canım bende sonuç inanılmaz küç+rezene 4 günde 4 santim.ben bile şaşırdım tekrar tekrar ölçtüm. 88 den 92ye yükseldi.kesinlikle bırakmayın. tesir süresi kişiden kişiye değişebilir, ama faydasını bizzat gördüğüm için bırakmamanızı tavsiye ediyorum...yaptığınız şeye inanmak da bi başka anahtar olabilir.ben işe yarayacağına inandım ve öyle de oldu.hihoyyyt
vay vay vayy süpermiş buuu yaa gercekten nasıl kullandın bunları çayını mı yaptın daha ayrıntılı yazabilir misin lütfennn darısı basımıza inşallah:)hihoyyytcanım bende sonuç inanılmaz küç+rezene 4 günde 4 santim.ben bile şaşırdım tekrar tekrar ölçtüm. 88 den 92ye yükseldi.kesinlikle bırakmayın. tesir süresi kişiden kişiye değişebilir, ama faydasını bizzat gördüğüm için bırakmamanızı tavsiye ediyorum...yaptığınız şeye inanmak da bi başka anahtar olabilir.ben işe yarayacağına inandım ve öyle de oldu.hihoyyyt
fenomenim:) yaşa bakmıyo sanırım pek.doku çoğalması gibi bişey bu:)inşallah sende de işe yarar.
kızlar bütün soranlara cevap olsun: ben günde 1 defa rezene içiyorum 50 kez masaj yapıyorum her birine ve sabah akaşam küç (kara üzüm çekirdeği yiyorum) - küçü sütle yuttum ben- hepsi buuu....
bilmiyorum tatlım ama azaltılmış etkisi buysa şayet sonuç korkutucu boyutlara ulaşabilir:)
benim sütle alma nedenimin mantıklı bir açıklaması yok zaten. yutmakta zorlanıyordum, sütü kullandım.istersen sen suyla da alabilirsin ama burada yazan ve yoğurtla kullanıp sonuç alan arkadaşlarımız da var.sen bilirsin canım...
ya cnm küç ü ne kadr yiyosun?fisfisfis
:)25 yaşındayım. walla aynen öyle. sen küç, rezene ve masaj dışında bişey yapmış mıydın peki?
kara üzüm çekirdeği tatlım...
yeişl çay içerim sabahları bize buzla masaj yapıyorum cnm