Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

cnm süt bezlerine iyi geliyormuş netten araştırmıştım ama aklımda bu kaldı.
Hamileler daha cok süt verebilmek için bu cayı kullanıyorlarmış.
Bize de bu sebeple yarıyor demek.

kizlar rezene cayi ben hep icerim buyuttugunu de bilmiyordum,ama bende simdiye kadar ise yaramadi:1no2:

kızlarrr caylara uzun sure devam etmeyın degıstırerek ıcın vede hem bunye alısıyo etkı etmıyo hemde kıllanma yaptı sankı bende bıraz ara verıcem hıc ıcmeyecem bı sure bunyeye gore degısır belkı ama yınede uyarmak ıstedım benım baya bı zaman oldu cunku ama fayda ettı yanı caylar kesınlıklehihoyyyt

canım bana önerebileceğn bişeylr varmı,benm göğüslerm hiç yok gibi

valla canım hıc yok gıbıyse oncelıkle bı buyutucu urun kullan derım ben oyle basladım cunku masaj yaparak yag kullandım buyutucu bı yag o baya bı fayda ettı sonra da devam edıyorum masaja aktardakı yaglarla sende oyle yap derım hihoyyyt

bu siteyi yeni keşfettim
iyi ki de keşfetmişim şimdiden çok faydalı bilgiler edindim

malesef göğüslerim çok küçük
estetik ameliyat hem maddi açıdan imkansız hemde korkuyorum
hap kullandım ama hiç bi faydasını görmedim

yaşım 19 olduğu için çevremdekiler daha yaşın küçük büyür diyolar
ama 2 senedir tık yok
75 beden sütyenin bile içini dolduramıyorum
bi de küçük olmasının yanı sıra uçları da yok
neyse büyüsünlerde uçları olmasa da olur

bu sitede bi kaç egzersiz gördüm onları uygulamaya başlıcam
umarım etkisini görürüm
onun dışında bana önerebiliceğiniz bi yöntem varmı

Canım hoşgeldin aramıza ewet büyür ama biraz destek lazım bence kara üzüm ye tazesi cıkıcak bol bol we masaj yap bitkisel yağlarla büyürler canım eminim sewgileropuyorumnanaktan

yaa benımde ucu fazla yaa hıc yokken bıle baya vardı uc kısmı kucuk gogusde de komık oluyo sımdı daha ıyı oldu gercı buyudugu ıcınde ucu olmaması nasıl oluyokı anlamadımkafamçokkarıştı

benimkinin de öyle malesef uçları üşüyünce çıkıyo....büyük olsa hadi neyse derim de hem küçük hem uçsuz göğüs demeye bin şahit ister...dümdüz bi yer

Canım hoşgeldin aramıza ewet büyür ama biraz destek lazım bence kara üzüm ye tazesi cıkıcak bol bol we masaj yap bitkisel yağlarla büyürler canım eminim sewgileropuyorumnanaktan

hoşbulduk canım
ben buzla masajı ve egzersizleri denemeyi düşünüyorum
kara üzümü de denerim severim zaten üzümü
daha önce bi tane yağ kullanmıştım ismi aklımda değil ama çilek kokulu bişeydi
satan bayan 2 ay düzenli kullanımda etki görürsün dedi ama ondanda bi etki alamamıştım

bi de kiloyla göğüs büyümesinin alakası olabilir mi
ben çok zayıfım da 40 kiloyum
kilo alırsam büyüceğini sölediler
eğer öle bişey yoksa boşuna kilo almıyım

minish 21 senin yine üşüyünce çıkıyomuş uçları benim üşüyünce de çıkan bişey yok

nur ummm bende kilo alınca bölgesel alıyorum ya direk göbeğe gidiyo
diğer yerler zayıf bi göbek önde hamile gibi hiç hoş olmuyo
o yüsden pek kilo almak taraftarı değilim ama büyücekse almaya da razıyım yani

ailemde kilolu kişi yok hatta çoğunluk çok zayıf ama göğüs açısından herkesin 80-85 flan
bi küçük ben kalmışım

yaşım 19

merhaba bayanlar malesef bende de aynı sorun var göğüslerim çok küçük yaaaa offff çok canımı sıkıyo bu durumsenağlama aklıma birşey geldi sizlerle paylaşmak istedim belkide aranızda kullananlar vardır diye... anne sütü arttıran çaylar vardır bilirsiniz yeni doğum yapan anneler bilir mutlaka acaba ondan içsek bize bi faydası olurmu ki ???

bende düşündüm onu hatta rezene falanda anne sütünü arttırıyomuş die yağını aldıım içiyim dedim kusuyodum öğğğğğğğğğğğğ :S ne kaaa zekiyim dimi
annem dioki bukadar uğraşırsan büyüyeceği varsada büyümezz ooof offf börtü böceğe sardım valla iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…