. biz de kızlarla iç çamaşırcıya gittik geçende, kadın bi südyen gösterdi bu da çok kçk dediler sana küçük gelr dediler tam bile olmadımafoldumben
Off kızlar aynı durumdayız :gitme: Arkadaşlarım hep yüzüme vuruyorlar :çok üzgünüm:
Dün bide çamaşırcıya gittim 70b bile olmadı senağlama Almadan geri geldimsenağlama
Bide kızlar bişey sorucam.. Benim boyum 1.72 kilomda 46 :1no2: Çok zayıfım anlıycaınız ne kadar uğraşsamda kilo alamadım cokacimcoook Bunun bi alakaı var mı ki göğüslerle mafoldumben
canım benimde boyum 1.67 kilom 47 bende kilo alamıyorum, diyetisyene gittim kilo alamıyorum diye, kemik yapın ince yediğini vücudun yakıyor dedi, kilo aldıkca göğüslerin büyücek dedi, ama kilo alamıyorum işte dedim bi yaştan sonra mutlaka kilo alacaksın göğüslerin büyücek dedi ama ne zaman senağlama
canım benimde boyum 1.67 kilom 47 bende kilo alamıyorum, diyetisyene gittim kilo alamıyorum diye, kemik yapın ince yediğini vücudun yakıyor dedi, kilo aldıkca göğüslerin büyücek dedi, ama kilo alamıyorum işte dedim bi yaştan sonra mutlaka kilo alacaksın göğüslerin büyücek dedi ama ne zaman senağlama
bende eskiden çok zayıftım kilo aldım azcık büyüdüler artık göbeğime gidio yani.. bende brktım...benneyaptımki
ben de zayıfımm 45 kiloyummm :a015:
Boyun kaç tatlım senin bilmiyorumkismile