Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

anammm nettin kız seennnnsırnaşık şey hemide 25 yaşındasın hee maşşallah maşşalllahhh kaydirigubbakcemile2
çok sewindim kız senin adına ama adet döneminde olmayasın canıminşallah deilsindir :Saruboceq:bide neler yaptın hergün ayrıntılıca yazdaa forumca nasiplenek dimi amananiknaniklaelaelaelaelaedelikafaduldensırnaşık şey:dance::sm_cool::1hug:a.s.

vay vay vayy süpermiş buuu yaa gercekten nasıl kullandın bunları çayını mı yaptın daha ayrıntılı yazabilir misin lütfennn darısı basımıza inşallah:)hihoyyyt

bu arada küç nedir araştırdım netten ama bulamadım kaydirigubbakcemile3

fenomenim:) yaşa bakmıyo sanırım pek.doku çoğalması gibi bişey bu:)inşallah sende de işe yarar.

kızlar bütün soranlara cevap olsun: ben günde 1 defa rezene içiyorum 50 kez masaj yapıyorum her birine ve sabah akaşam küç (kara üzüm çekirdeği yiyorum) - küçü sütle yuttum ben- hepsi buuu....

ben de küçü yoğurtla yiodum cnm.ama süt ürünlerinin etkisinde azaltma yapacağını söylediler..ne dersin aprilsecret

bilmiyorum tatlım ama azaltılmış etkisi buysa şayet sonuç korkutucu boyutlara ulaşabilir:)
benim sütle alma nedenimin mantıklı bir açıklaması yok zaten. yutmakta zorlanıyordum, sütü kullandım.istersen sen suyla da alabilirsin ama burada yazan ve yoğurtla kullanıp sonuç alan arkadaşlarımız da var.sen bilirsin canım...

ya cnm küç ü ne kadr yiyosun?fisfisfis

ewt suyla içiyorum ben..yoğurt kilo almak isteyenlerde yenmesi gereken bişemiş.ben yeniden yoğurda döneyim bari zemuszemus hiç ne diilse onun da faydasını alırız yanında dimi kaydirigubbakcemile3

kızlar bu kücu aktarlardan mı temın edıyosunuz?

istediğini al cnm:)ben dövülmemiş alıp kendim dövdüm..biraz daa ucuz oluo..
masaj teknikleri dier topiklerde yazıo ayrıntılı,resimli bile war..karıştır istersen biraz

bende de yaramıor gbi ama bilmiyorm..masaj etki etmeye başladı cnm bende.sen yapıo musun msj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…