Ban baktım sulu sütyen bıç bıç hoşuma gitmedi almadım hihoyyyt
kızlar iyiymiş aslında ama buda sahte of yaaa ben gerçek çözüm istiyorumm..
olsun kızzzzz foşlata foşlata gezerizz serin serinn :teytey:sositosositosırnaşık şey
küç bi bende işe yaramadı galiba(
aslında iyi kızz yaz gününde serin serin dogru haklısın valla hemde topluyo böle ortada yusyuvarlak seksi oluyonn o kadarda var gögsümüz şükür demi :jeyyar::jeyyar:
:sm_cool::teytey::1hug::dance::dance:
canım bende sonuç inanılmaz küç+rezene 4 günde 4 santim.ben bile şaşırdım tekrar tekrar ölçtüm. 88 den 92ye yükseldi.kesinlikle bırakmayın. tesir süresi kişiden kişiye değişebilir, ama faydasını bizzat gördüğüm için bırakmamanızı tavsiye ediyorum...yaptığınız şeye inanmak da bi başka anahtar olabilir.ben işe yarayacağına inandım ve öyle de oldu.hihoyyyt
cnm senin yaşın kaç seninkilerde büyümeye bahane arıyorlarmış benimkiler gibi galiba delikafaduldensırnaşık şey
0aprilsecret senin adına sevindim bende çok uğraşıyom ama bi türlü büyümüyorlar sinirlerim bozuluyor :çok üzgünüm:
canım bende sonuç inanılmaz küç+rezene 4 günde 4 santim.ben bile şaşırdım tekrar tekrar ölçtüm. 88 den 92ye yükseldi.kesinlikle bırakmayın. tesir süresi kişiden kişiye değişebilir, ama faydasını bizzat gördüğüm için bırakmamanızı tavsiye ediyorum...yaptığınız şeye inanmak da bi başka anahtar olabilir.ben işe yarayacağına inandım ve öyle de oldu.hihoyyyt